Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

2 sene bob kullandım sonra bi ara uzattım ve bugün tekrar kestirdim ve çooook mutluyum

çok rahat bir model kestirdiğimden beri pişman olmadım iyki kestirmişim diyorum ben bi ara kısa katlı kesim kullanmıştım aslan başı mı diolar ondan işte o kıvırcık saça olmuyor ama bu kesimden çok memnunum hızlı uzuyor yalnız

bende wictoria nın ki gibi kestirdim a simetrik bob, sağ tarafı kulak arkası yani kulağın üstünde sol taraf sizi ki gibi bob ama arkasını hiç beğenmedim tokalarla hallediyorum orayı . herkes çookk beğendi ama ben nedense bir türlü alışamadım kıvırcık saçlıyım hep düzleştiriyorum bakımı eskiye göre daha kolay. uzayınca bob modeli kestircem bende.

kızlar bende bır bucuk ay once kestırmıstım oncekı sayfalarda resımde eklemıstım,arkası benım ıstedıgımden kısa olmustu sımdı uzadı azcık ,arkası kısa olunca onlerını cok kısalttırmamıstım taı sımdı onlerde uzadı arkasına dokundurtmadan onlerını cok az kısalttırmak ıstıyorum,ama arkası azıcık yukarı dogru kat kat ama az boyle olunca duzlestırınce arkası hos gorunmuyor arkasının uclarını ınceltmesını ıstesem nasıl olur duzlestırınce uclarındakı makas ızı ve o kutluk gıder mı ama arkası kısalmasın ıstıyorum onelrı cok azıcık kısalttırayım dıyorum. arkasını ınceltır mı sızce?

gider canım ben de bob kestirince arkasını olabildiğince incelttiriyorum yoksa evde düzlestirince güzel durmuor illa fön istiyor.

haftaya kestırcem o zaman azıcık ıncelttıreyım bende duzlestırınce guzel durmuyor dıye duzlestırıcıyle ıcıne dogru kıvırttırıyorum aslında uzadı da bıraz kısalsın ıstemıyorum ama azıcık ıncelttırecegım

Bende geçen ay kestirdim ve çok memnunum. Saçlarımı boyadan kurtarmak için 1,5 senedir hiç boyatmıyordum ve uçları tam bir felaketti. Saçlarım belime yaklaşmıştı nerdeyse.. Hayatım boyunca hep uzun saçlı oldum, hiç bu kadar kısa kestirmemiştim.. Ama o kadar rahat birşeymiş ki anlatamam.. Birde kestirince hiç boya kalmadı saçımda tamamen orjinal rengi yani kaydirigubbakcemile3 saçlarımda dümdüz zaten, yıkadıktan sonra pek birşey yapmama gerek kalmıyor zemuszemus

bnde kestrdım saclrımııı ve ckk gzll olduuu kökü bnde degıl mı cbk uzyo zaten:) bu model cok tatlı yaaa bnce ... ayrca bnde snır olurdum yıka kurut ıkı saat fonle falan smdı ıkı dkda ykıyorum ve kurtyorumm ..

bende kestiricemmmmmmmmmmm karar verdim okuyunca burayı..........emin olamıyordum hem boyadan yanmış saçlarımdan kurtulurum hemde değişiklik olur .........

benim saçlarım kalçama kadardı bob kestirdim şimdi de kahkül mü kesitrsem die düşünüyorum kahkül uzunken yakışıodu. yine istiorm sizce nasıl olr

benim saçlarım kalçama kadardı bob kestirdim şimdi de kahkül mü kesitrsem die düşünüyorum kahkül uzunken yakışıodu. yine istiorm sizce nasıl olr
bu modele kahluk olmuyor, yanı kuaforum oyle soylemıstı. bende memnunum ama duzlestırmeden, fonlemeden ya da masa yapmadan guzel durmuyor benım saclar, benım bırde arkasıyla problemım var arkası benım ıstedıgım gıbı degıl duzlestırınce makas ızı bellı oluyor bırde azıcık katlı gıbı bısey begenmedım arkasını, bı aya kısalttırcam bıraz o zaman arkasını ıncelttıreyım uclarını dıyorum,

benm kendı saclarım duzlestrsemde duzlestrmesemde bu modelde cok guzel duruyor hatta yıkayp bırakıyorum uzun olan yerle masayla yapılmıs gıbı oluyo sankı bılerek yapılmıs gıbı esımın cok hosuna gıdıyor :) uzunkende oyleydı ama ne yalan soylıyım bazen saclarımın uzun olmasını ıstıyorum yınede sımdıkı saclarımdan cok memnunum nihalinkınden baygı kısa ama yerı gelıyo topluyorum sorunum yok yanıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…