• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbrek büyümesi nedeniyle stent taktıran var mı?

daha önceki gebeliğimden biliyor kadın doğum doktorum aynı kişi geçen gittiğimde baktı yine şişmiş dedi
Benim 1. Hamileligimde ikinci hamileligimde sisti bindada sisecek biliyorum ilkinde taktirdim dedigin gibi erken dogdu ikincide uroloji doktorum yakma taraftarı olmadı 37 haftada dogdu direk takalim demek yerine neden uroloji doktoruyla ortak karar verilmiyor bence en iyisini uroloji doktorun bilir bi görus derim ilerleme derecesi ne bi ogrenmis olursun cnm

Benim 1. Hamileligimde ikinci hamileligimde sisti bindada sisecek biliyorum ilkinde taktirdim dedigin gibi erken dogdu ikincide uroloji doktorum yakma taraftarı olmadı 37 haftada dogdu direk takalim demek yerine neden uroloji doktoruyla ortak karar verilmiyor bence en iyisini uroloji doktorun bilir bi görus derim ilerleme derecesi ne bi ogrenmis olursun cnm
şimdi konuştum cnm ürologla oğlumun sünnetinide yapmıştı çok güvenilir birisi cumartesi gel diyor çok takma taraftarı olmuyorum koruyabildiğimiz kadar koruruz diyor inşallah takılmaz ya valla her türlüsünü denediler anestezili anestezisiz düştü tekara taktılar ,kaydı tekrar taktılar dayanamam yani artık ,olmazsa deri üstünden de oluyormuş onu sorucam

şimdi konuştum cnm ürologla oğlumun sünnetinide yapmıştı çok güvenilir birisi cumartesi gel diyor çok takma taraftarı olmuyorum koruyabildiğimiz kadar koruruz diyor inşallah takılmaz ya valla her türlüsünü denediler anestezili anestezisiz düştü tekara taktılar ,kaydı tekrar taktılar dayanamam yani artık ,olmazsa deri üstünden de oluyormuş onu sorucam
Seninki kac haftalik cnm

Ben 47 mm ile kapatmistim büyümeyi . Katater de takılmıştı üstelik . İkizlerim 37 haftada doğdular . Doktor bana aşırı ağrı yaşar isem erken doğumu tetikleyebilecegini söylemişti . Beklenen tarihten bir hafta önce doğurdum ikizlerimi . Son zamanlarda ağrı çok oldu. Eşim zencefil yağı ile ayaklarimin altına masaj yapıyordu .büyüme olan tarafa yatmayin kızlar ve hamileler için yastıklar var ondan alın . Şekli at nalini andırıyor ve çok su için .

bendede vr genıslme taktırmk ıstemıyrum zor ıdrar yapışıyormuş bu ıkıncı gebelık
Cnm benim üçüncü gebeliğim birincide taktırdım ikincide doktor taktırma taraftarı olmadı inşallah bundada takılmaz bende ağrı sızı olmuyor ama bunda nasil olur nasıl ilerler bilemiyorum beklemedeyim

Merhabalar.. bende 20 haftalıkken çok şiddetli sancıyla hasteneye düştüm. 22. Haftaya kadar dayandım ama en sonunda stent takıldı. İlk 2 hafta her şey çok güzeldi ama daha sonra sık sık tuvaletw gitmeye ve sürekli kan işemeye başladım. Tabi bunlarla da bitmedi. Gün geçtikçe sancılarım tarif edilemez bir boyuta geçti . Defalarca antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı. Şuan biri beni tutmadıkça yürüyemiyorum, sabahlara kadar stentin batmasından inim inim İnliyorum. Ne uyku kaldı ne bir şey. 35 haftalık oldu. Neredeyse yeter alın artık diyecek durumdayım. Stenti olup hiç normal doğum yapan yok mu ya çok merak ediyorum. Çünkü bu kadar acının üstüne bir de sezeryan keşişinin acısıyla uğraşmak istemiyorum :(

Cnm benim üçüncü gebeliğim birincide taktırdım ikincide doktor taktırma taraftarı olmadı inşallah bundada takılmaz bende ağrı sızı olmuyor ama bunda nasil olur nasıl ilerler bilemiyorum beklemedeyim
Merhaba stent çıktıktan sonra nasıl hissettiniz yani tam olarak ne zaman toparlandınız ? Ağrınız yanmanız varmanız oldu mu

Merhaba canim. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Bende stent taktiranlardanim. 2 kez takildi hemde. Ilk takilan kendiliginden cikti. Sonra daha kalini takildi. Hamileligimin son gunleri idrarim hep kanli geldi benim. Cok ayakta kalamadim yuruyemedim. Stent bnm bunyeme sanirim tam uyum gosteremedi. Dogumdan 1 ay sonra cikarilacakti normalde. Ama benim idrarim kanli gelmeye devam etti. Yine yuruyemiyordum cok ayakta durammiyordum. Dr um 1 hafta sonra hemen cikartsin dedi. Dogumdan 10 gun sonra anestezi alarak cikarttim. Takilirkende cikalrkende anestezi aldim. Sutumu sagip buzluga atmistim onceden. Anestezi aldigim gun surekli sutumu sagip doktum buzluktan cikarip verdim bebegime. Cok sukur simdi ikimizse saglikliyiz. Allah yardimcin olsun :)
Selam Nil Melek üstünden baya zaman geçmiş ama umarım görürsün mesajımı.. stent çıktıktan ne kadar sonra batma yanma ağrı hissin kayboldu ? SeZaryen ve stent acısı birleşince çok zorlandın mı. Eski hayatına dönmen ne kadar zamanını aldı ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar.. bende 20 haftalıkken çok şiddetli sancıyla hasteneye düştüm. 22. Haftaya kadar dayandım ama en sonunda stent takıldı. İlk 2 hafta her şey çok güzeldi ama daha sonra sık sık tuvaletw gitmeye ve sürekli kan işemeye başladım. Tabi bunlarla da bitmedi. Gün geçtikçe sancılarım tarif edilemez bir boyuta geçti . Defalarca antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramadı. Şuan biri beni tutmadıkça yürüyemiyorum, sabahlara kadar stentin batmasından inim inim İnliyorum. Ne uyku kaldı ne bir şey. 35 haftalık oldu. Neredeyse yeter alın artık diyecek durumdayım. Stenti olup hiç normal doğum yapan yok mu ya çok merak ediyorum. Çünkü bu kadar acının üstüne bir de sezeryan keşişinin acısıyla uğraşmak istemiyorum :KK43:
Bende aynını yasadım bi hafta arayla antibiotik kullandım kan oldu idrarımda şimdi yeni bitti antibiotik bi sorun yok ama çok korkuyorum hafif stent agrısı hissediyorum nasıl gecti geneliğiniz ben daha 15. Haftadayım

Back