Bluedays 'in bütün cicileri bir arada daha düzenli bir şekilde:)

uzun zamandır aldıklarımı fırsat bulup ekleyemiyorum çeyizime bi çok yeni şeyler eklendi ama alınan herşey kaldırıldı ne resimlerini çekme fırsatım oldu nede netten bulup eklemeye vaktim aklıma geldikçe hatırladıkça ve fotoğraflarını buldukça ekliycem ama o kadar çok büyük küçük parçalar aldım ki hangilerini ekliycem bilmiyorum çok geri kaldım misafir için aldığım yemek takımımla bardak takımımı değiştirdim :):) yorumları bekliyorum

canım bayadır yoktun gözlerimiz aradı seni:) yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan

fırsat bulup giremiyordum canım vakit yaklaştıkça koşuşturmacalar başladı eksik neler varsa onların telaşına düştüm ama burdan uzak kalmak olmadı kaçırdığım çok şey var :) Amin inşallah teşekkürler tatlım

Misafir Yemek Takımını çok beğendim canım, çok şık duruyor.
Nevresim ve Pike Takımlarında çok güzel
Mutlulukla Kullanın İnşallah

Herşeyin çok cici canım mutlulukla kullan hepsini inşaAllah..

Güle güle kullan canım

aldıkların cok güzel ... güzel günlerde kullan canım

Yemek takımını, çkb setini ve cam su takımını ne kadara aldın canım fiyatlarını hatırlıyor musun acaba

Güle güle kullan canım

aldıkların cok güzel ... güzel günlerde kullan canım

Yemek takımını, çkb setini ve cam su takımını ne kadara aldın canım fiyatlarını hatırlıyor musun acaba

teşekkürler canım Amin inşallah hepimiz mutlulukla kullanalım

kuzum yemek takımını 1150 tl çkb takımını inan hatırlamıyorum su takımım ise 61 parça 12 kişilik 630 tl ye aldım peşin olduğu için bu fiyatlar üzerinden biraz düşme oldu bu sölediğim fiyat taksitli olarak

kuzummm güle güle kullan hepsini inşallahhh

hepsi birbirinden güzeller ben en çok çerezliği beğendim güle güle sağlıcakla kullanın

Canım son aldıklarınıda çok beğendim, Maşallah
Baharatlık Takımında ne kadar şık.
Güzel Günlerde Kullanman Dileğiyle

Canım son aldıklarınıda çok beğendim, Maşallah
Baharatlık Takımında ne kadar şık.
Güzel Günlerde Kullanman Dileğiyle

teşekkür ederim kuzum bende çok beğenerek aldım Amin canım hepimiz çok mutlu olalımm aşk dolu evimizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…