Böbrek büyümesi nedeniyle stent taktıran var mı?

İnan senin adına çok sevindim canım ne kadar güzel bebeğine kavuşacaksın. Allah bizlerede nasip etsin inşallah. Sağlıklı güzel günler diliyorum yavrunla sana..
sagol canim benim.. cok sukur yolun sonuna geldik. Rabbim sizleride bebeklerinizle hayirli zamanda kavustursun. Insallah bundan sonra agrisiz ve saglikli bir sekilde hamileliginizi tamamlarsiniz.

sagol canim benim.. cok sukur yolun sonuna geldik. Rabbim sizleride bebeklerinizle hayirli zamanda kavustursun. Insallah bundan sonra agrisiz ve saglikli bir sekilde hamileliginizi tamamlarsiniz.
Cnmmm ne yaptın kavuştunmu mis kokuluna☺ yazarsın diye bekledim ama... umarım hersey yolundadır öpüyorum kocaman.

Cnmmm ne yaptın kavuştunmu mis kokuluna☺ yazarsın diye bekledim ama... umarım hersey yolundadır öpüyorum kocaman.
Cok sukur canim kavustuk ☺ dunyalar tatlisi bir oglum oldu. Ikimizde saglikliyiz her sey yolunda canim. Sen nasilsin. Senin doguma ne kadar kaldi?

Cok sukur canim kavustuk ☺ dunyalar tatlisi bir oglum oldu. Ikimizde saglikliyiz her sey yolunda canim. Sen nasilsin. Senin doguma ne kadar kaldi?
Oyyy kıyamam size maşallah yaa çok şükür çok sevindim cnm senin adına bak tüm sıkıntılar bitti gitti insallah simdi bebis büyütme vaktidir ☺ benimde yarın yine kontrolüm var bakalim stent takmadan bitirebilicezmi hamileligimi..

Slm nil ben iyiyim september doğum mu yaptı acaba cvp yazmamış. Sen nasılsın bebişimiz nasıl kaç haftalık oldunu simdi. Benim kontrolümde c.ba günü bakalım hayırlısını diliyorum.

Mrb.lar arkadaşlar o kadar yoğun bir süreçteyim ki fırsat bulup yazamadım bile ben de ayın 12 sine gün almıştım ama 11 inde felaket sancılarla gittim doktora 2 3 dk.da bir düzenli geliyordu sancılar hemen sezaryana aldılar meğer doğum başlamış 5 6 cm açılmam olmuş, bu şekilde ayın 11 inde kavuştum çok şükür ben de kızıma, nil-melek'e de çok sevindim darısı size olsun inş sizler de sağ salim alırsınız kucağınıza

Çok sevindim canım, biz de çok şükür atlattık sağ salim darısı diğerlerine inş☺ benim stent doğumdan 1 ay sonra demişti 2 hafta sonra çıkacak inş senin ne zaman çıkacak?

Seni merak etmistik zaten ☺ çok şükür sende kurtulmuşsun cnm cok sevindim. Benimde halen stent takilmadı insallah takilmadanda atlatirım ilk dogumumda cektim o olaylati zaten diliyorimki bunda insallah olmaz. Bizlerde keske birbirmizi gorebilseydik o kadar badirelerden sonra dogan kuzucuklari gormek isterdim acıkcası rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin bahtlari güzel ve acık olsun insallah yavrucaklarimizin

Çok sevindim canım, biz de çok şükür atlattık sağ salim darısı diğerlerine inş☺ benim stent doğumdan 1 ay sonra demişti 2 hafta sonra çıkacak inş senin ne zaman çıkacak?
Rabbim saglikla biyutmeyi nasip etsin insallah. Canim doktorum once 1 ay sonra demisti. Enfeksiyon ciktigi icin surekli 1 hafta sonra cikarilsin dedi sonradan. Cumartesi kontrolum var. Konusacagim pazartesi gunu cikarilsin diye. 2 gundur yine cok asiri yanmam var sende de var mi yanma agri ya da herhangi bir sey rabbim bir an once kurtarsin bizi bu illetten.

Bugun itibariylr stentten kurtulmus bulunuyorum. Rabbime binlerce kez sukurler olsun bu da bitti. Asiri derece yanmam var ama o da gececek biliyirum. Neler gecmedi ki... rabbim hepinize saglik versin. Darisi da sizlere oksun arkadaslar. ☺☺

Bugun itibariylr stentten kurtulmus bulunuyorum. Rabbime binlerce kez sukurler olsun bu da bitti. Asiri derece yanmam var ama o da gececek biliyirum. Neler gecmedi ki... rabbim hepinize saglik versin. Darisi da sizlere oksun arkadaslar. ☺☺

Hadi gözünaydın canim cok sevindim darisi bana ins, cok sukur bende yanma falan olmadi canm senin de gecer ins en kisa zamanda. Stentten sonra hastanede kaldin mi peki direk ciktin mi?

