Olur canim duaniza ekleyebilirsen ekle sana zahmet ben kendimde bagislarim fazladan dua edilmesijden hicbir zarar olmaz . Allah razi olsun insallaj son 3 cuzum de iste tatil girdi araya kadir gecesine yetistirme niyetindeyim 1 gun bile yeter Allah in izniyle okurum daYol canım cüzleri dağıttık onların bağışlama duası olucak kişilerin hatmi değil
Ama red etmeyim o gün seninde ismini yazayım bağışlama duamızda yer al.insallah kendi hatmin için yok ben yaparım dersen de senin isteğin ne dersen onu yapayım ❤
Canim benn ilk kez katiliyorum da 2 3 niyet alabilirim demissin o ne demekagustos72
asi_melek
H Hazellll -Havva Nur
papatyamm
YagmurSendeanlarsn
Revenrose
D u t
PiXiEE
oralardamevsimyazmi
dolunaybekler
dolunaybekler 2.niyet
S selin18
Sutlac777
ordinary
L lov3y
G Gunduzguzell1
Madammor
zeyno genc
nursevdi
penyez83
HejaR12
MssPARE
MssPARE 2.niyet
kavs-i kuzah
Amine Busra
B begonviil
B begonviil gelini
Y Yaz2021 -Ekin
MMorsalkimm
littlezelda
madamseker
mavibaloncuk
C Cay6
telasememuresi
Hanımlar şimdilik KADIR GECESI listemiz böyle o güne kadar katılmak isteyeni ekleyeceğim⚘
Iki niyet yada üç niyet isterseniz ekleyebilirim
O gece regli olucak arkadaşlar yada diğer arkadaşlar dediğim gibi duaları okuyabilirsiniz o gece okumak isteyen olursa mübarek gecede okuyabilir sadece niyetimizi
KADIR GECESI ICIN HEM KENDI ADIMA HEMDE ARKADASLARIM ADINA OKUYORUM diye niyet edelim lütfen
Mübarek gece bütün dualar okunduktan sonra listedeki arkadaşların isimlerini tek tek okuyup sonra sizlerle paylaşacağım duayı okuyup bağışlayacağız ve bitireceğiz inşallah
Rabbim kabul etsin
Tabiki alabilirsinCanim benn ilk kez katiliyorum da 2 3 niyet alabilirim demissin o ne demek
Ekliyorum ikinizi de listeye Allah kabul etsinKızlar selamun aleykümbenide yazar mısınız
Birde kız kardeşim var oda dahil olacak onun hesabı yok diye yazamıyor (ismi Merve ) buradan ben iletmiş olayımRabbim cümlemizi duası kabul olanlardan eylesin
agustos72
asi_melek
H Hazellll -Havva Nur
papatyamm
YagmurSendeanlarsn
Revenrose
D u t
PiXiEE
oralardamevsimyazmi
dolunaybekler
dolunaybekler 2.niyet
S selin18
Sutlac777
ordinary
L lov3y
G Gunduzguzell1
Madammor
zeyno genc
nursevdi
penyez83
HejaR12
MssPARE
MssPARE 2.niyet
kavs-i kuzah
Amine Busra
B begonviil
B begonviil gelini
Y Yaz2021 -Ekin
MMorsalkimm
littlezelda
madamseker
mavibaloncuk
C Cay6
telasememuresi
Hanımlar şimdilik KADIR GECESI listemiz böyle o güne kadar katılmak isteyeni ekleyeceğim⚘
O gece regli olucak arkadaşlar yada diğer arkadaşlar dediğim gibi duaları okuyabilirsiniz o gece okumak isteyen olursa mübarek gecede okuyabilir sadece niyetimizi
KADIR GECESI ICIN HEM KENDI ADIMA HEMDE ARKADASLARIM ADINA OKUYORUM diye niyet edelim lütfen
Mübarek gece bütün dualar okunduktan sonra listedeki arkadaşların isimlerini tek tek okuyup sonra sizlerle paylaşacağım duayı okuyup bağışlayacağız ve bitireceğiz inşallah
Rabbim kabul etsin
