Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende yeni kestirdim bob modeli çok güzel oldu ...iş yerimde herkes çok beğendi yuwarlak yüzü olanlar için çok kullanışlı bi model.zemuszemusbayanssulusmile

arkadaşlar bende geçen hafta kestirdim uzun saçlarımı şimdi öğrendim bob modeliymiş aslında ben arkaları biraz daha uzun ve küt olasın istıyordum ama kuafor uzun bırakırsak rahat olmaz hem model boyle dedı kısalttı onlerım sankı cok uzun kalmıs gıbı gelyor ama onler kısalsa cok garıpserdım herkes cok begendı resımde ekleyeyım bır bakın sızce nasıl olmus arkasıyla onler uyumsuzmu

malıce sacın süperrrrr renk ve modelde,bnde cok ıstıom sacım duz ve cok gur degıl,kızımla cok zor oluyo sekıl vermek,,

Gwyneth4.jpg

ben de belime gelen saçlarımı bu modelde kestirmiştim uzun süre siyah ile kullandıktan sonra bir de platin sarı ile kullandım..Ama şimdi uzatıyorum omuzlarımı geçti :)
hoş bi model severek kullandım ama bi süre sonra hevesinizi alıp uzatmak istiyorsunuz

yaa benim saçlarım kıvırcık kabarık ve çoooooook
nasıl olacak ki bu model
şimdi belime kadar ama katlı en kısa kat ensemde ve biraz yukarısında amay yanlarda o katar kısa kat yok en kısası omuzlarımda bi nevi bob sanki
yaprak dökümündeki neclanın saçları gibi
ya da vahşi güzeldeki natalia oreiro nun ki gibi
sizce kıvırcık ve kabarık saçlara bu model olurmu

arkadaşlar bende geçen hafta kestirdim uzun saçlarımı şimdi öğrendim bob modeliymiş aslında ben arkaları biraz daha uzun ve küt olasın istıyordum ama kuafor uzun bırakırsak rahat olmaz hem model boyle dedı kısalttı onlerım sankı cok uzun kalmıs gıbı gelyor ama onler kısalsa cok garıpserdım herkes cok begendı resımde ekleyeyım bır bakın sızce nasıl olmus arkasıyla onler uyumsuzmu

bence hoş bir görünüm olmuş ancak bana sorarsan hayatım arka ense kısmını dahada kısaltma şansın varsa bence kısaltsan daha bir havalı olur diye düşünüyorum.bu arada cümlem düşük oldu idare edecez artık :))

bence hoş bir görünüm olmuş ancak bana sorarsan hayatım arka ense kısmını dahada kısaltma şansın varsa bence kısaltsan daha bir havalı olur diye düşünüyorum.bu arada cümlem düşük oldu idare edecez artık :))
tesekkur ederım canım ,ama kısaltamam cunku bu bıle bence cok kısa oldu ben bıraz daha uzun ıstıyordum

çok güzel.ben bu saçı ne kesen kuaför bulamıyorum ya......

hepinize çok çok teşekkur ederım,ben arkasını ısteıdıgmden uzun buldum ama hepınız bıraz daha kısaltmamı onerıd cok tesekkur ederım ama ben cok gosterıslı ısteıyroum hemde arkası benım ıstedıgımden kısa oldu :))))

hemen kullanımını yazıyorum model guzel sacların kendılıgınden dalgalıysa hafıf kopukleyıp kullanabılırsın ama ılgı ısteyen bır sac ben duzlestırıyorum bazende masa yapıyorum sac yapına gorede degısır kulanımı benım duzlestırmeden ya damasa yapmadan olmuyor sacım ne dalgalı nede duz bır tarafı kalkyo dıegr tarafı ınıyo o yuzden ılla bısey yapyom ama cok hos gosterıyor azıcık fon yeıtoyr

benıkı duz .ama fönsuz bıcımsız oluyo,demk kı yıne tost sart olcak.tesekkur ederım canım:teselli:

Back