• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOAŞNIYORUM...

DilaraBursa16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
74
41
88
arkadaşlar dün akşamdan beni belki hatırlarsınız hatta kuralları okumadığım için yanlış bir konu açmışım ağzım yandı artık daha dikkatli olurum

Eşime bu akşam bana ettiği hakaretlerden dolayı konuşmak istediğimi söyledim sakince iş kavgayla sonuçlandı ...

Ben hakaretlere dayanamadığınız bunların beni kırdığından bahsettim ama ne yazık ki kişi kendinden bilir işi misali beni suçladı

Benim için yapmadığı kalmamış vs vs

Ben de artık bu evliliğin yürütülemeyeceğini anlattım önce sen bilirsin ama başladı hakaretlere

Nankörmüşüm onu kandırmışım
Beni bu ülkeye getirebilmek için paralar harcamış vs vs

Günlük yediğim yiyeceklere kadar herşeyi saydı

Daha bitmedi

İlerde olacak çocuklarıma da bela okudu bana da okudu ama kinlene kinlene

Kısacası menfaati bitti en kötü kişi ben oldum ilişkide

Bir de borçlu çıktım ... bana verdiği paraları vs hesaplamış bunları ödeyeceksin senin vicdanına bırakıyorum dedi

Yüzümü görünce dua okuyormuş o derece görmek istemiyormuş

Kısacası evlenirken herşey iyiydi ama boşanmak isteyince kötü oldum
Ayrıca bu laflardan sonra bak ayrı yatarsan bu iş biter
İyi düşün diyip teveccüh gösterdi kendisi

Eğer yarın yanına gidersem şiddet bile gösterebilirmiş
EGO’suna da laf ettirmeyecek aklı sıra

Kısacası arkadaşlar boşanıyorum ....

Ve savunduğu şey şu ben sinirlenince sana kötümseyeler söylüyorum aslında onları söylerken bile üzülüyorum ama beni bu hale sen getiriyorsun diyor

Sizce bu suçu bastırmaya çalışmak değil mi ?

Bu arada gece yanıma geldi ben de salonda uyuyakalmişim gayet sakin gel buralarda yatma diye sarılmaya çalıştı
Pişman bir tip takınmış ben gitmeyince yanımda kaldı
Bu ne böyle ben çıktım bu psikolojiyi 2 ayda bir yaşamaya

Son düzenleme:
Ne borcu Allasen senin yaktığı hayatı da hesaplamiş mi ...niye girmiş günahına ?asıl bu borç nasıl ödenecek sor bakalim

Neyini kullanmışsin be onun..asıl geleceğiyle oynadığı için kullanan o..hakaretlerini çekmek için mi evlendin..

Bizim tek istediğimiz insan yerine konulmak ..başka beklentimiz yok

Neyini kullanmışsin be onun..asıl geleceğiyle oynadığı için kullanan o..hakaretlerini çekmek için mi evlendin..

Bizim tek istediğimiz insan yerine konulmak ..başka beklentimiz yok
Ya en başlarda melek gibi biriydi
Zaten ben sessiz oldukça hep melek gibi!!! Oldu
Ne zaman sesimi çıkardım işin rengi değişti bunun da karakteri değişti

Temeldekı sorun ne? Hakaret etmesı degıldır heralde bı tek? Neden hakaret edıyo kı hem?

Temeldekı sorun ne? Hakaret etmesı degıldır heralde bı tek? Neden hakaret edıyo kı hem?
TEMeldeki sorun beni hakir görmesi aşağılaması
Kendisi lise mezunu ben üniversite bunun bile lafını yapıyor
Biraz aramız kötü olsun beddua okuyor
Yediğim meyveye kadar söyledi bu gece :(
Önceki konularıma da bakabilirsiniz

Canim benim ya sen sığınacak liman aradın o kıymetini bilememiş allah yardımcın olsun yazık ne istiyor bu erkekler anlamıyorum bir turlu
Çokmuş üstüme geliyordu her seferinde ben 1 söylüyorsam o 100 söylüyor
Eski eşine Asla bunları yapamamış çocuklarını bile göstermiyor
Acısı benden çıktı toptan bu gece

ben birşey demesem de o başlıyor okumuşsun ama beyin yok vs diye
Ezdirme kendini asıl kendinde beyin yok genceciksin senin baban yaşında kusura bakma sinirlendim gel burda ayaklarının üstünde dur hem yaşı büyük hem 4 çocuklu seni hak etmiyor boşan önünde yılların var senin kimseyi çekmeye kölesi olmaya gelmedik dunyaya

Yurtdışında yaşıyormuşsunuz. Pasaportunuza dikkat edin. Oraya evlilik yoluyla giden öğrencilerim mevcut.Eşleri pasaportlarını saklıyorlar. Oradaki düzeni bilmedikleri için giden kadınlar bir şey yapamıyorlar.

Back