Böbrek büyümesi nedeniyle stent taktıran var mı?

be özelde yaptım erken oldu benimde doğumum

Peki doğumdan ne kadar süre sonra cikatttirdiniz? Anne sütünü etkiliyor mu stent çıkarma sırasında alınan anestezi?

Longing 55 doğumdan bir ay sonra mı çıkarıldı ? Takıldıktan doğuma kadar ya da doğumdan sonra stent nedeniyle ilaç kullandım mı?

Longing 55 doğumdan bir ay sonra mı çıkarıldı ? Takıldıktan doğuma kadar ya da doğumdan sonra stent nedeniyle ilaç kullandım mı?

Cnm benim zaten takıldıktan 2 gün sonra erken dogum oldu dogumdan 1 ay sonrada cikartıldı yani dayanabilirsen cikarttirabilirsen sütüne etki etmez
Ben taktirirkende cikarttirikende anestezi uygulanmadi o kadar cok acıda hissetmedim zaten.

[QUOTE=

Ama su varki erken doğum ve stent hala duruyor olmasina karsi 9 gün hastanede yattik biz

bebek kuveze alinmadi ama bir cok antibiyotik ignesi vuruldum ama ciktiktan sonra herhangi bi ilac kullanmadim.

Sana bebeğine sağlıklı bir ömür dilerim. anestezi almadan nasıl birşey hissetmedin cikarttirirken? Cikarttirmak taktirmaktan daha mı kolay?

Sana bebeğine sağlıklı bir ömür dilerim. anestezi almadan nasıl birşey hissetmedin cikarttirirken? Cikarttirmak taktirmaktan daha mı kolay?
Takılırken hafif bi agrı oldu tabi ama benim canım o kadarda tatli degil dayanabilecegim bi acıydı cıkartırkende acı olmadı anlamadım bile zaten doktorlar bile masallah takarkende cıkartırkende gıkın cıkmadı bünyen güçlüymüs dediler amin hepimizin bebeklerine rabbim uzun ömür versin.

Çok teşekkür ederim cevabın için. Çıkarttıktan sonra kanaman oldu mu?
Merhaba canim. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Bende stent taktiranlardanim. 2 kez takildi hemde. Ilk takilan kendiliginden cikti. Sonra daha kalini takildi. Hamileligimin son gunleri idrarim hep kanli geldi benim. Cok ayakta kalamadim yuruyemedim. Stent bnm bunyeme sanirim tam uyum gosteremedi. Dogumdan 1 ay sonra cikarilacakti normalde. Ama benim idrarim kanli gelmeye devam etti. Yine yuruyemiyordum cok ayakta durammiyordum. Dr um 1 hafta sonra hemen cikartsin dedi. Dogumdan 10 gun sonra anestezi alarak cikarttim. Takilirkende cikalrkende anestezi aldim. Sutumu sagip buzluga atmistim onceden. Anestezi aldigim gun surekli sutumu sagip doktum buzluktan cikarip verdim bebegime. Cok sukur simdi ikimizse saglikliyiz. Allah yardimcin olsun :)

Yorumunu yeni gördüm canım sagol.26 ocakta doğum yaptim ani bir şekilde . Rahim ağrısı sandığım acılar meğer doğum sancıları imiş. Kocamı eve gönderdiler hemen eşyalar icin. Onu göremeden girdim ameliyata. Epidural istedim ama beni spinale ikna ettiler. O kadar överek anlattıkları anestezi tutmadı. Sonra tansiyonum yükseldi! Bana genel anestezi vermişler . Onda da uyustum mu bilmiyorum . Ara ara bazı şeyler hatırlıyorum .Uyandığımda birinin yakasına yapistim. Çok ağrım var diyerek .Böyle bir ağrı yok . Genel alırken o kadar sikmisim ki kendimi ayaklarım kaskatı şekilde uyandım. Sanki beni diri diri kesmişler . Odaya geldigimde çok ağrım var diye bagiriyordum. Özel hastane olmasına rağmen hemşirenin biri beni azarladi. Hatırlıyorum. Ameliyattan sonra katateri çıkarmış ürolog. İyi ki de çıkarmış .Çünkü ikizlerimi düşünmekten ne böbrek ne dalak umrumda oldu. Sutum geldi diye mama verdirmedi doktor kaka da yapmışlardı. Hayatımın hatası. Sonrasında bebeklerim sarılık oldular.bir gece hastanede yattik.sabaha kadar her iki saate bir besledik bebeklerimi .Allah'tan bir gecede düştü . Şimdiki derdim sutumu artırma . Böbrekler iyi durumdalar. 47mm olan sağdaki genişleme yirmilere düştü. Diğeri ise 20 den on bire geriledi .urologum iyi yaptı doğumda çıkarmak ile .Yoksa ugrasamazdim.cunku Doğumdan üç gün sonra sarılık oldukları için ogece hep ayakta idim. Dikislerimde kanama olmuş . Ödem yaptı o da. Dikiş üstünde biraz hissizlik var. Başlarda korktum dikislerde sorun var diye ama genel olarak sezeryanla doğum yapanlar bu problemi yaşıyorlarmis. Doktor da baktı ama iyi dedi ne bileyim. Doktorlara soru sormaya korkuyoruz.Manisa'da yaşıyorumben. Burda iki tane özel büyük hastane var ve Allah dusurmesin bir daha. Özel demeye bin şahit ister .

