- 18 Ekim 2019
- 27
- 25
- 3
- Konu Sahibi Aysemaysemmm
-
Amin teşekkür teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahsık sık kontrole gidiyor musunuz böbrek değerlerinde bir değişme var mı?
Çok istiyorum ben de ama binbir kafadan ses çıkıyor böbrek gider diye korkuyorum
ben de tüp bebek yaptırdım bugün 2.günümHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahsık sık kontrole gidiyor musunuz böbrek değerlerinde bir değişme var mı?
Çok istiyorum ben de ama binbir kafadan ses çıkıyor böbrek gider diye korkuyorum
Canim bobrek nakli oldgun icin mi tup bebek yaptirdinben de tüp bebek yaptırdım bugün 2.günüm
Bende nakilliyim canim, haplarin sana gore ayanlanmis zaten. Sorun olacagini sanmiyorum. Doktorun onay verdi mi hamilelik icin?Herkese merhaba. Bende 3 senelik böbrek nakilliyim bugün kaset testte 2. çizgiyi gördüm ama yarın sabah ilk işim hastaneye gitmek olacak. Bende heyecanlıyım bilmiyorum nasıl olacak ne olacak acaba doğru mu... İlaçlarım buna göre ayarlandı zaten ama umarım bir problem olmaz.
Evet onay verdi yaklaşık 6 ay önce değişti ilaçlarım. Heyecandan uyuyamıyorum şuan normal mi :)Bende nakilliyim canim, haplarin sana gore ayanlanmis zaten. Sorun olacagini sanmiyorum. Doktorun onay verdi mi hamilelik icin?
Gayet normal canim. Tatli heyecanlar bunlarEvet onay verdi yaklaşık 6 ay önce değişti ilaçlarım. Heyecandan uyuyamıyorum şuan normal mi :)
Daha önce bilmiyordum düşüğüm oldu maalesef. Bugün kan tahlili yaptırdım bhcg değerim 201,7 geldiGayet normal canim. Tatli heyecanlar bunlar
Bu arada ilk denemen mi?
Canim bobreginde bi sıkınt yasadi mi? Veya cocugunda bobrek sorunu oldu mu?Bir akrabamız da böbrek nakli olduktan sonra çocuk sahibi oldu. Sadece arada bir süre beklemesi gerekmişti, doktoru erteletmişti. Onun dışında kendi de bebeği de sağlıklı şu an, iki üç sene oldu doğuralı. Sezeryan oldu diye hatırlıyorum sadece ama nakil kaynaklı mı emin değilim.
Hayır. İkisinde de bir sıkıntı olmadı.Canim bobreginde bi sıkınt yasadi mi? Veya cocugunda bobrek sorunu oldu mu?
Ister istemez tedirgin oluyoruz, bobrek nakli olunca ilerde cocugumda hasta olacak diye. Rabbim saglikli, hayirli evlatlar versin
Canim benim cok sevindimGeç oldu ama ben böbrek nakilliyim ve hamileyim.İlk olarak nefrolog ile kadın doğum uzmanı birlikte çalışıyor en azından benimkiler öyle yapıyor. Benim için biraz zor geçiyor böbrek için vücutta yabancı bir şey var ve adapte olması 3 ay sürermiş öyle söyledi doktorum. Protein kaçağı her hamilede oluyormuş ama bizleri daha fazla etkiliyor ona dikkat etmek gerekiyor. Tansiyonum yokken tansiyonum yükseldi bu durum zorladı beni. Hem bebeğim hem böbreğim için endişelenmek gerçekten zor. Beni ancak böbrek nakli olanlar anlayabilir. Herşeye rağmen çok şükür Rabbim onu bize nasip etti. Bu dediklerim herkes için geçerli değil benim yaşadıklarım bu şekilde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallahCanim benim cok sevindimRabbim kucagina almayi nasip etsin
Bu arada kac ay surdu hamile kalman?
Dogru canim, cidden kolay bulunmuyorTeşekkür ederim canım amin inşallah
9 ay sürdü tam olmuyor artık dediğim pes edeceğim sırada Rabbim nasip etti çok şükür. Böbrek nakli olmak hamileliğe engel değilmiş onu anladım. Sadece 2 bebeğiniz birden oluyor. Böbreğinizlede bebek gibi ilgilenmeniz gerekiyor.
Eşinde sende çok düşünmemeye çalışın inanın düşündükçe hiç olmuyor umudunu yitirme Rabbim doğru zamanda onu size gönderir merak etmeyin benim çok tanıdığım var nakil sonrası evlatlarını kucaklarına alan içini ferah tutDogru canim, cidden kolay bulunmuyor
Benim 4.ncu denemem ve bugun adet oldum, ister istemez uzuluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?