• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbrek büyümesi nedeniyle stent taktıran var mı?

Cokkkk gecmis olsun canimmm inan bugun hep aklimdaydin..nasil bi uygulama oldu tamamen mi narkoz verdiler inan cokk korkuyorum kim takti urilog mu..burdaki doktor baya korkuttu beni cok riskli falan diye zaten korkuyordum daha da korkmaya basladim...cokkk sevindim senin adina ins bende sagasaglim atlatirim
Sagol canim. Insallah sende atlatirsin. Urolog takti. Tamamen uyuttular canim. Ben oyle istedim. Gozumu actgimda odadaydim. Hic agrim felan yoktu. Sadece wc ye gittigimde biraz yandi ve agridi. Hala devam ediyor. Korkma hic bir sey yok yani merak etme. Allah yardimcin olsun..

Cokkkk gecmis olsun canimmm inan bugun hep aklimdaydin..nasil bi uygulama oldu tamamen mi narkoz verdiler inan cokk korkuyorum kim takti urilog mu..burdaki doktor baya korkuttu beni cok riskli falan diye zaten korkuyordum daha da korkmaya basladim...cokkk sevindim senin adina ins bende sagasaglim atlatirim
Merhaba canim.. ne yaptin doktora gittin mi?

Gittik canim bebegin biraz daha kilo almasini bekliyolar bebegim biraz zayif kalmis..cok korkuyorum sen atlattin basariyla ..

Gittik canim bebegin biraz daha kilo almasini bekliyolar bebegim biraz zayif kalmis..cok korkuyorum sen atlattin basariyla ..
Cok sukur canim atlattik gibi stent takildiktan bbir gun sonra kadin doguma gittim. Sanci gordu. Nts ye bagladi. Serum verdi. Igne yaptirtti. Cok sukur. Nts iyi cikti. 2 hafta sonra kontrole gidecegim. Cok sukur gecti. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Bebegin ne kadar olmus kac gr

Cok sukur canim atlattik gibi stent takildiktan bbir gun sonra kadin doguma gittim. Sanci gordu. Nts ye bagladi. Serum verdi. Igne yaptirtti. Cok sukur. Nts iyi cikti. 2 hafta sonra kontrole gidecegim. Cok sukur gecti. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Bebegin ne kadar olmus kac gr
730 du canimm rabbim yardimcim olsunn gercekten uzuluyorum kabuslar goruyorum artik dualarini bekliyorum nil melek ayni seyleri yasiyoruz beni en iyi sen anlarsin

730 du canimm rabbim yardimcim olsunn gercekten uzuluyorum kabuslar goruyorum artik dualarini bekliyorum nil melek ayni seyleri yasiyoruz beni en iyi sen anlarsin
Anladim canim. Rabbim insallah sana da hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin. Rabbim bebislerimizi korusun. Gercekten sıkma canini. Korkulacak herhangi bir durum yasamadim. Insallah sende yasamazsin. Duamdasin. Icini ferah tut.

Anladim canim. Rabbim insallah sana da hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin. Rabbim bebislerimizi korusun. Gercekten sıkma canini. Korkulacak herhangi bir durum yasamadim. Insallah sende yasamazsin. Duamdasin. Icini ferah tut.
Cok saol nil melek duani eksik etme ..bakalim haftasonu kontrolumuz var bebegim ins sagliklidir iki hafta arayla seni takip ediyoruz canim bu arada bebeginin cinsiyeti ne

İnsallah sagliklidir canim merak etme. Rabbim nasip ederse insallah oglum olacak ☺ senin bebeginin cinsiyeti ne?
Benimde nasip olursa oglusum olucak cok duygusalim nil melekcim zamani gelse de kavussak diye bakiyorum gunler gecmek bilmiyo birde uclu testimiz falan kotu cikmisti kan yolladik vs vs o kadar zor seyler yasadikki artik ailecek yıprandık Allahim sonumuz guzel olsun ins...

Benimde nasip olursa oglusum olucak cok duygusalim nil melekcim zamani gelse de kavussak diye bakiyorum gunler gecmek bilmiyo birde uclu testimiz falan kotu cikmisti kan yolladik vs vs o kadar zor seyler yasadikki artik ailecek yıprandık Allahim sonumuz guzel olsun ins...
Amin insallah canim. Rabbim kolayligini versin insallah. Sıkınti yapma kendine bebeginde etkilenir senden. Inanki bende cok heycanla ve sabirsizlikla bekliyorum. Zamaninda ve saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah

Merhaba canim. Bende 28. Haftamdayim benimde sag bobregimde genisleme var. Stent takilmali dedi uroloji doktorum. Henuz taktirmadim. Surekli sol tarafina yat dedi doktorum 1 hafta inmesini bekleyelim dedi. Pazartesi doktoruma gidecegim insallah inmis olur. Siz durumunuz nasil su an. Cok gecmis olsun. Saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.

Tsk ederim, benim buyumem 3.5 santimdi, ultrasonda ap capi diye mm cinsinden yaziyor, msji yeni gordum taktirdin mi merak ettim umarım gerek kalmamistir sana. Benim stentten sonra sancidan mi ameliyat seklinden mi bilmiyorum hafif bi acılmam olmus suan yatiyorum ama 2. Ameliyattan sonra cok sukur daha iyiyim suan. Ben de sadece sol tarafa yatabiliyorum o yuzden o da 2 cm buyumus ins ona gerek kalmaz. Ama korkma benim dr.um 7 cm de bile stent takmis genelde ilk gebeliklerde oluyor dedi. Ins sag salim aliriz kucagimiza bebislerimizi.

Stent takilmis sana da nil-melek pardon tek sayfada kalmis sandim konu okuyunca gördüm. Bana narkoz verilmedi sadece dış bolgeye jel surup uyusturdular ama icte tüm sanciyi hissettim, cok sukur daha iyiyim suan. Ben de erken dogum riskine karsi fitil kullanıyorum suan progestan mi kullaniyosun sen de?

Son düzenleme:

Simge simge hic korkma cok fazla taktiran var hepsi de sag salim almislar kucaklarına darisi bize olsun inş. Bebegin kilo aldi mi merak ettim takildi mi stent? Rabbim saglikli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin inş hepimize.

KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN HEPİNİZE PEKİ BÖBREK BÜYÜMESİNİN BİR SEBEBİ VAR MI NEDENİ BİLEN VAR MI.

Buyuyen bebegin bobrege yaptığı baski sonucu idari tam bosaltamadigindan oldugunu soyledi benim doktorum da, rahat bosaltmasi icin takiliyormus stent. Bobregin susuz kalmasi da tetikliyormus sismeyi bol su icmek lazimmis.

Back