Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vov buda çok güzell işte resimlere bakınca çok imreniyorum..mesela bbu modelde hiç fön çekmeden kulansam arka kısmı dışarı dogru dönermiiii..hatırlıyorumda ortaokuldeyken küttü saçlarım önler içeri arkalar dışarı dönüyodu:)
seljannnnnnnnnnnnnnnnnn resim ekleyip iycene heveslendirme kıs beni:)süper valla her açıdan önden arkadan yandan:)senle az daha konuşsam kestiriirm hemen:)
ben mart sonunda kestirmiştim... herkes çok beğendi ; tabii ben de... nerdeyse ilkokuldan beri uzundu saçlarım... mayısta tekrar kestirdim ; arkaları daha kısaydı... şimdi ağustos sonu tatilden sonra tekrar kestireceğim...
çok sevdim bu modeli ; çok çabuk kuruyor ama uzadıkça tabii model bozuluyor o yüzden 2ayda bir kestirmek gerek... saçlarım düz ama arkalar filan dışa döndüğü için sabahları maşa ile 2dk da içeri kıvırıyorum... çok rahat kullanıyorum ben... çok fresh ve bakımlı bir hava katıyor... hatta evlenecek olsam bu saçla postişle filan uzatmam... o derece sevdim yani :)
arkadaslar bi yanlıslık olursa kusura bakmayn ılk defa resım yukluyorum