🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Olur canim duaniza ekleyebilirsen ekle sana zahmet ben kendimde bagislarim fazladan dua edilmesijden hicbir zarar olmaz . Allah razi olsun insallaj son 3 cuzum de iste tatil girdi araya kadir gecesine yetistirme niyetindeyim 1 gun bile yeter Allah in izniyle okurum da

Canim benn ilk kez katiliyorum da 2 3 niyet alabilirim demissin o ne demek

Kızlar selamun aleyküm benide yazar mısınız
Birde kız kardeşim var oda dahil olacak onun hesabı yok diye yazamıyor (ismi Merve ) buradan ben iletmiş olayım Rabbim cümlemizi duası kabul olanlardan eylesin

Ben Kadir gecesi niyetine listedeki herkese ve kendi niyetime okudum hepsini şimdi.ne olur olmaz diye özel gün gelir yada imkanım olmaz diye çalıştığım icin.o günde toplu duayı yapacağım inşallah fırsatım olursa tekrar okuyacağım o gün

Bağışlama duasını ve listedeki herkesi tek tek kadir gecesi günü okuyup bağışlarsın canım Allah kabul etsin

O ne demek canim onu anlamadim 2 3 niyet alabilirsin ne demek oluyor
Yanı 2 kez 3 kez ismini yazdıra bilirsin listeye.. bütün duaları 2 kez 3 kez okunur okuma sayıları artar...mesela ben 3 kez ismimi yazdım bütün dua süreleri kaç kez okunacaksa 3 kişilik okuyacam

Bunu demek istedim...

MssPARE canım bu listedeki yasin fetih suresini her kişi niyetine 1 defa mı okuyacaz ?
Öyleyse ben yetiştiremem

Hmm anladim cok iyi bu . O gune gelelim nasipse gunduzden 1 kere yapabilirsem bunlari yazdiririm 2 niyet cnm. Oncelik musait olacagm gunume bakacagim sali gibi duruyor insallah kadir gecesine yetisecegim. Zaten 3 kere bile yapilabilinecek dualar vakti olana da iste bakalim.

Hanımlar Hayırlı CUMALAR

Listemiz böyle yinede kontrol edin arkadaşlarım çok yoğun günler yaşıyorum belki gözden kaçırmış olabilirim
Belki eksik yazdım 2 niyet dediniz bir yazdım vb...

Yanlışlık hata olmasin

Duaları okurken Kadir gecesi için hem kendi niyetime hem arkadaşlarımın niyetine demeyi unutmayın canlar

agustos72

asi_melek

H Hazellll -Havva Nur

papatyamm

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Revenrose

D u t

oralardamevsimyazmi

dolunaybekler

dolunaybekler 2.niyet

S selin18

Sutlac777

ordinary

L lov3y

G Gunduzguzell1

Madammor

zeyno genc

nursevdi

penyez83

HejaR12

MssPARE 1.niyet

MssPARE 2.niyet

MssPARE 3.niyet

MssPARE kuzeni

kavs-i kuzah

Amine Busra

B begonviil

B begonviil gelini

Y Yaz2021 -Ekin 1.niyet

Y Yaz2021 2.niyet

Y Yaz2021 3.niyet

MMorsalkimm

mavibaloncuk

littlezelda

madamseker

madamseker annesi

telasememuresi

C Cay6

iyilik_guzellik

D duaederduabeklerim

D duaederduabeklerim kardeşi Merve

Blue_Black

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…