• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blu Blenka Parfüm

angel 2

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
43
1
286
İstanbul
Dün sabah işe giderken bir bayanın parfümü çok hoşuma gitti ve dayanamadım parfümünün ismini sordum blu blenka olduğunu söyledi ayrıca açık parfümmüş dünden beri bu parfümü arıyorum bu isimde parfüm varmı yoksa yanlış mı duydum yada uydurdumu bana yardım ederseniz çok sevinirim.:içelim:

blu blenka diye bi parfum hic duymadim Balenciaga diye bi parfum var
yarin bi daha bakarim

pur blanca olmasın o sakın. Avon parfümü, hatun yalan dsa söylemiş olabilir tabi ki..

pur blanca yı hala severek kullanıyorum koku o değil ilginiz için teşekkür ederim ama sanki bu isimde parfüm varda ben telafuz hatası nedeniyle bulamıyorum gibi geliyor bu koku d/p parfümmüş arkadaşlar sizde yardımcı olursanız beni çok sevindireceksiniz :enbuyukkk:

sana bi link aticaktim bakman icin ama özel msjin kapaali fisfisfis

canımcım özelden aldım tşk ama oraya bakmıştım. orada yok ilgin için teşekkür ederim. tek çare o kişiye ulaşmak allahtan dedektif gibiyimdir bugün o kişiye ulaşırım tekrar saol. a.s.

evet arkadaşlar sonunda olayı çözdüm. bu kıza sonunda ulaştım nasıl derseniz kızın farklı bir giyim stili vardı.buda işimi kolaylaştırdı belkide bu kadar çabuk bulamazdım herneyse kızı gördüğüm semteki d&p parfüm satan yere gittim orada bulunan bayana kızı tarif ettim oda bana kızın adını ve işyeri telefonunu verdi sanırım çok samimi arkadaşıymış buda ayrı bir şanstı bu kızcağız kimyagermiş ve parfüm yapımındanda anlıyormuş gelelim blu blanca ya bildiğimiz blu parfümü ile pur blanca nın karışımı ikiside açık parfüm öyle bir dozda karıştırmış ki her iki parfümün altyapısındaki özellikleri değiştirmeden alarak farklı bir parfüm yapmış koku ne blu gibi nede pur blanca gibi kokuyor.bu iki parfümüde uzun süre kullandığım için biliyorum. çok farklı bir koku olmuş. adınada blu blanca demiş ayrıca bunun dışında farklı karışımları ve yine farklı orjinal parfümlerden esinlenmiş parfümleride varmış anlayacağınız kızın peşini uzunca bir süre bırakmayacağım (ne oranda kullandığını sorduğum da ise meslek sırrı diyor).ilginiz için teşekkür.a.s.

Back