- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 35
- Konu Sahibi _september_
-
Sevindim senin adina canim. Insallah durur ve hic gerek kalmaz. Cok sukur simdilik bizde sikinti yok.☺Cnm büyüme suan duraklamış dedi doktor 2 hafta daha erteleyebilicez eylül 21 inde tekrar kontrolüm var ne kadar geç o kadar iyi bebegim için. Sizler nasılsınız ne durumdasınız.
Canim "Pelvikalisiyel sistemi grade 2-3 dilatedir." Bu 3 olursa bobregin islev gormez dedi. Cok sukur yeniden takildi bugun simdilik sıkıntimiz yok. Insallah doguma kadar beni idare eder.
Canim "Pelvikalisiyel sistemi grade 2-3 dilatedir." Bu 3 olursa bobregin islev gormez dedi. Cok sukur yeniden takildi bugun simdilik sıkıntimiz yok. Insallah doguma kadar beni idare eder.
Cnm büyüme suan duraklamış dedi doktor 2 hafta daha erteleyebilicez eylül 21 inde tekrar kontrolüm var ne kadar geç o kadar iyi bebegim için. Sizler nasılsınız ne durumdasınız.
Amin inş. Rabbim sorunlu hamilelik geciren annelere sabir ve bebeklerinide saglikli bi sekilde kucaklarına almayı nasip etsin. Ben gelisme oldukca yazarım sizde durumlarinizı yazın. Benim ilki sezeryan oldugu icin mecbur buda sezeryan olucak.Longing yazdiklarini okudum ins tamamen durur gerek kalmaz, rabbim bizi de yavrularimizi da korusun inş, bi gelisme olursa yaz yine.
Çok sükür cnm bende senin adına sevindim su bebisler sağlıklı bi sekilde dogsunda ins. Bunlarda unutulur ☺Sevindim senin adina canim. Insallah durur ve hic gerek kalmaz. Cok sukur simdilik bizde sikinti yok.☺
Canim doktoruma sordum stent var normal dogum yapabilir miyim diye. Yapabilirsin herhangi bir sikinti olmaz dedi. Ama ben cok korkuyorum ilk stentim cikti normal nasil yaparim bilemiyorum bu korkuylaEder ins canim cok dikkatli olmamiz lazim çıkmaması icin, ins 3 olmaz Rabbim sifamizi verir inş dogumdan sonra da, biz de bebislerimiz de sag salim atlatiriz inş. Bu arada ben stentten dolayı sezeryan dusunuyorum, normal dusunen var mi acaba?
Canim doktoruma sordum stent var normal dogum yapabilir miyim diye. Yapabilirsin herhangi bir sikinti olmaz dedi. Ama ben cok korkuyorum ilk stentim cikti normal nasil yaparim bilemiyorum bu korkuyla
Canim ya sende de idrarini yaparken yanma ve agri oluyor mu? 1 haftadir cok kotuyumBen de çok korkuyorum canım o yuzden sezeryan olurum buyuk ihtimal diye düşünüyorum. Bebislerimiz de biz de nasil sag salim atlatacaksak hayırlısıyla oyle olsun inş.
Insallah gerilemistir canim. Dikkat et sag tarafina yatma. Surekli sol tarafa yat. Allah yardimcin olsun.Kızlar ben de bayramda 2 gun sağ tarafta agrı cektıkten sonra acıle gıttım usg de sag bobrekte genısleme var dedıler. Pazartesı kendı doktoruma gıdıcem çok korkuyorum ınsallah gerılemıstır.
Canim ya sende de idrarini yaparken yanma ve agri oluyor mu? 1 haftadir cok kotuyumdoktorumu aradim stent kaymis olabilir dedi. Stentin kaydigini sende nasil anladilar? Bir an evvel zaman gecsede oglumu kucagima alsam su dertlerden kurtulsam ya
Anladim canim cok tesekkur ederim. Antibiyotik verdi doktorum onu kullaniyirum 3 gundur. Hic etki etmedi neredeyse ayni sekilde devam etti. Bugun biraz daha iyiyim. Insallah bir an evvel zaman gecer.Canim yanma varsa enfeksyon da olabilir korkma son ayda hafif agri olabiliyomus zaten bende de oluyo ağrı bebislerin baskisi artinca mesane sikisiyo hafif agri oluyo yaparken. Ben cok sikisiyodum ama cok cok az yapiyodum bobrekler rahatlayamadigi icin agriyodu surekli cok kotuydu o sekilde anlasilmisti.
Bu arada canim bebeginin cinsiyeti ne? Ve en son ne zaman doktora gittin kac kg olmus bebis?Canim yanma varsa enfeksyon da olabilir korkma son ayda hafif agri olabiliyomus zaten bende de oluyo ağrı bebislerin baskisi artinca mesane sikisiyo hafif agri oluyo yaparken. Ben cok sikisiyodum ama cok cok az yapiyodum bobrekler rahatlayamadigi icin agriyodu surekli cok kotuydu o sekilde anlasilmisti.
Bu arada canim bebeginin cinsiyeti ne? Ve en son ne zaman doktora gittin kac kg olmus bebis?
Merhaba canim. Aynen benim idararimda cok sık geliyor ve asiri yanmam devam ediyirMrb canım yeni gördüm nasıl oldun? Benim artik iyice baskı yapiyo bebis sık ve kesik kesik geliyo artik idrar seninde mi oyle? Benim bebis kız olacak Allah'ın izniyle seninkinin cinsiyeti ne? En son gecen hafta gitmiştim ben 2800 olmustu cok sukur senin kac gram?
Merhaba kızlar sizin bebişler baya büyümüşler maşallah ☺ kaç haftalık oldunuz benim hala stent takılmadı 30 haftaya giricem neredeyse büyüme duraklamış durumda dua edinde takılmadan atlatim. Sizleri çok öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum.sizden.Merhaba canim. Aynen benim idararimda cok sık geliyor ve asiri yanmam devam ediyirbenim de oglum olacak rabbim nasio ederse. Bende gecen hafta gittim. 2.450 gr di.
Sevindim canim senin adina. Insallah gerek kalmadan atlatirsin ☺ biz oglusumla 35+4 gunluguz.Merhaba kızlar sizin bebişler baya büyümüşler maşallah ☺ kaç haftalık oldunuz benim hala stent takılmadı 30 haftaya giricem neredeyse büyüme duraklamış durumda dua edinde takılmadan atlatim. Sizleri çok öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum.sizden.
Merhaba canim. Aynen benim idararimda cok sık geliyor ve asiri yanmam devam ediyirbenim de oglum olacak rabbim nasio ederse. Bende gecen hafta gittim. 2.450 gr di.
Insallah gerek kalmaz canim stente. Benim de 36+4 nil-melekle tam 1 hafta var aramizda :)Merhaba kızlar sizin bebişler baya büyümüşler maşallah ☺ kaç haftalık oldunuz benim hala stent takılmadı 30 haftaya giricem neredeyse büyüme duraklamış durumda dua edinde takılmadan atlatim. Sizleri çok öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum.sizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?