- 26 Ocak 2011
- 100
- 6
- 96
- Konu Sahibi _september_
-
Evet canim kisa surdu. Bebegimi anneme biraktim. Tekrar ultrasonda bakilmadi canim. Stent cikarilmadan once bakilmisti bobrek normaldi. 1 ay sonra kontrole gel dedi. 1 ay sonra gidecegim. Insallah her sey yolundadir. :)
Kızlar bende 37 haftaya girmek üzereyim doktor takılmadan doğum yaparsın gibi görünüyor bu seninle dogumdan onceki son gorüsmemiz dogumdan 1 ay sonra gel bana kontrol edelim dedi bende hafta sayıyorum 2. cocugumu kucagıma almaya canlarım rabbim ikinci cocukta aynı sıkıntıları yaşamamı istemedi sanırım cok zor donem oluyor stent takılıp cıkarılması herkes icin herseyin hayirlısı
Gecmis olsun gozun aydin canim.. rabbim bir daha yasatmasin insallahBen de cok sukur kurtuldum stentten, dr bekletmedi hemen ciktm hastaneden cok sukur, benim bakılmadı öncesinde 20 gin sonra gel dedi dr, bakalm ins normal boyutuna ulaşır hayirlisiyla
Gecmis olsun gozun aydin canim.. rabbim bir daha yasatmasin insallah
Veeee stent takılmadan dogum gerceklesti kızlar 2. Yavrumuda sağlıklı sıhatli kucagıma aldım suan daha 5 günlüğüz ☺ sizinle paylasmak istedim canlarımTeşekkür ederim canim aminn saglikla hayirlisiyla yasatmasin ins kimseye
Cok sevindim canim. Gozun aydin. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.:)Veeee stent takılmadan dogum gerceklesti kızlar 2. Yavrumuda sağlıklı sıhatli kucagıma aldım suan daha 5 günlüğüz ☺ sizinle paylasmak istedim canlarım
Veeee stent takılmadan dogum gerceklesti kızlar 2. Yavrumuda sağlıklı sıhatli kucagıma aldım suan daha 5 günlüğüz ☺ sizinle paylasmak istedim canlarım
Merhaba canim. Benimde hic agrim yoktu. Tamamen doktorum muayenesi sonucu ortaya cikti. Beni uroloji ye gonderdi. 2 farkli doktora gittim. Ikisi de ayni seyi soyledi bana. Bobregim cok fazla buyumus ve kesinlikle takilmali dediler. Sonuc takildi. Urolojiye gittin mi? Kesinlile tek doktorla kalma. Umarim takilmasina gerek kalmaz.Kızlar 21 haftalığım ama aynı sorun bende de var. Ağrın yoksa sorun yok dedi doktor ama büyüme çok fazlaymış. Sürekli idrara çıkıyorum bu yüzden midir? İlk günden beri büyüyor. Hiç bir kontrolümde küçüldüğünü görmedi ne yazık ki doktorum. afedersiniz hele akşamları çişimi yapıyorum iki dakika sonra tekrar çıkıyorum çişe.
Gitmedim canım. İnşallah gerek kalmaz. Ağrı olmadan gideyim dimi?Merhaba canim. Benimde hic agrim yoktu. Tamamen doktorum muayenesi sonucu ortaya cikti. Beni uroloji ye gonderdi. 2 farkli doktora gittim. Ikisi de ayni seyi soyledi bana. Bobregim cok fazla buyumus ve kesinlikle takilmali dediler. Sonuc takildi. Urolojiye gittin mi? Kesinlile tek doktorla kalma. Umarim takilmasina gerek kalmaz.
Gitmedim canım. İnşallah gerek kalmaz. Ağrı olmadan gideyim dimi?
Benim de agrim yoktu ultrasonda gorunmese haberim bile olmayacakti hic rahatsizlik vermemişti cunku ama cok fazla buyumustu benim de takilmali dedi urolog oyle takıldi. Hatta benim her 2 bobrek de buyudu sag daha fazla buyudugu icin saga takildi sadece. Benim 3 cm büyümüştü ultrasonda ap çapı seklinde yaziyor buyume senin kac cm? Nil-melek'in dedigi gibi birkac urologa gorun bence de.
Iyi aksamalr canim. Kusura bakma yeni gordum mesajini. Canim kesinlikle urologa git o doktor da gorsun bobregini. Ve 1 doktorla kalma. Idrar yolundan takiliyor canim. Agri oluyor mu bilmiyorum. Cunku ben hafif narkoz aldim uyudum. Ben kendimi ccok kasacagimi dogumu baslatabilecegimi soyledim doktoruma. O da hafif narkoz verilmesinde sakinca olmadigini soyledi. Ama cok basit bir islem oldugunu soylediler. Agri konusunda ne desem yalan olur. Umarim her sey yolundadir senin icin gerek kalmazHiç sormadım doktora. Sizinki kaç cm idi takıldığında? Stent nasıl takılıyor kuzum bide ağrı yapıyor mu?
Merhabalar benim 2 hamileligimdede bobrek buyumesi oldu ilk hamileligimde takildi ve 1 ay sonra cikartildi 2m hamileligimde hic takilmadi benim bobrek buyumelerim agrisiZsi yani bana herhangi bi problem yaratmiyordu o yuzden ikinci hamileligimde agrim olmadigi icin takmayalim dedi dogum gerceklesti sukur hersey yolunda sizlerede dua ediyorum arkadaslar ve tum bizim gibi olanlar cunku zor bir surec Allah yardimciniz olsun.Sürekli sola yattığımdan dolayı sol böbrek de boş durmamış 21 mm yi bulmuş. İste ite kaka 34+6 haftalık olduk. İkizlerimin biri 2100 Gr diğeri ise 2037 Gr . Biraz uzun ve ara ara oldu ama sorularim var size kızlar : geçen haftadan beri rahmim, kasiklarim ağrıyor ama çok agirlasmama bağlıyorum.idraarimda yanma yok . Uykusuz geçen ağrılı bir haftanın sonunda soğuk aldığım için ürolog ile randevumu cumaya erteledim. Ateşim yok. Tek illetyus doktorun sürekli düşer düşer dediği stent ağrıyor, bir de böbrek kasik ve rahmim.sizce bir problem var midir ?
2_stenti doğumda cikaririm dedi doktor . Ama ben bir daha o doktoru tercih edecegimi zannetmiyorum. Prof bana doğumdan sonra rahimin hemen eski haline donmedigini dolayısıyla stentin bir süre daha kalip böbreği rahatlatmasinin daha iyi olacağını söyledi . Siz doğumdan sonra cikaran bayanlar ...Doğumdan sonra genişleme düştü mu hemen .Ve ne zaman çıkardınız ? Sorularıma cevap verirseniz ve bir duanizi esirgemez iseniz çok mutlu oluruz .
O doktoruna baglı cnm benim ilk doktorum sgkdandi bana agri yapmiyor takmayalim dememi ragmen takti ve erken sogum oldu 2. Dogumumu ve kontrollerimi ozelde gaptim cok sükur doktorum sonuna kadar ilgilendi ve takmadı benide ugrastirmadi kendine ugrasmadı ☺benim her gebelikte takılıyor ağrım olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?