- 8 Ağustos 2022
- 648
- 1.164
-
- Konu Sahibi Breave Heart
Merhaba hanım arkadaşlarım. Oğlumun idrarında protein kaçağı tespit ettiler çocuğumun her yeri şişti idrara çıkışı azaldı dualarınızı bekliyorum kimin duası kabul olur bilinmez ALLAH rızası için çok moralim bozuk hastaneye yatırdılar 1 gün sonra çıkardılar şu an enfeksiyon varmış crp yüksek çıktı antibiyotik başlandı antibiyotik sonrası kortizon ilaçlarına başlayacağız dediler. Başına Allah korusun ama böyle bir sıkıntı gelen oldu mu acaba ? Nasıl yol izlendi ne yapmalıyız, çok tedirginim, Kerem daha çok küçükyine de Rabbim dermansız dert vermesin diyerek dualarınızı bekliyorum. 70.000 Ya Şafi niyetine girdim yardımcı olursanız çok sevinirim. ALLAH ım okuyan okumayan herkesten razı olsun. Rabbim imtihanımızı kolay eylesin
4.000 aldımÇok geçmiş olsun canım Kerem yavrumuza Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
2.000 aldım
Kalan 67.000
1000 aldım1000 aldım
Kalan 60.000
Rabbim acil kalıcı şifalar versin bir an önce inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun hiç endişe etme benim kuzenimin de oldu aynen protein kaçağıMerhaba hanım arkadaşlarım. Oğlumun idrarında protein kaçağı tespit ettiler çocuğumun her yeri şişti idrara çıkışı azaldı dualarınızı bekliyorum kimin duası kabul olur bilinmez ALLAH rızası için çok moralim bozuk hastaneye yatırdılar 1 gün sonra çıkardılar şu an enfeksiyon varmış crp yüksek çıktı antibiyotik başlandı antibiyotik sonrası kortizon ilaçlarına başlayacağız dediler. Başına Allah korusun ama böyle bir sıkıntı gelen oldu mu acaba ? Nasıl yol izlendi ne yapmalıyız, çok tedirginim, Kerem daha çok küçükyine de Rabbim dermansız dert vermesin diyerek dualarınızı bekliyorum. 70.000 Ya Şafi niyetine girdim yardımcı olursanız çok sevinirim. ALLAH ım okuyan okumayan herkesten razı olsun. Rabbim imtihanımızı kolay eylesin
Kalan 55.000Rabbim acil şifalar versin, romatizma kaynaklı bir iki defa yaşadım, ilaç ve perhiz ile düzeldi.
1000 okudum.
Kalan: 55500
Ahh inşallah oğlum da şifasını bulur Ya Rabbim Allah razı olsun canımm çok sağ ol, okuyan herkesten Allah razı olsunCanım benim çok geçmiş olsun hiç endişe etme benim kuzenimin de oldu aynen protein kaçağı
Hastane de yattı 3 gün yada 5 gündü hatırlayamadım düzeldi
Sen rahat ol oğluna Rabbim şifa versin hemen düzelsin ve evinize sağlıkla gidin insallah⚘ çok geçmiş olsun..
Ben 2000 aldım Ya ŞAFİ CC...
Kalan sayı 56.500
3000 okudukKalan 55.000
4000 okundu3000 okuduk
Kalan 52.000