Bluedays 'in bütün cicileri bir arada daha düzenli bir şekilde:)

çok güzel canım mutlu mutlu kullan inş.bitirmişsin maşallah 2014 e kadar artık ye iç gez keyfini çıkar çeyiz bitti nasıl olsa:34:

çok güzel canım mutlu mutlu kullan inş.bitirmişsin maşallah 2014 e kadar artık ye iç gez keyfini çıkar çeyiz bitti nasıl olsa:34:

çok teşekkür ederim canım benim sağol var daha eksikler yaa bi süre daha almaya devam :)

amacım o bi şu çeyiz işi bitsin ondan sonra bakcam keyfime :16:

Hepsi çok güzel canım :16: eski eklediklerinden sonra ne çok şey almışsın :16:

Hepsi çok güzel canım :16: eski eklediklerinden sonra ne çok şey almışsın :16:

teşekkürler canım son zamnlarda bi çok şey aldım ama büyük parçalar daha önce aldıklarımdı sadece resim ekleme sornum vardı onu çözdüm hepsini biraraya toparladım daha güzel oldu :16:

çeyizin çoookkk güzel maşallah bayaa bitirmişsin :16:ne kadar zamandır alıyosun canım :26:

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzel :46: bende yaza evlenicem ama daha bişeyim yok seninkileri görünce acayip panik yaptım :18:

Hepsi çok güzeller,

siyahı çok seviyorsun anırım geneli siyah aldıkalrının:)

güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan canım .2014 e daa çok varken sen baya şey almışsın ..düğün zamanında baya rahatlarsın borcunda olmaz :)

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzel :46: bende yaza evlenicem ama daha bişeyim yok seninkileri görünce acayip panik yaptım :18:

Amin canım inşallah hepimize en güzellerini nasip etsin :16:

ben daha bunları alalı 1 sene olmadı canım ve acayip derecede içimde çeyiz hevesi heyecanı var düğünüm bu yaz eylül gibi olcaktı yaşadağımız bir olaydan tarih ertelendi geç olsun güç olmasın diyoruz:16:

hiç telaş yapma canım ufaktan bir başla o heyecanla birlikte bir bakmıssın bir sürü şey almıssın

Hepsi çok güzeller,

siyahı çok seviyorsun anırım geneli siyah aldıkalrının:)

güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan canım .2014 e daa çok varken sen baya şey almışsın ..düğün zamanında baya rahatlarsın borcunda olmaz :)

çok teşekkür ederimm

evet canım siyah beyazı çok seviyorum karışık renklerden pek fazla hoşlanmam :)

Amin inşallah mutluluk ve huzurla kullanmak kısmet olur düğünümüz bu sene eylül gibi olcaktı ona göre hazırlık içersindeydik ama yaşadığımız bi olaydan dolayı bidahaki seneye ertelemek zorunda kaldık en azından dediğin gibi düğün zamanı sıkıntı çekmiycem hazır olmuş olcak ufak tefekler dışında :):16:

guzelbirfirsat-3-lu-1-lt-mor-saklama-kabi-2.jpg
A101 den aldım bunu 3 lü saklama kabı bi mor olandan bide yeşil olanından aldım

mutfak önlüğüm,fırın eldiveni,tutacak ve ekmek sepeti takımından oluşuyor sevdiceğimin hediyesi görünce çok mutlu oldum:16: ve A101 3 lü saklama kaplarım mor ve yeşil :16:

31961545033972169754051.jpg
$17012013156.webp

canım mutfak önlüğün harika bende english homun en çok bu modelini seviyorum ama mutfağım kırmızı olmadığından alamıyorum

canım mutfak önlüğün harika bende english homun en çok bu modelini seviyorum ama mutfağım kırmızı olmadığından alamıyorum

teşekkür ederim kuzum diğerleri birbirne çok benziyo bu farklı model aralarında benmde kırmızı değil canım ama çok beğendim çok güzel o yüzden aklımda kalmasın diye almış sevdiceğim:16:

haftasonu gezintisinden alınan yeni cicilerim Metro markete gittim ve bunları indirimli görünce dayanamadım aldım bakliyat kavanozlarım da tamamlanmış oldu.

MAG_1931740.jpg
1,5 kiloluk bakliyat kavanozlarım 8 adet aldım bundan

homepage.aspx
buda 1 kiloluk bakliyat kavanozum 4 adet aldım bundan da

$19012013159.webp salata kasem ve kavanozlarım

$19012013160.webp

bunlarda üçgen tabaklarım 3 adet aldım modeli çok hoşuma gitti

$20012013164.webp $20012013165.webp

canım yeni cicilerini güle güle kullan saklama kavanozlarında çok şık durucağına eminim mutfağında belki bende böyle bir şey alabilirim çok hoşuma gittti

canım yeni cicilerini güle güle kullan saklama kavanozlarında çok şık durucağına eminim mutfağında belki bende böyle bir şey alabilirim çok hoşuma gittti

sağol canım annem anlatıp duruyordu çok güzel çok şık diye bi ara bi yerde bakmıştık tanesine 7,5 lira falan dedi biraz pahalıya geliyordu sonra bakarız demiştim haftasonu metroya gidince orda büyükleri 5 liraydı indirme girmiş küçükleride 4,5 liraydı o yüzden hemen aldık canım çok şık duruyorlar gerçkten 8 tane 1,5 kiloluk aldık 4 tanede 1 kiloluk aldım kullanışlı birşeye benziyor paşabahçenin bide kampanyası bitmeden bak istersen kuzum:16:

Back
X