Bluedays 'in bütün cicileri bir arada daha düzenli bir şekilde:)

çok güzel herseyin...:nazar:
sende bnm gibi siyah beyaz esya delisisin gibime geldi sankiimmm:52:
beyaz esyalarına bayıldım markaları ne? buzdolabn fırının davlumbazın v.s.??

teşekkürler canım

kesinlikle öyle saf ve temiz renkler görüntü bakımndan çok hoş beğeniyorum

çok saol canım benim hepsinin markası beko :16:

teşekkürler canım benim kesinlikle öyle daha güzel oluyor ama işte herşey zamnnda alınmış olup ya dağıtılmıycak yerde oluyolar yada kapalı kutular içinde o yüzden biraz zor oluyor açıp dağıtması annem dün akşm odasında biraz değişklik yapınca ortaya bunlar çıktı kolileri açmaya cesaret edemedim annem dağıttın yine demeye başlıycak diye gözüme çarpanları çektim hemen :)

canım ben kütahya porselenin 6 kişilik takımından 2 tane aldım günlük için 12 kişiliğe tamamladım o şekilde günlük kullanmalık yaptım 60 liraya almıştım bi takımını bitmek bilmiyor gerçekten al al eksik çok:16:

canım bende 6 kişilik kütahya aldım beyaz kendinden kabartmalı diğer 6 kişiliği renkli cıvıl cıvıl bir takım almayı düşünüyorum

Canım seninbu beyaz eşyalar ankastre ,ev felan var mı acaba merak ettim ,kimi evlerde beyaz eşyalarda içinde oluyor.

Bende ablama bulaşık makinesi alacağım ,fakat özellik olarak nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi marka önerirsin? bizim burda arçelik var aldığımda orada kalacak.düğün seneye mayısta kısmetse.

Canım seninbu beyaz eşyalar ankastre ,ev felan var mı acaba merak ettim ,kimi evlerde beyaz eşyalarda içinde oluyor.

Bende ablama bulaşık makinesi alacağım ,fakat özellik olarak nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi marka önerirsin? bizim burda arçelik var aldığımda orada kalacak.düğün seneye mayısta kısmetse.

canım ev işi tam belli değil bakıyoruz satın alabiliriz ben aldığım yerle anlaştım baktım gördüm eve uymadı sorun oldu her türlü değişim yapabiliyorum ürünlerde hiç sorun değil dedi zaten bütün aldıklarım da mağazada duruyor bide tanıdık olunca iyi oldu arçelik beko aynı marka aynı ürünler zaten ben bulaşık makinemi 4 programlı aldım aldığım yerde kesinlikle yeterli fazlasıyla bütün beklentini karşılar güzel bi seri demişti bana tanıdık olduğundan adama güvenerek aldım açıkçası ben bosch olarak düşünüyodum ilk zamnlar gidip ordan alcaktım hemen aynı ürünler ciddi anlamda fiyat farkı çok çıktı ve bana gereksiz dendi elektronik işi şans işi canım ne derlerse desinler annem senelerdir evde beko arçelik kullanıyo tık yok mesela o yüzden bakalım şansa artık ama bütün mağzalar orda durmasına kolaylık sağlıyor onda bi sorun yaşamassın aklında bi marka varmı senin benm ablmnda bütün beyaz eşyaları arçelik hiç bi sorun yaşamadı bu zamana kadar

canım ev işi tam belli değil bakıyoruz satın alabiliriz ben aldığım yerle anlaştım baktım gördüm eve uymadı sorun oldu her türlü değişim yapabiliyorum ürünlerde hiç sorun değil dedi zaten bütün aldıklarım da mağazada duruyor bide tanıdık olunca iyi oldu arçelik beko aynı marka aynı ürünler zaten ben bulaşık makinemi 4 programlı aldım aldığım yerde kesinlikle yeterli fazlasıyla bütün beklentini karşılar güzel bi seri demişti bana tanıdık olduğundan adama güvenerek aldım açıkçası ben bosch olarak düşünüyodum ilk zamnlar gidip ordan alcaktım hemen aynı ürünler ciddi anlamda fiyat farkı çok çıktı ve bana gereksiz dendi elektronik işi şans işi canım ne derlerse desinler annem senelerdir evde beko arçelik kullanıyo tık yok mesela o yüzden bakalım şansa artık ama bütün mağzalar orda durmasına kolaylık sağlıyor onda bi sorun yaşamassın aklında bi marka varmı senin benm ablmnda bütün beyaz eşyaları arçelik hiç bi sorun yaşamadı bu zamana kadar

Umarım gönlüne göre döşersin canım..

arçelik düşünüyoruz ama 10 programlı olanlarıda var 10 programlıda 1/2 az yıkma özelliği yok mesela bu kötü yani..
abimede alındığında mağazada duruyordu eşyaları düüğüne 2 hafta kala gitti eşyaların hepsini aldı ..o kadar iyi oluyorki aslında önceden alıp koymak ..
ben kendime bile almayı düşünüyorum mağazzada kalsın evlenceğim zaman son modelini alır üzerine fark öderim diye.

sen bulaşık makineni kaça aldın canım?

Umarım gönlüne göre döşersin canım..

arçelik düşünüyoruz ama 10 programlı olanlarıda var 10 programlıda 1/2 az yıkma özelliği yok mesela bu kötü yani..
abimede alındığında mağazada duruyordu eşyaları düüğüne 2 hafta kala gitti eşyaların hepsini aldı ..o kadar iyi oluyorki aslında önceden alıp koymak ..
ben kendime bile almayı düşünüyorum mağazzada kalsın evlenceğim zaman son modelini alır üzerine fark öderim diye.

sen bulaşık makineni kaça aldın canım?

Amin canım inşallah

programı yüksek olup illa bir özelliği eksik oluyor canım bende öyle yapcam düğün tarihine kadar orda duruyor hiç bi problemde olmuyor ve şöyle bir avantajı da var modelleri değişiyor ve hiç fark vermeden ürünün yüksek modelini alabiliyosun senin aldığın ürünleri modelleri fabrika değiştiryo senin aldığın modeli ürtmiyor farklılaştırıyo senin bu avatajın oluyor yüksek modelini almış oluyorsun durumun müsaitse al bence dursun bi kenarda değin gibi seneler geçsede ürünün değişmiş oluyor karlı olan da sen oluyorsun :)

hiç hatrlamıyorum desem tek tek fiyatları aklımda değil toplu bi şekilde aldığımızdan net bişey diyemiycem

Baya bi ara vermiştim çeyiz işine ama yavaş yavaş geri dönüyorum :):16:

özdilek kapitoneli 2 nevresim takımım

foto%5CB28291099-1.JPG

0020455..jpeg

6 lı dondurma cupları

51078-pasabahce.jpg

yeni cicilerini güle güle kullan canım mavili nevresimin çok güzel çok beğendim:34:

Back
X