🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

asi_melek bir kaç kez etiket yaptım dönüş yapmadın lütfen bu etikete dönermisin

Kadir gecesi listesinde varsın o geceyle ilgili bir şeyler paylaşıyorum dönüş yaptığın için yazmak durumunda kaldım

Okumalara katılacakmısin?

Ben bagislarken arkadaslarin isimlerini tek tek okurum listeden
Canım listeye son güne kadar belki katılmak isteyenler olacağı için ekleme yapabilirim yada iki niyetle girecek olanlar olabilir kadir gecesinde bütün üyelerin adı geçişsin okunsun öyle daha güzel olur

Sen duaları okuyabilirsin o gece bağışlama duası yapilacak onuda okuyacağız inşallah

Kadir Gecesi 26 Mart günü değil mi? Ben de son gün katılıp katılmayacağımı yazacağım hastaneden çağırırlar diye ismimi yazdırmak istemedim. Eğer evde olursam katılmak istiyorum bakalım

Kadir Gecesi 26 Mart günü değil mi? Ben de son gün katılıp katılmayacağımı yazacağım hastaneden çağırırlar diye ismimi yazdırmak istemedim. Eğer evde olursam katılmak istiyorum bakalım
Tamam canım.son güne kadar liste açık

Okunacak olanlar güncel (31. Sayfadan aldım)
Kolaylık olsun diye tekrar alıntıladım şimdi okuyacağım Rabbim gönlümüzden geçenleri kabul etsin inşallah

MssPARE canım dua ve kimlere okunacağının son hali mevcut mu ben göremedim sanırım. Okunması gerekenleri okudum ben de annem de sadece bağışlamamız kaldı.

MssPARE canım dua ve kimlere okunacağının son hali mevcut mu ben göremedim sanırım. Okunması gerekenleri okudum ben de annem de sadece bağışlamamız kaldı.
Akşam bağışlama duasını paylaşıcam Kadir geçimizde duamızı yapalım diye canım

Ilk sayfada tüm dualar mevcut hepsini okudumda Allah kabul etsin

Akşam iftar sonrası kadir gecesi duasını paylaşıp okuyacağız inşallah

Hanımlar hatırlatma yapmak istedim...Duaları süreleri tesbihatlari okuyunuz lütfen

Konunun ilk sayfasında mevcut hangi sureleri ayetleri tesbihatlari kaç tane okuyacağımız

Iki üç niyetle girenler söylememe gerek var mı bilmiyorum katıldıkları sayı kadar okuyacaklar 2 kisiyse iki kişilik yani duaların sayıları neyse iki sefer gibi

Duaları okumaya başlamadan kadir gecesi niyetine diyebilirsiniz yada hem kendim hem listedeki arkadaşlar için diyebilirsiniz ki zaten Rabbim biliyor

Akşam iftar sonrası kadir gecesi duasını paylaşıcam biraz uzunca her birimizin niyetinin oldugu duayı okuyup bagislamasini yapacağız...

Bu dua sabah ezanına kadar okunucak okudum bildirimi yapilacak ertesi günü kalmiyacak arkadaşlarım

Rabbim kabul etsin

agustos72

asi_melek

H Hazellll -Havva Nur

papatyamm

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Revenrose

D u t

dolunaybekler 1.niyeti

dolunaybekler 2.niyet

S selin18

Sutlac777

ordinary

L lov3y

G Gunduzguzell1

zeyno genc

nursevdi

penyez83

HejaR12

MssPARE 1.niyet

MssPARE 2.niyet

MssPARE 3.niyet

MssPARE kuzeni

MssPARE kızkardeşi

kavs-i kuzah

Amine Busra

B begonviil

B begonviil gelini

Y Yaz2021 -Ekin 1.niyet

Y Yaz2021 2.niyet

Y Yaz2021 3.niyet

MMorsalkimm

mavibaloncuk

littlezelda

madamseker

madamseker annesi

telasememuresi

C Cay6

iyilik_guzellik

D duaederduabeklerim

D duaederduabeklerim kardeşi Merve

Blue_Black

Miss Salvatore

Stemina

Sofienin Kedisi

B bilgiperi

Allahın izniyle gün içinde tamamlayacağım parem rabbim kadir gecemizi mübarek eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…