Bluedays 'in bütün cicileri bir arada daha düzenli bir şekilde:)

bluedays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
607
16
68
kızlar topiğimi düzenlemek istedim ve daha güzel bir görüntü olsun istedim resimleri bir araya getirmekte sorun çektiğim için yeni bir konu altında düzenli bir şekilde güncellemeye devam edicem bu siteyi ilk gördüğüm andan itibaren büyük bir heyecanla takip ediyorum. Allah izin verirse 2014 Nisan geliniyim şimdiden beğenen ve yorum yapan herkese teşekkür ediyorum hepimize sevdiğimizle mutlu huzurlu günler diliyorum

Eklentiler

• $ZEYTÝNLÝK.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $kayýk tabaklarým.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $ikram seti.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 140
  • $çay süzgecimm.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 127
  • $kaþýðýmm.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $kepçemm.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 121
  • $makarna kepçemm.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $patates ezicimm.webp
    3 KB · Görüntüleme: 110
  • $patatess döndürücüm.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 137
  • $pratiklerimm.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 176
  • $limon sýkacaðým.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 122
  • $mumluk.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $6000000014704-500x500.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 133
  • $6000000014841-500x500.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 140
  • $özdilek nevresimim.webp
    36 KB · Görüntüleme: 146
  • $saten nevresimim.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 135
  • $tango kýrmýzý-500x500.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 119
  • $pembiþ pikem.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 113
  • $turkuaz pikem.webp
    15 KB · Görüntüleme: 108
  • $yeþil pikem.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $bornoz takýmým.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 134
  • $2009-10-27_131201.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $2524_kucuk.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 116
  • $3745_buyuk_zoom.webp
    29 KB · Görüntüleme: 308
  • $Mor-Saten-Gecelik-son-1-adet__60695818_0.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $þþ.webp
    11 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Canım ilk eklediklerin link olarak gözüküyor tıklanınca da açılmıyor, bir bak istersen... Merakla bekliyorum onları da görmeyi

Şu uyarı çıkıyor:

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

aynen canım çok sinirimi bozdu neden öyle çıkıyor anlamıyorum bir türlü olmadı gitti o kadar özenle hazırladım kaç saat uğraştım neden öyle oldu yaaa

aynen canım çok sinirimi bozdu neden öyle çıkıyor anlamıyorum bir türlü olmadı gitti o kadar özenle hazırladım kaç saat uğraştım neden öyle oldu yaaa

Tekrar eklemeyi dene istersen onlar da üstte kalır, boşver :) Bu arada toplu halde daha bir güzel çeyizlerin, bayıldım

Tekrar eklemeyi dene istersen onlar da üstte kalır, boşver :) Bu arada toplu halde daha bir güzel çeyizlerin, bayıldım

çok sağol kuzum yaptım ya sonunda başardım çok mutlu oldum resmen :)

çok şükür yapabildim çok dağınıktı içime sinmemişti diğer topik ama bu düzenli güzel oldu bende beğendim

Canım yaa hepsi çok güzel... Mutlulukla kullanın kocacığınla Ayrıca ebnim düğünüme 6 ay kalmasına rağmen seninkiler kadar çeyizim yok; sanırım hızlanmalıyım

Canım yaa hepsi çok güzel... Mutlulukla kullanın kocacığınla Ayrıca ebnim düğünüme 6 ay kalmasına rağmen seninkiler kadar çeyizim yok; sanırım hızlanmalıyım

teşekkür ederim kuzum benim amin inş. hepimiz mutlulukla kullanalım güzel günlerde :) oo az bi süre kalmış senin ama olsun canım koşturmaya bi başlarsın hiç bi eksiğin kalmaz gerçi al al bitmek bilmiyor ama olsun çabucak hepsni tamamlarsın Allahın izniyle

canım çeyizlerinin hepsi ayrı ayrı çok güzel hepsi birbiriyle uyumlu güle güle kullan hepsini aşla inş

bitmiş ya detaylara da başlamışsın herşey çok güzel. 2014 e kadar evinin hiçbir eksiği kalmaz ne güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

bitmiş ya detaylara da başlamışsın herşey çok güzel. 2014 e kadar evinin hiçbir eksiği kalmaz ne güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

teşekkür ederim kuzum sağol nette resmini bulamayıpta ekleyemediğim bir sürü şey var ve kapalı kutular içinde de aklıma geldikçe ekliycem paylaşmaya devam edicem ne kadar alsakta eksik bitmiyor :) inş. canım hepimize aşkla kullanmak nasip olsun

Son düzenleme:
neyin vaR neyin yok görmek isterdim gerçekten çeyizini beğeniyorum
eklersin artik bizde bakarız ben bu aralar bişeyler alamıyorum yahu

neyin vaR neyin yok görmek isterdim gerçekten çeyizini beğeniyorum
eklersin artik bizde bakarız ben bu aralar bişeyler alamıyorum yahu

çok sağol tatlım buldukça aldıkça eklemeye devam :)

bende hep almıycam bir süre birşey diyorum ama olmuyor dayanamıyorum gerçekten :) aslında biraz durmak gerekiyor ben almasam aklımda kaldığı için benimkine aldırıyorum bir şekilde içim rahatlıyo alınmış oluyor ya

ah ah bende benimkine aldırıyodum kendim alamadıysam ama asker şimdi iş değişikliği yapıcam maaşım yükselicek inş. o zaman çeyizin annesini ağlatıcam
kim ne derse desin umursamıcaksan almaya devam son gaz

tez zamnda Allah kavuştursun canım benim beklemek zor çok iyi bilirim

ooo süpermiş ne güzel canım o zamn peş peşe cicilerini koyarsın çeyiz işi çok farklı ya insan çok mutlu oluyor kendini kaybediyor sonuçta boşa bişeyler almıyorsun kendine yapıyosun o yüzden tereddütte kalma almaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…