Kızlar ben de dalini kullanamadım. Göz kapaklarımı yaktı ve kızarttı. Hatta ufak bi kabuk bağlama vakası bile oldu. Blefaroshampoo da aynısını yaptı. Lid care kullanacaktım o da piyasada yokmuş. Dünya göze gitmedim çünkü bir tanıdığım göz doktoru boşuna gitme parana yazık benim söylediklerimin aynısını söyleyecekler dedi. Bu arada benim kaş ve kirpiklerimde kepeklenme fln yok. Yanlız yüzüm çok hassas ve aşırı sivilcelenme ve yağlanma var. Bu arada geçen hafta blefarit geçti. Şuan blefaritim yok enteresan birşekilde. Durduk yere geçti, anlamadım. Yeniden çıkmasa bari. En son aradığım göz doktoru şua damla ve kremleri önerdi : flarex,vigamax,ciloxan,kemicetin
bu arada elma sirkesinin her derde deva olduğunu biliyorum da bunu ilk defa duydum..araştırmak lazım yalnız göz derimiz çok hassas olduğundan kullanırken bir miktar sulandırmak gerekir herhalde..
kelebekcik kullandığın lens gözlerini kurutup hassaslaştırmıştır,,ben gözlük kullanıyorum lens kullansam başa çıkamazdım herhalde çünkü bazen gözlerim aşırı derecede kaşınıyor gözlerime dokunmamak için şekilden şekile giriyorum
blefaroshampoo denen bir ilaçla sil kirpiklerini birde sabaha akşam sıcak suyla kompres yap çok sıcak da soğuk da Olmasın su drmun önerisiarkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı.yada başka bir önerisi olan.şu blefarit bi türlü gçmiyot
Merhababu arada sakın market sirkesi kullanmayın .katkısız ev sirkesi mümkünse kendiniz yapın