- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
-
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar Allah rızası için su mubarek günlerde cüz almak isteyen arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim kan sonucumuzu bekliyoruz okuyan herkesten Allah razı olsun
Allah şifasını versin inşallahKızlar Allah rızası için su mubarek günlerde cüz almak isteyen arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim kan sonucumuzu bekliyoruz okuyan herkesten Allah razı olsun
Amin Allah razı olsunBen cüz almak isterdim fakat Ramazan ayı hatimlerim var hem sitede hem özelde Rabbim şifalar versin
Hatim mi okuyorsunuz beklediğiniz sonuç. İçin?Amin Allah razı olsun
EvetHatim mi okuyorsunuz beklediğiniz sonuç. İçin?
Allah razı olsun 10 günde bitirmeye çalışıyoruz 10. Cüzü okuyabilirsinizBen bir cüz okurum hangisini verirseniz Allah ım tez zamanda güzel haberler aldırsın kurban olduğum
Tamam bitirince haber veririm size inşallahAllah razı olsun 10 günde bitirmeye çalışıyoruz 10. Cüzü okuyabilirsiniz
10. Cüze baslamadiysanjz 14 ü alın inşallahTamam bitirince haber veririm size inşallah
Tamam başlamamıştım 14ü okurum10. Cüze baslamadiysanjz 14 ü alın inşallah
Tamam saolunTamam başlamamıştım 14ü okurum
İnşallah Allah razı olsun sizinde ne musgulunuz varsa halolsunB Butterfly193 merhaba ben 14. Cüzü okudum tilavet secdesini de yaptım. Rabbim eşinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Amin kardeşim. Benim de oğlum 28 gündür yoğun bakımda yatıyor dua edersen çok sevinirimİnşallah Allah razı olsun sizinde ne musgulunuz varsa halolsun