• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böbrek genişlemesi yardım lütfen :(

medusase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
342
0
46
İstanbul
arkadaslar 23+5 haftalık hamileyim gecen hafta içerisinde renkli doppler cekiminde bebişimin sag böbreginde genişleme cıktı cinsiyeti erkek doktorum erkek ocuklarında cogunlukla yasanan bir durum oldugunu korkulacak birşey olmadıgını belirtti ama bazı forumlarda down riskiylede alakalı oldugunu okudum ve içime süphe düştü oysa üçlü testim temiz cıktı bu durumu yaşayan arkadaslar var mı aramızda yardımcı olun lutfen :(

bizim komşunun bebişinde de aynı sorun vardı ve erkek bebekti.doğuma yakın tekrar rutin ultrason kontrolünde böyle bi sorun kalmamıştı ve maşallah oğluşu üç yaşında o kadar güzel konuşuyor ki eve gideceği zaman "yine geliriz "diyor o kadar tatlı dilli.

üzülme dr. normal bir durum dediyse öyledir.

bizim komşunun bebişinde de aynı sorun vardı ve erkek bebekti.doğuma yakın tekrar rutin ultrason kontrolünde böyle bi sorun kalmamıştı ve maşallah oğluşu üç yaşında o kadar güzel konuşuyor ki eve gideceği zaman "yine geliriz "diyor o kadar tatlı dilli.

üzülme dr. normal bir durum dediyse öyledir.

teşekkür ederm canm allah razı olsn.

canm benm iş arkadaşmn bebeğinde vardı aynı durum.
oda endişe etti bayağı oğlu içn..
ama doğumnda yapılan kontrollerde hiç bişi kalmamştı
bak hepte erkeklerde oluyor olağan bir durum demekki
tek sıkıntı bu olsn Allah başka dert vermesn..

benımde oglum aynı oldu 4mm olması gerek böbrek ölçümü 5.5 di genısleme var demişti ben takmadım düzelir diye ve erkek bebekde oluyormus diye ve sonradan düzeldi suan hıc bi sorun yok bakalım dogunca nasıl olcak takma bukdr cok. sağlıkla gelsın ınsallah

canm benm iş arkadaşmn bebeğinde vardı aynı durum.
oda endişe etti bayağı oğlu içn..
ama doğumnda yapılan kontrollerde hiç bişi kalmamştı
bak hepte erkeklerde oluyor olağan bir durum demekki
tek sıkıntı bu olsn Allah başka dert vermesn..

inş canm benim ya sagol verdigin destek için

benımde oglum aynı oldu 4mm olması gerek böbrek ölçümü 5.5 di genısleme var demişti ben takmadım düzelir diye ve erkek bebekde oluyormus diye ve sonradan düzeldi suan hıc bi sorun yok bakalım dogunca nasıl olcak takma bukdr cok. sağlıkla gelsın ınsallah

allah razu olsn canm peki senin doktorun neler dedi

allah razu olsn canm peki senin doktorun neler dedi

cnm cok inceledi az genısleme var dedi önumuzdekı ay tekrar inceleyelım dedi bende arastırdım down falan yazıyor hıc takmadım sonrakı ay gittiğimde sordum nasıl genısleme varmı dedim yok hala 5.5 mm duruyor artık sorun yok dedi bukdr normal dedi 8mm olan varmıs 9mm olan falan korkulcak bişe yok dedi o dogunca düzelir dedi öyle atlattım o anı yani endişelenme cnm hamıleliğin tadını cıkar sen

Back