Böbrek taşı düşürme

Nefes1411

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
84
237
27
Ne desem bilemedim 5 gündür çektiğim ağrı uykusuzluk üstüne gelen sınavlar... İlk teşhis olarak idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi hemde hiçbir teste tabi tutulmadan. İlaçlar alındı içildi ama ağrı hiç istifini bozmayıp daha da şiddeti yükseldi. 2. Hastaneye gidişimde neyse ki test yapıldı ve taş olduğu söylendi sancılı geçen 1 günün ardından ağrıya daha fazla dayanamadım ve tekrar hastanenin yolunu tuttum. Ama ne tutmak ağrıdan hunharca ağlayarak. Bu gidişimde doktor tekrar test yapıp hem idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğini hemde taş düşürdüğümü söyledi. Ağrım geçsin diye ağrı kesici yaptı yetmedi üstüne bi güzel serum yedim. Ama bu taş durur mu 2 dk dursa düşer neme lazım. Herneyse beni taburcu edip yolladılar. Yurda girer girmez sanki o anı beklercesine bi ağrı tekrar başladı. Yani ağlaya ağlaya oturup daha doğrusu yurdu tavaf edip çalışmaya çalıştım ama ağrı sağolsun müsade etmedi. 5 gündür hergün hiç aksatmadan yaptığım tek şey hastaneye gidip serum yiyip geri dönmek. Hastalık gerçekten çok zor birşey hele yanında ailen olmayınca. Arkadaşlarım sağolsun çok yardımcı oldular ama anne yerini tutamaz. Herkesten bi fikir geldi yok traktöre bin, merdiven çık, zıpla... Yapmadığım kalmadı yine de düşmedi. Ürolojiye gitmem gerekiyor fakat okuduğum yerde bu bölüm maalesef ki yok. Ağrıdan ölüyorum hiç uyku uyuyamıyorum yatınca sanki daha çok ağrıyor. Yaşayan bilen varsa lütfen yardım etsin çok kötü durumdayım

Bira içirirler genelde.
Alkol almıyorsanız malt içecek de deneyebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun, bilirim ağrısını offf off...

Alkol kullanıyorum ama tam sınav haftam o yüzden pek yaklaşmak istemedim. Peki hemen düşürüyor mu ?
Hemen faydası görüldüğü söyleniyor.
Kum taş vs de böbrekleri fazlaca çalıştırdığı için işe yarıyormuş, bir nette araştırın mutlaka.

Yuğurt suyu iç. her çıkmasında yoğurttan al al iç. amcamın karısı ameliyat olacaktı böbrek taşı için, 1 hafta sonra kontrole gittiğinde dr şok olmuştu taş falan kalmamıştı

Canım ben ve babamda düşürsün allah yardımcın olsun çok zor 😣biz bir kişiden duyduk onu yaptık benimki 4gunde düşmüştü.2 limon küp küp doğrayıp bir kavanoza koyuyoruz üzerine has zeytin yağ 1 su bardağı kayıp çalkalayıp 1 gece balkonda belirtiyoruz o ayazı yiyor sonra sanatları az karna 2 yemek kaşığı limonlu yağlı bir şekilde yiyoruz inşllah sanada şifa olur.yaninda yoğurt suyuda içebilirsin gün icind2e

Canım ben ve babamda düşürsün allah yardımcın olsun çok zor 😣biz bir kişiden duyduk onu yaptık benimki 4gunde düşmüştü.2 limon küp küp doğrayıp bir kavanoza koyuyoruz üzerine has zeytin yağ 1 su bardağı kayıp çalkalayıp 1 gece balkonda belirtiyoruz o ayazı yiyor sonra sanatları az karna 2 yemek kaşığı limonlu yağlı bir şekilde yiyoruz inşllah sanada şifa olur.yaninda yoğurt suyuda içebilirsin gün icind2e
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyen için ama ben öğrenciyim ailemle arada 22 saatlik mesafe var burda da saf zeytin yağı bulmak çok zor maalesef 😒

Nerdesin canım hangi şehir belk8 tanıdık vardır yardımcı oluruz

Alkol kullanıyorum ama tam sınav haftam o yüzden pek yaklaşmak istemedim. Peki hemen düşürüyor mu ?
Kardeşim sen gilabuŕun suyunu al tasin hemen düser hic korkma ve bol limonlu su iç bendede var suan 4 5 mm taş alt polde bende korkuyorm allah bir daha yastmasin ama sakin bira filan icme allahin haram kildigi biseyle sifani arama

Kardeşim sen gilabuŕun suyunu al tasin hemen düser hic korkma ve bol limonlu su iç bendede var suan 4 5 mm taş alt polde bende korkuyorm allah bir daha yastmasin ama sakin bira filan icme allahin haram kildigi biseyle sifani arama
merhaba benim de 3,5 mm alt polde taş var siz düşürebildiniz mi ? ne kadar sürede düşürdünüz düştüyse

eniştem eşşek baklası diye birşey varmış onu kaynatıp içiyordu düşürmek için bide nette bunu bulmuştum. Allah şifa versin

Eklentiler

• 62faedb6-2170-4c3b-b295-310497fd3340.jpg
    62faedb6-2170-4c3b-b295-310497fd3340.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 62
Bemim tavsiyem taş büyğk değilse ev yapımı yoğurt suyunu içip evde ip atlayın bol su için, geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabınız İçin 3,5 mm ufak sayılır ama büyüme yapıyor. Dediğiniz gibi içiyorum yoğurt suyunu ipte atlıyorum ama 5 aydır aynı yerde duruyor. Alt polde olunca sanırım düşmüyormuş. İnşallah tez zamanda düşürürüm.

eniştem eşşek baklası diye birşey varmış onu kaynatıp içiyordu düşürmek için bide nette bunu bulmuştum. Allah şifa versin
Amin 🤲🏻Teşekkürler canım. Allah bütün hastalara şifa versin inşallah 🙏 Aklımda olsun not ettim. Şuanda taş yerinde duruyor hiç hareket yok. Mor soğanı araştıracağım.

X