Sevgi, hava ve su ile beslenelim o zaman. Geriye ne kaldı?
Evet yiyorum. Bana bana - kana kana. Herşey yemekte bitmiyor, egzersiz de buna dahil.
Istek ve azim oldu mu, 75 kilodan 60 kiloya düşebiliyor insan, yemesinde kısıtlama olmadan.
Ben de başlığı açınca başlama enerjimi bulurum diyordum ama henüz birkaç gündür tam anlamıyla başladım diyebilirim. Önceki yapmamda iki haftada yaklaşık iki buçuk kilo vermiştim sporla birlikte. İstek, azim oldu mu diğer diyetlerden daha sağlıklı kilo verebildiğimi fark ettim açıkçası. Hatta bir ayda yaklaşık 4 kilo vermiştim ve bayağı bir süre aynı düzeni her zaman uygulamasam da sabit kalmıştım. Kaldı ki 4 kilo çok da değil ama ona rağmen insanlar ne kadar zayıflamışsın, incelmişsin diyordu. Eğer karar verdiyseniz başlayın derim kesinlikle. Ben de burada menülerimi değişik şeyler olduğunda paylaşmayı düşünüyorumMerhaba;
Ben de tam böyle güncel bir topic olsa diyordum ki sizinkine denk geldim. 161 cm boyunda ve 82 kilodayım. Doğum kiloları fazlasıyla üstümde kaldı. Eşimle beraber başlamayı düşünüyoruz. Siz ne durumdasınız?
Her gün yüzde yüz uymamakla birlikte yapıyorum şu anda. Henüz beş gün oldu. Arada bir patates, pirinç kaçamağı oluyor evde toplu pişen yemeklerden ötürü ama tolere edilebilecek kadar az miktarda. Başlığı açtığımda başlamayı düşünüyordum ama birtakım sıkıntılardan ötürü başlayamamıştımYapıyormusunuz diyeti
Çok güzel kilo vermişsiniz bnde bugün başkadım harika geçti inşallah güzel kilolar verebilirim sizin gibiBen de katılmak isterim, yapabilir miyim bilmiyorum çünkü memlekete geldim annemdeyim, yemekler de malum..
Daha önce yaklaşık.4 yıl kadar yaptım, 1.5 ayda 6 kilo vermiştim ama 10 kilo vermiş gibi incelemiştim.
Şuan 61 kiloyum. Asıl hedefim bi 49 görmek, boy 1.56. eylule kadar 58-59 bandında olsam yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?