Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayh canım benim çok tatlısın tennk yuuu :asigim:
kızlar benimde saçlarım kalın telli ve biraz kabarık.minyon tipliyim ve yüzüm yuvarlarlak.gidermi acaba bu model bana??
bu modele bayıldım![]()
bencede güsel olur bende bu modellerdenn kestircektim dün kuaföre gittim kesemem dedi saçın sönük kalır dedi saçım ince telli cansız aralarda katlarda var olmazmış çokta heveslenmiştim
bence sana olur zaten kısa olcak saçın 15 dk düzleştirirsin
bide bu modeli kestiren kızlara bi sorum var çok bakım istiyomu sürekli fön vs benim bebeğim var rahat ve şık olsun die kestircektim
bende saçımı kestirsemmi kestirmesemmi derken kestirdim tek sorun arka katlarımı kısa yapt
ı ama belime kadar gelen saçlarımı özlüyorumm
ama herkes çok hoş olduğnu söylüyo bide gerçekten sıfr makyaj salaş bi kıyafetle bile çok dikkat çekiyor bu saçç
kızlar benimde saçlarım bob modeli belimdeyken kestirmiştim gayet memnunum fön istiyor tabi modelin ortaya çıkması için ama dümdüz saçlılar için pek sorun olmaz ayrıca dalgalı yapıncada gerçekten çok hoş duruyo
benim de saçlarım senin gibi... dümdüz ; ince ve uzun... kestirmek istiyorum çok uzun zamandır uzun saçlıyım... değişiklik istiyorum hatta konu açayım dedim varmış zaten ; bu modeldi benim de kafamdaki ama ince olması acaba kullanımını kötü mü etkiler; sönük mü kalır diye ben de tereddüt ediyorum...
minyonum da... kızlar fikir istiyorum... ocean_girl sen kestirmişsin sonunda nasıl rahat kullanabiliyor musun? sürekli fön çektirmek gerekir mi? :bbo:
ben kestirdim kızlar... çok hoşuma gitti... herkes de çok beğendi... yalnız bugün artık yıkamam lazım ve yarın ilk defa fönsüz kullanacağım bakalım nasıl olacak...
önler çenemden biraz daha aşağıda ; arkası da katlı... şimdilik arkaları çok kısaltmadı kuaförüm alış modele sonra kısaltırız o zaman daha güzel olur dedi... güzel kesti ve onun fikrine güveniyorum sanırım... sempatiksalakcinni