Probis02 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 532 En iyi cevaplar 1 782 23 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #1 Hanımlar kolumda kaşıntıyla uyandım, kolumun iki yerinde bu ısırıktan var. Diğer ısırıkta aynı sanki iki dişli bişey ısırmış gibi. Sizce nedir bu? Eklentiler IMG_20221026_071631.jpg 68,8 KB · Görüntüleme: 45
Hanımlar kolumda kaşıntıyla uyandım, kolumun iki yerinde bu ısırıktan var. Diğer ısırıkta aynı sanki iki dişli bişey ısırmış gibi. Sizce nedir bu?
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.017 78 38 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #2 Probis02 .!.: Hanımlar kolumda kaşıntıyla uyandım, kolumun iki yerinde bu ısırıktan var. Diğer ısırıkta aynı sanki iki dişli bişey ısırmış gibi. Sizce nedir bu? Genişletmek için tıkla... Ama buyuk bisi olmasi lazim o zaman
Probis02 .!.: Hanımlar kolumda kaşıntıyla uyandım, kolumun iki yerinde bu ısırıktan var. Diğer ısırıkta aynı sanki iki dişli bişey ısırmış gibi. Sizce nedir bu? Genişletmek için tıkla... Ama buyuk bisi olmasi lazim o zaman
Probis02 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 532 En iyi cevaplar 1 782 23 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #3 tubaask .!.: Ama buyuk bisi olmasi lazim o zaman Genişletmek için tıkla... Ya bizde öyle düşündük ama o kadar büyük ne olabilir bilmiyoruz. Sanki iki ısırık arasındaki mesafe değil, yürüyüp tekrar ısırmış gibi
tubaask .!.: Ama buyuk bisi olmasi lazim o zaman Genişletmek için tıkla... Ya bizde öyle düşündük ama o kadar büyük ne olabilir bilmiyoruz. Sanki iki ısırık arasındaki mesafe değil, yürüyüp tekrar ısırmış gibi
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.017 78 38 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #4 Probis02 .!.: Ya bizde öyle düşündük ama o kadar büyük ne olabilir bilmiyoruz. Sanki iki ısırık arasındaki mesafe değil, yürüyüp tekrar ısırmış gibi Genişletmek için tıkla... Kil gibi ince bocek var ne adi unuttum.. cok ayakli orumcek.. o mu ki
Probis02 .!.: Ya bizde öyle düşündük ama o kadar büyük ne olabilir bilmiyoruz. Sanki iki ısırık arasındaki mesafe değil, yürüyüp tekrar ısırmış gibi Genişletmek için tıkla... Kil gibi ince bocek var ne adi unuttum.. cok ayakli orumcek.. o mu ki
Probis02 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 532 En iyi cevaplar 1 782 23 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #5 tubaask .!.: Kil gibi ince bocek var ne adi unuttum.. cok ayakli orumcek.. o mu ki Genişletmek için tıkla... Ay lütfen örümcek olmasın google da öyle fotoğraflar gördüm ki sabah örümcek ısırığından bi sürü hastalık olmuş çok korktum valla
tubaask .!.: Kil gibi ince bocek var ne adi unuttum.. cok ayakli orumcek.. o mu ki Genişletmek için tıkla... Ay lütfen örümcek olmasın google da öyle fotoğraflar gördüm ki sabah örümcek ısırığından bi sürü hastalık olmuş çok korktum valla
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.017 78 38 27 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Probis02 #6 Probis02 .!.: Ay lütfen örümcek olmasın google da öyle fotoğraflar gördüm ki sabah örümcek ısırığından bi sürü hastalık olmuş çok korktum valla Genişletmek için tıkla... İnsallahh... Bisi olmaz canim ya korkmayin
Probis02 .!.: Ay lütfen örümcek olmasın google da öyle fotoğraflar gördüm ki sabah örümcek ısırığından bi sürü hastalık olmuş çok korktum valla Genişletmek için tıkla... İnsallahh... Bisi olmaz canim ya korkmayin