Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben de yarın kestirmeye karar verdim. benim saçlar dalgalı olduğu için uzun tutmaya çalışacağım.. yarın kestirdikten sonra yazarım:)

bugün kestirdim ve tam istediği gibi oldu:)

1000560.jpg

saçlarımın doğal hali kalın dalgalı ve ben de düz kullanmayı düşünmüyorum. bunu hesapayarak çok kısaltmadım.

saçım dalgalı olmasa ben de yaptırıcam böyle ama hep şekil veremem yıpranıo..

yoksa çok gusel bi model

gerçi dalgalı hali da gusel oluo ama en çok dümdüz yakışıo bu modele

yaaaaaaaa kıslar benim saçlar hafif dalgalı 10 seneden fazladır sürekli uzunnnn..artık saçlarımla bi bütün oldum..ama boyadan saç düzleştirmesinden falan acaip yıprandııı banyodan sonra taramak bi işkence halinde ..bu modeli çok begeniyorummmm hem saçlarım düzelsin diye hemde modeli begeniyorum diye kestirmek istiyorum ama tam kuaföre gitcegim günnn korkup vazgeciyorum ya pişman olursam diyee..bide istiyorumki sürekli fönle ugraşmıyayımmmm acaba bu model fönsüz güzel duruyormu...
keşke bu modeli kullanan bi arkadaş fönlü,dalgalıı bide banyodan sonraki dogal halinin resimlerini çekip koysa okdr büyük sevap işliycekki:)

ksılar sizce hangisi güüzel..ben kırıktan ve yanıktan dolayı mecburen kestircem..okdr çok dökülüyorki anlatamam:(ilk model klasik ama uzayınca muntazam uzar diyorum..ikinci modelde sanki daha kulanışlı ve bakımlı duruyor bşy yapmasamda..ama uzayınca çok çirkin uzar demi..sizce neyapsam:(pişman olmaktan korkuyourm yıllardır uzun saç kulanıyorum:(

Son düzenleme:
nem her halukarda pisman olacaksin.
ama kestirmekten baskada caren yok.
ben ikincisini model olarak begensemde. 1ncisinden kisa oldugu icin tavsiye etmiyorum..
8-9 ay oldu sacimi kestireli..hatta ucunda daha kirik var diye tekrar ayni model kestirdim.
cok kötü geliyo, uzun sac tan sonra.. kendimi hic cekici hissetmiyorum.

nem her halukarda pisman olacaksin.
ama kestirmekten baskada caren yok.
ben ikincisini model olarak begensemde. 1ncisinden kisa oldugu icin tavsiye etmiyorum..
8-9 ay oldu sacimi kestireli..hatta ucunda daha kirik var diye tekrar ayni model kestirdim.
cok kötü geliyo, uzun sac tan sonra.. kendimi hic cekici hissetmiyorum.

amannnnnnnnnnn ksı korkuttun beniiiiiiiiiiiiiiii bende uzun yıllar uzun saç kullandım ya valla keisn pişman olcamda kırıklarından bıktım artık keçe bile daha yumuşak inan..dedigin iki ikinci çok kısaaaa ayy valla korktumm yaaaaa olmadııı omuzlarımda düzmü kesgtirsem..bu modelleir kimde görsem imreniyorum ama:(

ben de öyleydim..
hatta fresh bi hava verir diye umdum.. ilk bir iki hfta gayette memnundum.. aldigim tepkilerden falan..
ama azicik uzadi allahtan arkadan toplamaya basladim..
artik daginik kullanamiyorum.. sevmiyorum..
uzun saclarimi özledim :((((((

keske kirik kalsaydi da uzun olsaydi :(

sen en iyisi biraz uzun birak. uzadikca kestir..
bi de ben koyu renge boyattim canli gözükmesi icin.
ama sari saclarimida özlüyorum.
ahh ahhhh:gitme:

ksılar sizce hangisi güüzel..ben kırıktan ve yanıktan dolayı mecburen kestircem..okdr çok dökülüyorki anlatamam:(ilk model klasik ama uzayınca muntazam uzar diyorum..ikinci modelde sanki daha kulanışlı ve bakımlı duruyor bşy yapmasamda..ama uzayınca çok çirkin uzar demi..sizce neyapsam:(pişman olmaktan korkuyourm yıllardır uzun saç kulanıyorum:(

1. kesinlikle çok güzel ve kullanışlı
2. fotodaki saç her zaman öyle durmaz ki foto gereği onun her kılını bile ayarlamışlardır. çok kullanışsız. fönle şekil vermen gerek. ince tutam saç orası. dolayısıyla kalın tutamlara göre daha çok yıpratır ısı onu. çatal çatal olur.

iki ay önce victoria beckham modelini kestirmiştim süper oldu ama artık uzadı neyse bayrama tazeletirim

ben de öyleydim..
hatta fresh bi hava verir diye umdum.. ilk bir iki hfta gayette memnundum.. aldigim tepkilerden falan..
ama azicik uzadi allahtan arkadan toplamaya basladim..
artik daginik kullanamiyorum.. sevmiyorum..
uzun saclarimi özledim :((((((

keske kirik kalsaydi da uzun olsaydi :(

sen en iyisi biraz uzun birak. uzadikca kestir..
bi de ben koyu renge boyattim canli gözükmesi icin.
ama sari saclarimida özlüyorum.
ahh ahhhh:gitme:

valla cnm benki yıllardır uzun kulanan biriyim pişman olcagımdan eminim nerdeyse ama bu hafta okdr çok döküldüki saçım illlallah ettim inan..olmadıı bi karış düz kestirirm yine kalır kırık ama şimdiki gibi olmas heralde..yada ilk modeli kestirirm off kafam iycene karıştı haftaya kestirmeyi düşünüodum:(

1. kesinlikle çok güzel ve kullanışlı
2. fotodaki saç her zaman öyle durmaz ki foto gereği onun her kılını bile ayarlamışlardır. çok kullanışsız. fönle şekil vermen gerek. ince tutam saç orası. dolayısıyla kalın tutamlara göre daha çok yıpratır ısı onu. çatal çatal olur.
model çok hıoşuma gitti ama bukdr kısayı yüregim kaldırmas sanınrım bide herkes kulanışsız olur diyoo :(ondan onu elledimmm ozman:)

iki ay önce victoria beckham modelini kestirmiştim süper oldu ama artık uzadı neyse bayrama tazeletirim

negüzel ya memnunsun demek..ama sürekli uzun saç kualndınmı acaba..saçlarım hep omuz ızamda olsa düşünmeden kısaltırdım ama belime yakın nerdeyse yıllardır:(

eva longoria'nın saçı çok güzel olmuş onu deneyebilirsin hem kısaya alışık değilsen daha kolay olur biraz uzayınca toplarsın yada başka şekil verirsin diğer modelde bu mümkün dğil ama o da çok hoşmuş cidden istersen bunu da deneyebilirsin :

b-87049-dizi_genco.jpg

eva longoria'nın saçı çok güzel olmuş onu deneyebilirsin hem kısaya alışık değilsen daha kolay olur biraz uzayınca toplarsın yada başka şekil verirsin diğer modelde bu mümkün dğil ama o da çok hoşmuş cidden istersen bunu da deneyebilirsin :

b-87049-dizi_genco.jpg

vov buda çok güzell işte resimlere bakınca çok imreniyorum..mesela bbu modelde hiç fön çekmeden kulansam arka kısmı dışarı dogru dönermiiii..hatırlıyorumda ortaokuldeyken küttü saçlarım önler içeri arkalar dışarı dönüyodu:)

Back