- 20 Ekim 2007
- 33
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba,,konuyu ben açmıştım uzun zamandır da takip etmedim cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim,, bu sorunla hala uğraşıyorum ve çevremde de benim gibi aynı dertten muzdarip bir sürü insan var.Bu hastalığın bi çaresi yok gerçekten,göz bozukluğu ayrıca cilt tipimiz blefaritin ortaya çıkmasında çok etkili..benim kirpik diplerimde kabuklu kepekler oluyor temizliyorum tekrar tekrar çıkıyor,,aynı zamanda sağ göz kapağımda şalozyon adı verilen bi kist kaldı yaklaşık 3 senedir orda dikkali bakınca farkediliyor onu da aldırmaya korkuyorum açıkçası..Allah daha beter dertlerden korusun buna da şükür yalnız hani derler ya öldürmez ama süründürür işte blefarit de böyle bir şey ve bunu ancak çeken bilirnacizane tavsiyem lütfen makyajınızı temizlemeden yatmayın ve özellikle göz bölgesi için kaliteli makyaj malzemeleri kullanın bir kere bulaştıktan sonra kurtuluşu yok malesef.. ilaçlar, pomadlar ,merhemler ve şampuanlar sadece belirtilerini hafifletiyor ama kesin bi çözüm sağlamıyor ne yazık ki