Gozunuz aydin canim. Rabbim bundan sonra hem sana hem bebislerine saglik ve hayirli uzun omur versin. Ne kadar zor gecsede dogumun saglikli atlatmaniza sevindim.

Benimde ilk doğumun oyle sıkıntılıydı canım 39 ün uzerinde düsmeyen atesle hastaneye gitmistim megersem dogumum baslamıs 4 cm acıkligim vardi ve suyum geliyordu acil cocuk üniyesi olmadigindan ambulansla baska hastaneye sevk ettiler 35 haftalik hamileydim ve suni sanci verdiler hem bobrek agrisi hem dogum sancisi aglamaktan helak olmustum ben oyle deli gibi bagirio cagiran bi tip degildim zaten bi ara bayildigim icin urolog uzmani bu kızı nirmal dogurtamazsiniz masada bayilirsa cocuguda anneyide kaybedersiniz deyince apar topar beni sezeryana almislardi kuveze girmedi bebegim ama 9 gun hastanede yattik seninki gibi sarilik oldu yuksekti 1 gece ışın tedavisi gördü ve sabaha gecti hastaneden ciktiktan sonra dikislarimin sag tarafinda acılma oldu bildigin ıcerdeki yarayi gorebiliyordum baska bir hastanede kıgin demisler içini temizleyip yapıskan bant taktilar bant o acilan yeri yapistirmasaydi tekrar disik yapicaklardi ve 1 ay sonra benden katateri cikardılar derken oğlum suan 4.5 yasında ve 2. Oğlumu bile dogurdum cok şükür hepsi geçiyor merak etme rabbim baska dert vermesin yavrularimizi bizden ayirmasın. Sevgilerimle

Ay neler yasamissin sen de. Maşallah Allah bağışlasın ikisini de. Geçiyor her şey .Özellikle anne olduktan sonra kendini ikinci plana atıyorsun . Şimdiki derdim emzirme. İkiz oldukları için süt yeterli değil . Mama başladık . Emme konusunda sıkıntı yaşıyoruz . Emmek istemiyorlar ağlayıp kendilerini geriye atıyorlar .

Ikizlere sütün yetmeyebilir cnm normal bisi bu hicbirseyi dert etme stres yapma birak mamayla buyusum benim abimin bebegi hic anne sütu alamadi sutu gelmedi cunkü hic ana simdi 15 aylik ve tisun gibi herseyi yiyir valla ☺ sen stres yaparsan hissedip dahada huysuzlasirlar oluruna birak herseyi

Teşekkürler cok. Evet ne yazık ki ikiz annelerinin yüzde ucunun sütü yetiyormus sadece. Bunu kabullenmem lazım. Hepimizin çocuklarina sağlık sıhhat versin inşallah.

selam cnm ben yine aynı dertten müzdaribim şuanda 2. hamileliğim ve böbreğim yine şişmiş ,kadın doğum doktorum takılsın diyor ben inat ediyorum ilk çocuğumda takıldı erken doğdu belki bu sebeple bilmiyorum ,şimdikine hiçbirşey yaptırmak istemiyorum ara ara ağrım oluyor ama rahatsız edici boyutta değil napıcamı bilemiyorum cumatesi bir üroloğa gidiyim Longing55

Bende suan 3. Ye hamileyim cnm ilerleyen zamanda benide ne bekler bilmiyorum bobregin aiskinligi ne boyutta derecesi kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…