Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
onemlı degıl canım ama dumduz olunca hos olmuyor uclar cok ac ıce kıvrık olunca cok guzel oluyor ama cok az kırık olcak babaanne fonu gıbı degıl yanı:))))

ben bob model kestirdim çook memnunum..
doğumdan sonra hem rahat oldu hem havalı :)

arkadaşlar bende geçen hafta kestirdim uzun saçlarımı şimdi öğrendim bob modeliymiş aslında ben arkaları biraz daha uzun ve küt olasın istıyordum ama kuafor uzun bırakırsak rahat olmaz hem model boyle dedı kısalttı onlerım sankı cok uzun kalmıs gıbı gelyor ama onler kısalsa cok garıpserdım herkes cok begendı resımde ekleyeyım bır bakın sızce nasıl olmus arkasıyla onler uyumsuzmu

mukemmeeellll sacının modelide rengıde cok begendım gule gule kullan:nazar:

ben de sürekli bu modeli kullanıyorum çok da memnunum şekil vermesi kolay hem kahkülle hem kahkülsüz gidiyo.doğal haliyle bile havalı duruyo.

ben de sürekli bu modeli kullanıyorum çok da memnunum şekil vermesi kolay hem kahkülle hem kahkülsüz gidiyo.doğal haliyle bile havalı duruyo.

senın saclar baya uysal galıba canım,benımkı dogal halıyle papazgıbı duruyor ılla duzlestırmem ya da masa yapmam gerekıyor ama yapınca super oluyor

benimde çok hoşuma gidio bob modeli ama işte sürekli fönlü dolaşmak zorunda sın o yüzden kullanışlı değil victoria nın ki nasıl havalı ama uwwww:D

Bende kıvırcık saçlarımı bu modelde kestirdim çok memnunum kafam rahatladı resmen uzun kısımlarının uçlarını düzleştiriorum geri kalanlar kıvırcık çok hoş çok memnunum kıvırcık saçlıyım olmaz falan diyenler bence bi daha düşünsünler ben düz kullanırım diyordum ama kıvırcık halinden de oldukça memnunum(:

Bende kıvırcık saçlarımı bu modelde kestirdim çok memnunum kafam rahatladı resmen uzun kısımlarının uçlarını düzleştiriorum geri kalanlar kıvırcık çok hoş çok memnunum kıvırcık saçlıyım olmaz falan diyenler bence bi daha düşünsünler ben düz kullanırım diyordum ama kıvırcık halinden de oldukça memnunum(:

hadi canım ben korkuyorum valla bende kıvırvık saçlıyım fönlü dolaşmam gerkebilir die napsam ki bak aklıma girdin kız:D

hadi canım ben korkuyorum valla bende kıvırvık saçlıyım fönlü dolaşmam gerkebilir die napsam ki bak aklıma girdin kız:D

bak ben albümüme eklicem kıvırcık halini zaten hiç düz kullanmadım bi tek perçemlerim düz sen kendin karar ver baş edemeyeceğin gibiyse kestirme. Benim saçlarım normalde de kısaydı benim için zor olmadı kestirmek ama uzunsa bilmiyorum uzun ve kıvırcık saça kıyma derim öyle özlüyosun ki sonra onları

bak ben albümüme eklicem kıvırcık halini zaten hiç düz kullanmadım bi tek perçemlerim düz sen kendin karar ver baş edemeyeceğin gibiyse kestirme. Benim saçlarım normalde de kısaydı benim için zor olmadı kestirmek ama uzunsa bilmiyorum uzun ve kıvırcık saça kıyma derim öyle özlüyosun ki sonra onları

albüme koyunca haber ver canım merak ettim

bende kestirmek istiyorum ama jessica albanın modelini çok beğendim öyle istiyorum ama karar veremedim zaten saçlarım düzleştiriciden ve maşadan çok yıprandı kestirmem gerek

bu model genelde yakışıyor, saçına şekil veremeyenleribile bı havalı gosterıyor,fonleyıp sekle sokanlarda daha dah hos gorunuyor ,o nedenle ben yakısmayacagını dusunmuyorum sadece yuzu cok zayıf ve yusyuvarlak olanlara yakısmıyor onun dısındakılere yakısıyor bence

bilmiyorumkismile
bu model genelde yakışıyor, saçına şekil veremeyenleribile bı havalı gosterıyor,fonleyıp sekle sokanlarda daha dah hos gorunuyor ,o nedenle ben yakısmayacagını dusunmuyorum sadece yuzu cok zayıf ve yusyuvarlak olanlara yakısmıyor onun dısındakılere yakısıyor bence[/QUOT bende bu model kestirmek istiyorum ama yüzüm dediğin gibi yusyuvarlak bana yakışmaz mı yaniii:sinifsinif:

Back