- 26 Ocak 2011
- 100
- 6
- 96
- Konu Sahibi _september_
Benim de böbreğim de taş var böyle nir durum ile karşılaşır mıyım acaba sizlerde taş olan var mı?
Sanırım taş olunca da stent takılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de böbreğim de taş var böyle nir durum ile karşılaşır mıyım acaba sizlerde taş olan var mı?
valla gözüm iyice korktu , zaten böbrek hastasıyım belli oranda risk alarak gebeliğe başladık inşallah bunu yaşamam...
Evet canim cok sukur takildi 2 hafta once. Cok sukur simdi sikintim yok. Progestan igne verdi doktor 1 tane. Endol fitil kullandim 6 tane sadece. Su an herhangi bir sorun yok cok sukur insallah da olmaz. Sık idrara cikiyor musun? Eskiye oranla daha sık idrara cikmaya basladim normal mi acaba?Stent takilmis sana da nil-melek pardon tek sayfada kalmis sandim konu okuyunca gördüm. Bana narkoz verilmedi sadece dış bolgeye jel surup uyusturdular ama icte tüm sanciyi hissettim, cok sukur daha iyiyim suan. Ben de erken dogum riskine karsi fitil kullanıyorum suan progestan mi kullaniyosun sen de?
Ne yaptin canim, nasil oldun? Tekrar doktora gittiniz mi?Benimde nasip olursa oglusum olucak cok duygusalim nil melekcim zamani gelse de kavussak diye bakiyorum gunler gecmek bilmiyo birde uclu testimiz falan kotu cikmisti kan yolladik vs vs o kadar zor seyler yasadikki artik ailecek yıprandık Allahim sonumuz guzel olsun ins...
Gittik canim malesef buyume hizla devam ediyormus iste uygun bi zamanda takilacak stresliyim cokkk sen ne guzel atlattinNe yaptin canim, nasil oldun? Tekrar doktora gittiniz mi?
Canim benim stent yerinden cikti malesef tekrar stent takilacak. Daha kalin olanindan. Yine ayni seyler sil bastan baslayacak. Bobregim hala buyukmus rabbim yardimcimiz olsun.Gittik canim malesef buyume hizla devam ediyormus iste uygun bi zamanda takilacak stresliyim cokkk sen ne guzel atlattin
Canim benim stent yerinden cikti malesef tekrar stent takilacak. Daha kalin olanindan. Yine ayni seyler sil bastan baslayacak. Bobregim hala buyukmus rabbim yardimcimiz olsun.
Tesekkur ederim canim sagol. Insallah sorunsuz gecer bu da. Sabah lavaboya gittim. Ciktiktan sonra esofmanim felan hep islandi. Suyum geldi diye doktorumu aradim hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gittigimde stentin ucu cikmis gordum. Hemsire cikardi. Suyum gelmemis. Tamamen idrarimi tutamamisim. Hic bir sey anlamadim. Hic ama hic aklima stentin cikabilecegi aklima gelmedi. Yarin stent tekrar takilacak.Cok gecmis olsun benim de ilk stentim çıkmıştı 4. Gun tekrar ameliyat olmuştum suan ben de sık ve az az idrara cikmaya basladim ama bobregimi rahatsiz etmiyo ins bi sorun yokturdur. Sen de icini ferah tut ins sag salim gecer bu da. Sen nasil anladin peki ciktigini?
Tesekkur ederim canim sagol. Insallah sorunsuz gecer bu da. Sabah lavaboya gittim. Ciktiktan sonra esofmanim felan hep islandi. Suyum geldi diye doktorumu aradim hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gittigimde stentin ucu cikmis gordum. Hemsire cikardi. Suyum gelmemis. Tamamen idrarimi tutamamisim. Hic bir sey anlamadim. Hic ama hic aklima stentin cikabilecegi aklima gelmedi. Yarin stent tekrar takilacak.
Nil melekcim sende benim gibi ne zor gunler yasiyosunn Allahimmm ikimizinde yardimcisi olsunn ...Canim benim stent yerinden cikti malesef tekrar stent takilacak. Daha kalin olanindan. Yine ayni seyler sil bastan baslayacak. Bobregim hala buyukmus rabbim yardimcimiz olsun.
Canim "Pelvikalisiyel sistemi grade 2-3 dilatedir." Bu 3 olursa bobregin islev gormez dedi. Cok sukur yeniden takildi bugun simdilik sıkıntimiz yok. Insallah doguma kadar beni idare eder.Tekrar cok gecmis olsun canim, cok sukur en azindan suyun degilmis bak bebisin iyi cok sukur ins ameliyatin da kolay gecer yine sag salim, uzulme Rabbim beterinden korusun. Senin bobrek kac mm buyumus peki?
Canim ne yaptin nasil oldun?Nil melekcim sende benim gibi ne zor gunler yasiyosunn Allahimmm ikimizinde yardimcisi olsunn ...
Arkadaşlar butün yazışmalarınızı okudum bende aynen dertten muzdaripim hatta 2. Hamileliklrrde olmuyor diye birsry yok benim ilkindrde 3. Cisindede ayni problem oldu suan 26 haftalik hamileyim ve 3 derece böbrek büyümem var dk büyük ihtimal takicaz dedi haftaya c.ba tekrar doktora gidicem ilk cocugumdada 35. Haftalikken stent takildi ve 2. Gun sonra erken dogumum oldu sukur bebegim kuvese dahi alinmamisti ve suan 4 yasinda ama bu bebegim daha ufak oldugu icin korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsunNil melekcim sende benim gibi ne zor gunler yasiyosunn Allahimmm ikimizinde yardimcisi olsunn ...
Gecmis olsun canim. Allah hepimize acil sifalar versin. Benim ilk stent takildi. 2 hafta sonra cikti. Ciktiktan 2 gun sonra daha kalini takildi. 1 hafta oldu takilali. Cok sukur rabbime simdilik bir sikintimiz yok. Insallah zamaninda dogar yavrularimizArkadaşlar butün yazışmalarınızı okudum bende aynen dertten muzdaripim hatta 2. Hamileliklrrde olmuyor diye birsry yok benim ilkindrde 3. Cisindede ayni problem oldu suan 26 haftalik hamileyim ve 3 derece böbrek büyümem var dk büyük ihtimal takicaz dedi haftaya c.ba tekrar doktora gidicem ilk cocugumdada 35. Haftalikken stent takildi ve 2. Gun sonra erken dogumum oldu sukur bebegim kuvese dahi alinmamisti ve suan 4 yasinda ama bu bebegim daha ufak oldugu icin korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun
Bende heyecanla bekliyorum eylül 7 sinde doktor kontrolüm var doktor takicaz derse erken doğumdan korkuyorum acıkcası ins. Hersey yolunda gider.Gecmis olsun canim. Allah hepimize acil sifalar versin. Benim ilk stent takildi. 2 hafta sonra cikti. Ciktiktan 2 gun sonra daha kalini takildi. 1 hafta oldu takilali. Cok sukur rabbime simdilik bir sikintimiz yok. Insallah zamaninda dogar yavrularimiz
Canim ne yaptin gittin mi doktora. Ne dedi?Bende heyecanla bekliyorum eylül 7 sinde doktor kontrolüm var doktor takicaz derse erken doğumdan korkuyorum acıkcası ins. Hersey yolunda gider.
Diger arkadaş ne durumda acaba onuda merak ediyorum aslında
C
Canim ne yaptin gittin mi doktora. Ne dedi?