Ben Kadir gecesi niyetine listedeki herkese ve kendi niyetime okudum hepsini şimdi.ne olur olmaz diye özel gün gelir yada imkanım olmaz diye çalıştığım icin.o günde toplu duayı yapacağım inşallah fırsatım olursa tekrar okuyacağım o günagustos72
asi_melek
H Hazellll -Havva Nur
papatyamm
YagmurSendeanlarsn
Revenrose
D u t
PiXiEE
oralardamevsimyazmi
dolunaybekler
dolunaybekler 2.niyet
S selin18
Sutlac777
ordinary
L lov3y
G Gunduzguzell1
Madammor
zeyno genc
nursevdi
penyez83
HejaR12
MssPARE
MssPARE 2.niyet
kavs-i kuzah
Amine Busra
B begonviil
B begonviil gelini
Y Yaz2021 -Ekin
MMorsalkimm
littlezelda
madamseker
mavibaloncuk
C Cay6
telasememuresi
Rabbim kabul etsin
Bağışlama duasını ve listedeki herkesi tek tek kadir gecesi günü okuyup bağışlarsın canım Allah kabul etsinBen Kadir gecesi niyetine listedeki herkese ve kendi niyetime okudum hepsini şimdi.ne olur olmaz diye özel gün gelir yada imkanım olmaz diye çalıştığım icin.o günde toplu duayı yapacağım inşallah fırsatım olursa tekrar okuyacağım o gün
O ne demek canim onu anlamadim 2 3 niyet alabilirsin ne demek oluyorTabiki alabilirsin
Yanı 2 kez 3 kez ismini yazdıra bilirsin listeye.. bütün duaları 2 kez 3 kez okunur okuma sayıları artar...mesela ben 3 kez ismimi yazdım bütün dua süreleri kaç kez okunacaksa 3 kişilik okuyacamO ne demek canim onu anlamadim 2 3 niyet alabilirsin ne demek oluyor
canım 1 kez okuyup, listedeki herkese bağışlama yapacağız. İlk sayfada neler kaç kez okunacak yazıyorMssPARE canım bu listedeki yasin fetih suresini her kişi niyetine 1 defa mı okuyacaz ?
Öyleyse ben yetiştiremem
Hmm anladim cok iyi bu . O gune gelelim nasipse gunduzden 1 kere yapabilirsem bunlari yazdiririm 2 niyet cnm. Oncelik musait olacagm gunume bakacagim sali gibi duruyor insallah kadir gecesine yetisecegim. Zaten 3 kere bile yapilabilinecek dualar vakti olana da iste bakalim.Yanı 2 kez 3 kez ismini yazdıra bilirsin listeye.. bütün duaları 2 kez 3 kez okunur okuma sayıları artar...mesela ben 3 kez ismimi yazdım bütün dua süreleri kaç kez okunacaksa 3 kişilik okuyacam
Bunu demek istedim...
parecim burdada herkes niyetini yazıcakmı ben tam olarak anlamadım galibaArka sayfalarda kadir gecesinde yapılacak dua var bakarsan duamızda herkesin niyetine yer verdim duayı yazarken inşallah Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım şöyle yapalım ben bugün yetiştirmeye çalışayım okuyamadığım sureleri birine okutsam olur mu
Tabiki başkası okuyabilirAllah razı olsun canım şöyle yapalım ben bugün yetiştirmeye çalışayım okuyamadığım sureleri birine okutsam olur mu
Listeden de çıkmak istemiyorum
Yok ablacığım yazmayacak ortak dua olucak bağışlanacakparecim burdada herkes niyetini yazıcakmı ben tam olarak anlamadım galiba
tamam parecim sağolasınTabiki başkası okuyabilir
Yok ablacığım yazmayacak ortak dua olucak bağışlanacak
Tamamdır canım listedeyim inşallahTabiki başkası okuyabilir
Yok ablacığım yazmayacak ortak dua olucak bağışlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?