• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbrek reflusu

Böbrek reflusu

• Hersey

OY: 1 50,0%
  • Hersey

OY: 1 50,0%
  • Hersey

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
tuvalet egitimine baslamistik cis yapmak istemiodu her seferinde acio die agliodu bi hafta sona ateslendi acilw goturdum 3 gun hastanede yattik atesini dusurmeye calistilar en son ultrasonda sag bobregin olmadigini solediler ben de soguk duş etkisi yaratti tabi bilmiomuydunuz 2.5 yasinda cocuk nasil haberiniz olmaz dediler o gunden beridir de ugrasioruz hayirlisi ins hakkimizda[/QUOTE

Çok teşekkür ederim. Böbrek reflüsü nun doğuştan sonradan mı olduğunu bi türlü öğrenemedim. Benim oğlan hafif idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve kesik kesik idare yapıyor du o yüzden içime şüphe düştü. Sizde nasıl bi rahatsızlık oluyordu mesela bobrekler de ağrı oluyormuydu
hakkimizda
Kesinlikle cocuk nefrolojiye goturun benim kiziminda gece alt islatmasi vardi ve inanilmaz kokuyordu idrari yyaptiyaptiginda 11 yasinda daha yeni ogrendikki bobrek reflusu varmis bir bobrek kuculmus ve %24 calisiyo simdikakapatilicak kacak olan yeri bizdede agri felan yoktu sakin ihmal etmeyen bobrek cok sinsi ilerliyo kucukken atesli idrar enfeksiyonu gecirdi ondan sonra 2 3 defa daha oldu ama okadar agir degildi aslinda direk nefrolojiye sevk etmeleri gerekirmis ama etmediler ve biraz gec ogrendik

Back