🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Herkesin ismini tek tek okuyarak duamı ettim Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri kabul etsin bizleri bağışlasın aminn güzellikler bizimle olsun inşaAllah MssPARE Allah senden razı olsun Rabbim gönlündekileri nasip etsin emeğin için çok sağol

Dualarımızı okudum tüm arkadaşlarıma tek tek bağışladım Rabbim bu mübarek gecede gonullerinizden geçen hayırlı dualarınızı en güzeli ile nasip etsin dua arkadaşlarım
MssPARE duayı ne kadar güzel yazmışsın öyle içten okudum ki sanki kutsal bir mekanda gibi hissettim kendimi okudukça içime işledi içime işledikce gozlerimden yaş döküldü Allah razı olsun arkadaşım

Listedeki arkadaşları ve paylaşılan duayı okudum Rabbim kabul etsin inşallah MssPARE
Kadir gecemiz mübarek olsun

Tüm arkadaşlara okudum, yazılan son duayı da hepimiz için ettim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Sabah bir aksilik olmazsa ameliyata gireceğim, bacağımdaki tümör için ağır ve uzun süren bir ameliyat olacak. İnşallah ameliyatım sağ salim geçer, ameliyattan sonra da ağrılarım az olur kolayca yürüyebilirim. Allah bu kuluna şifa versin derseniz çok sevinirim

Herşey su gibi aksin gitsin kolaylıklar olsun hersey

RABBIM dualar hürmetine şifalar versin
Zorunu kolay eylesin mevlam ❤❤

Ben okudum. Tüm arkadaşlarımın adlarını okuyarak duayı bağışladım.
Genel duayı okurken de 11 yaşındaki oğluma da el açtırdım. Onun da günahsız ağzını vesile kılarak Rabbim dualarımızı kabul buyursun.
Bizleri kendi merhametiyle muamelede bulunsun.

Vesile olduğun için Allah razı olsun sevgili MssPARE

Revenrose arkadaşım bir siz kaldınız duaları okuyup bağışlama yapmayan lütfen sabah ezanına kadar bağlanmanızı ve duaları okuyunuz

Bu liste ve dua okunup bağışlama yapılacak

Revenrose

Senin için sayısız ya Şafi okuyacağım canım, inşallah çok başarılı ve çok kolay geçer sürecin. Rabbim hasarsız kalıcı acil şifalar versin, kolaylıkla güzel haberlerini bekliyoruz

Bu liste ve dua okunup bağışlama yapılacak

Revenrose
Bunu dün ilk paylaştığınızda okudum ben hatta tam yazıyordum okudum diye. Ailevi bir durum oldu tekrar da giremedim siteye. Kusura bakmayın lütfen. Saat 9 gibi okudum akşam. Listedeki tüm arkadaşlarımın adına bağışladım.

Hayırlı sabahlar

Hanımlar kadir gecemizi eda ettik ... dualarımız okundu bağışlandı eksiğimiz kalmadı...Rabbim kabul etsin

Duası kabul olmuş kul sevinçleri yaşatsın hepimize Rabbim

Bu aylara bu muhteşem gecelere tekrar sağlıkla huzurla ağız tadıyla kavuştursun
Şimdiden bayramımız mübarek olsun sevdiklerimizle musmutlu bayramlar diliyorum

Her birinizden Allah razı olsun

Allah'a emanet olun ❤❤

agustos72

asi_melek

H Hazellll -Havva Nur

papatyamm

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Revenrose

D u t

dolar milyoneri

dolunaybekler 1.niyeti

dolunaybekler 2.niyet

S selin18

Sutlac777

ordinary

L lov3y

G Gunduzguzell1

zeyno genc

nursevdi

penyez83

HejaR12

MssPARE 1.niyet

MssPARE 2.niyet

MssPARE 3.niyet

MssPARE kuzeni

kavs-i kuzah

Amine Busra

B begonviil

B begonviil gelini

Y Yaz2021 -Ekin 1.niyet

Y Yaz2021 2.niyet

Y Yaz2021 3.niyet

MMorsalkimm

mavibaloncuk

littlezelda

madamseker

madamseker annesi

telasememuresi

C Cay6

iyilik_guzellik

D duaederduabeklerim

D duaederduabeklerim kardeşi Merve

Blue_Black

Miss Salvatore

Stemina

Sofienin Kedisi

B bilgiperi

Son düzenleme:
Aminnn cümlemizin inşallah. Size de iyi bayramlar. Herkese mutlu, huzurlu, güzel bir bayram diliyorum. Allah'a emanet olun

Hayırlı bol sevinçli güzel bayramlar diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…