Sagol canim darısı sana olsun ins takilmadan kurtulursun sen de. Ne kadarlik oldunuz simdi bisi kalmadi bence senin de takilmadan atlatirsin buyuk ihtimal. Aynen kuzucuklari ben de gormek isterdim saglikli olsunlar da ins dualarimiz onlarla Rabbim korusun hepsini ins.

Çok geçmiş olsun öncelikle, benim de dr göremedi böbreğimde 3 cm büyüme olmuştu ama ağrım yoktu çok şükür, ayrıntılı ultrasonu yapan dr gördü genişlemeyi o günden sonra dr değiştirdim ben de. Benim 2 defa takıldı stent 1. si kaymıştı ya da dr iyi takamadı bilemiyorum ama takıldığı ilk günden beri idrara çıkamıyordum aşırı sıkışık bir şekilde lavaboya koşup birkaç damla yapabiliyordum sadece ve bu da böbreklerimde aşırı ağrı yapıyordu 3 gün böyle sancıyla geçti 4. Gün tekrar gittiğimde stent kaymış dedi dr tekrar ameliyata aldılar ve 2. ameliyatta çok canım yandı ve o sancılar kasılmalarımı başlattı ve hafif açılma oldu daha sonra, hap kullandım fitil kullandım sürekli, hiç bir şey yapmadım sadece yattım, 27 haftalıkken başladı 30 olur mu diyodum ben de çok şükür zamanında geldi yavrum hem de kendisi geldi doğumum başlamıştı sezeryana alındığımda. Çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi şimdi stentin çıkması kaldı sadece o da 1 hafta sonra inş. Sen de riskli dönemi atlatmışsın Rabbim sağ salim zamanında gelmesini nasip etsin inş senin bebişinin de☺

Hadi gözünaydın canim cok sevindim darisi bana ins, cok sukur bende yanma falan olmadi canm senin de gecer ins en kisa zamanda. Stentten sonra hastanede kaldin mi peki direk ciktin mi?
Tesekkur ederim canim. Sende hayirlisiyla kurtul insallah. Kalmadim canim 2 saat gozetim altinda kaldim sadece

canım bende sağ böbreğime taktırmıştım o sürekli idrarın var hissini yaşadım bende sanki hep ucunda gibi ve az az yapılıyor idrar böbreğin şişeceğini sanmam canım 1 ay kadr kalıyor zatnn benm taşım stenti alırken düştü allah yardımcın olsun

Gercekten cok gicik bi his o sıkışıp da yapamamak.. Ben dogumumu yaptim cok şükür 1 hafta sonra stentim cikcak ins, cevap icin tesekkur ederim yine de

Gercekten cok gicik bi his o sıkışıp da yapamamak.. Ben dogumumu yaptim cok şükür 1 hafta sonra stentim cikcak ins, cevap icin tesekkur ederim yine de

evet çok gıcık bişey ama o aslında stentın yarattığı his kurtulcaksın sonuçta hayırlı olsun doğumunda canm :)

Anladim canim iyi bari bebis evdeyken insan duramaz yoksa. Peki tekrar ultrasona girdin mi küçülme olmus mu ben en cok onu merak ediyorum ins eski boyuna eski sagligina kavusur bobreklerimiz.
Evet canim kisa surdu. Bebegimi anneme biraktim. Tekrar ultrasonda bakilmadi canim. Stent cikarilmadan once bakilmisti bobrek normaldi. 1 ay sonra kontrole gel dedi. 1 ay sonra gidecegim. Insallah her sey yolundadir. :)

Evet canim kisa surdu. Bebegimi anneme biraktim. Tekrar ultrasonda bakilmadi canim. Stent cikarilmadan once bakilmisti bobrek normaldi. 1 ay sonra kontrole gel dedi. 1 ay sonra gidecegim. Insallah her sey yolundadir. :)
Kızlar bende 37 haftaya girmek üzereyim doktor takılmadan doğum yaparsın gibi görünüyor bu seninle dogumdan onceki son gorüsmemiz dogumdan 1 ay sonra gel bana kontrol edelim dedi bende hafta sayıyorum 2. cocugumu kucagıma almaya canlarım rabbim ikinci cocukta aynı sıkıntıları yaşamamı istemedi sanırım cok zor donem oluyor stent takılıp cıkarılması herkes icin herseyin hayirlısı

Senin adina cok sevindim canim. Gercekten cok zor bir surec gecirdik. Cok sukur saglikla atlattik. Umarim bizlerde ikinci bebislrrimizde stente gerek kalmadan atatiriz. Simdiden hayirli ve saglikli dogumlar sana. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasio etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…