Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nem her halukarda pisman olacaksin.
ama kestirmekten baskada caren yok.
ben ikincisini model olarak begensemde. 1ncisinden kisa oldugu icin tavsiye etmiyorum..
8-9 ay oldu sacimi kestireli..hatta ucunda daha kirik var diye tekrar ayni model kestirdim.
cok kötü geliyo, uzun sac tan sonra.. kendimi hic cekici hissetmiyorum.
ksılar sizce hangisi güüzel..ben kırıktan ve yanıktan dolayı mecburen kestircem..okdr çok dökülüyorki anlatamamilk model klasik ama uzayınca muntazam uzar diyorum..ikinci modelde sanki daha kulanışlı ve bakımlı duruyor bşy yapmasamda..ama uzayınca çok çirkin uzar demi..sizce neyapsam
pişman olmaktan korkuyourm yıllardır uzun saç kulanıyorum
![]()
![]()
ben de öyleydim..
hatta fresh bi hava verir diye umdum.. ilk bir iki hfta gayette memnundum.. aldigim tepkilerden falan..
ama azicik uzadi allahtan arkadan toplamaya basladim..
artik daginik kullanamiyorum.. sevmiyorum..
uzun saclarimi özledim(((((
keske kirik kalsaydi da uzun olsaydi
sen en iyisi biraz uzun birak. uzadikca kestir..
bi de ben koyu renge boyattim canli gözükmesi icin.
ama sari saclarimida özlüyorum.
ahh ahhhh:gitme:
model çok hıoşuma gitti ama bukdr kısayı yüregim kaldırmas sanınrım bide herkes kulanışsız olur diyoo1. kesinlikle çok güzel ve kullanışlı
2. fotodaki saç her zaman öyle durmaz ki foto gereği onun her kılını bile ayarlamışlardır. çok kullanışsız. fönle şekil vermen gerek. ince tutam saç orası. dolayısıyla kalın tutamlara göre daha çok yıpratır ısı onu. çatal çatal olur.
iki ay önce victoria beckham modelini kestirmiştim süper oldu ama artık uzadı neyse bayrama tazeletirim
ksılar sizce hangisi güüzel..ben kırıktan ve yanıktan dolayı mecburen kestircem..okdr çok dökülüyorki anlatamamilk model klasik ama uzayınca muntazam uzar diyorum..ikinci modelde sanki daha kulanışlı ve bakımlı duruyor bşy yapmasamda..ama uzayınca çok çirkin uzar demi..sizce neyapsam
pişman olmaktan korkuyourm yıllardır uzun saç kulanıyorum
![]()
![]()
eva longoria'nın saçı çok güzel olmuş onu deneyebilirsin hem kısaya alışık değilsen daha kolay olur biraz uzayınca toplarsın yada başka şekil verirsin diğer modelde bu mümkün dğil ama o da çok hoşmuş cidden istersen bunu da deneyebilirsin :
![]()