blender seti mi ayrı ayrı blender rondo mikser mi olmalı?

suzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
5
0
kızlar ya blender-rondo ve mikser ihtiyacım var çeyizim için. acaba üçü bi arada olan blender seti alsam (fiyatı daha cazip oluyor) yoksa tek tek mi alsam böyle çok pahalı oluyor ama sanki daha iyi işlev görür gibi..napsam tecrübesi olan var mııııı???

içine nasıl siniyosa öyle al..ben blender seti olandan aldım
hem daha az yer kaplar mutfakta

daha az yer kaplaması ve kullanımı için bence set...
ben arzumun büyük boy olan setini aldım tavsiye ederim

geçen hafta çeyizime braunun blender setini aldım mikseri var,rondosuda var yanında birde braun narenciye sıkıcağı hediye ettiler tavsiye ederim hem pratik hemde yer kaplamıyor.

blendır setlerindeki çırpıcıyı mikser niyetine kullanamıyorsunuz. Set artı mikser alabilirsiniz.

ben de braun'un set var
memnunum
kekleri de ordaki çırpıcı ile çırpıyorum bir sorun yaşamadım

ben hepsi toplu olanalardan ladım.
kingin bir modeli kardeşimde kullanıyor hatta abalmada ikiside çok memnun diye bende aldım.
blendır ,rondo,rende hepsi aynı yerde ve şu koccaaaaaaaaaaa robotlardanda değil.
o yüzden çok seviyorum.

ben çeyizim için arzumun blender setini aldım sanırım soprano ydu adı beyaz renk. blender mikser rende dilimleme ve doğrayıcısı var. ben 120 liraya aldım promosyonluydu. annem de aynısından kullanıyr çok memnun. ben zaten annem memnun kaldığı için kendime de aynısından aldım. mutfak robotu almadım çünkü hamur yapma narenciye sıkacağı bölümünü kim kullanıyor ki boşuna fazla verilir dedim. ama ayrı ayrı alırsan fiyat yükselebilir sen bilirsin yine de

ben geçen sene hepsi burada comdan almıştım 110 tl falandı yanlış hatırlamıyosam.Üründen memnunum 2 düğmesi var normal ve turbo.Düğmesine basılı tutuyosun sevmediğim yönü bu.

set halinde olanların çırpıcıların düğmelerini belli bi saniye kadar basılı tutarak çalıştırabiliyormuşuz. fazla tutarsak bozuluyormuş fln. ben de kararsızım açıkçası. kek pasta yapmayı seven biriyseniz set artı mikser alabilirsiniz. ben önce set alıcam, yetersiz bulursam ilerde bir de mikser alırım.

bende set aldım hepsi birden aran cıksın diye.. pasta yapımını cok seviyorum ilerde profosyonel mikserlerden almakyı planlıyorum..ama set daha iyi yeni evlenecekler icin..

bu setten aldım çok memnunum
rondoyu hergün soğan falan doğrarken kullanıyorum blendırla çorbalarım pürüzsüz oluyor ve çok sık kek pasta yapan biri olarak çırpıcılar işimi görüyor az yer kaplıyor hem hem fiyatı uygun hem pratik

Ben de hepsini tefalden ayrı ayrı aldım.yani tefal rondo,blendır,çırpıcı.motoru bozulduğunda üçlü olanlarda bağımsız kullanma durumu yok diye düşünüyorum.en azından motoru yanrsa hepsi ayrı ayrı olur gibime geliyor.ama 3 lü set olanlarda motor bozulduğunda ya da yandığında üçünü de kullanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…