Blefarit kabusu..

Öncelikle Blefarit Denen İllet Kolay bir tedavi Görnmesede Dogru İlaç Damla Vs. kullanmak Gerekir. aynı konudan bende Müzdariptim. Işık güneş vs cisimlere hiç bakamıyor baktıgım anda gözlerimde sulanma tatlı kaşıntı kanlanma oluyor.. Dalin Bebe Sampuani ile gözlerimi yıkıyordum iyi geldiğini sanıyordum blakis daha kötü oldum. Dr. vermiş oldugu ( Blefaroshampoo) gözkapağı ve kirpiklerin hijyeni için bir ilaç elllerinizi iyice yıkatıktan sonra kirpik v diplerini gunde 4 5 defa masaj seklinde 1 2 dk yaparak kullanin sonra durulayin.. dr da vermiş oldugu bir antibiyotik damla ile rahatlayacaginizi umuyorum geçmiş olsun tekrar

tatlı elmaları alıyosunuz iyice temizleyip rrendeleyin.1e 3 oranında klorsuz su koyun bir kapta.üstünü bir tülbentle örtün.2 hafta sonra olmaya başlayacak ama tam olması için 45 gün geçmesi gerekir.d etayını google da bulursun

6 7 aydır bu sorunla uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı göz damlalarının bi çoğunu kullandım ama malesef sonuç olamadım göz içine sürülen bir krem var sadece o rahatlatıyor ama oda tamamen bir çözüm yaratmıyor. Gözümde acayip şekilde şişme, kaşıntı, göz çevresinde deri pullanması oluyor tam geçti heralde diyorum aniden sabah kalktığımda aynı kabusla uyanıyorum aylardır makyaj yapmıyorum dalinle sabah akşam kirpik köklerine masaj yapıyorum ama geçmiyor bitürlü bıktım artık bu durumdan bu rahatsızlıkdan kurtulan varsa yardım edebilir mi :/

arkadaşlarım uzun zamandır çevrimiçi girmediğim için konuda baya paylaşımlar olmuş,,bu hastalıkta bir şey farkettim ve sizlere de bu soruyu sormak istiyorum acaba sebebi günlük hayatta yaşadığımız stres olabilir mi??Çünkü ne zaman bunu dert edinsem gözlerim acayip derecede kaşınıyor,pullanma çapaklanma ve en kötüsü geçmek bilmeyen arpacıklar da cabası..Kafama takmadığım zamanlarda sanki daha rahatım..bu süregen bi hastalık yani direk ilaç ve merhemle geçecek bir şey değil.Senelerdir bunun sıkıntısını çekiyorum.Gerçi çektiğimiz en büyük dert bu olsun Allah beterinden korusun.Ne zaman stres altında olayım hemen gözlerime vuruyor böyle bi ağırlık hissi gözlerim şişiyor ışığa toza karşı duyarlı hale geliyor falan..Acaba sizde de böyle durumlar gözleniyor mu??Bir de önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi göz makyajından sakınmak,,yapılıyorsa dahi kaliteli ürünler kullanmak gerekiyor.Aslında ne iyisi o çevreye hiç bir şey sürmemek..

Kızlar ben de dalini kullanamadım. Göz kapaklarımı yaktı ve kızarttı. Hatta ufak bi kabuk bağlama vakası bile oldu. Blefaroshampoo da aynısını yaptı. Lid care kullanacaktım o da piyasada yokmuş. Dünya göze gitmedim çünkü bir tanıdığım göz doktoru boşuna gitme parana yazık benim söylediklerimin aynısını söyleyecekler dedi. Bu arada benim kaş ve kirpiklerimde kepeklenme fln yok. Yanlız yüzüm çok hassas ve aşırı sivilcelenme ve yağlanma var. Bu arada geçen hafta blefarit geçti. Şuan blefaritim yok enteresan birşekilde. Durduk yere geçti, anlamadım. Yeniden çıkmasa bari. En son aradığım göz doktoru şua damla ve kremleri önerdi : flarex,vigamax,ciloxan,kemicetin

tilbek arkadaşım söylediklerine aynen katılıyorum dalin beni mahvetti ne zaman onunla yıkasam gözlerim aşırı kızarıyo bir de batma hissi oluyordu.Sanırım doktorlar dalinle yıka diyip geçiştiriyolar çünkü kesin bi çaresi yok bunun sanırım kafaya takınca o da bizimle inatlaşıyor gibi :KK1:

bu arada elma sirkesinin her derde deva olduğunu biliyorum da bunu ilk defa duydum..araştırmak lazım yalnız göz derimiz çok hassas olduğundan kullanırken bir miktar sulandırmak gerekir herhalde..

bu arada elma sirkesinin her derde deva olduğunu biliyorum da bunu ilk defa duydum..araştırmak lazım yalnız göz derimiz çok hassas olduğundan kullanırken bir miktar sulandırmak gerekir herhalde..

kesinlikle seyreltmekte fayda var yoksa çok asitli bişi allah göstermesin kaş yapim derken göz çıkarmayın :26:

kızlar peki bi şey sormak istiyorum..bende sizin gibi arpacık tarzi bi şey yok..ben lens kullanıyodum 1 yıl öncesine kadar gözümde çapaklanma yabancı cisim hissi ve kızarklık oldu..doktorum blepha... adlı göz damlası verdi kullandım ve tamamen sıkıntılarım geçti..ama ne zaman lens taksam tekrarladı..bu arada 6 yıl lens kullandım..son 1 yıldır bu durum böyle..merak ettiğim siz lens fln kullanıyomusunz bu illetle uğraşırken?

kelebekcik kullandığın lens gözlerini kurutup hassaslaştırmıştır,,ben gözlük kullanıyorum lens kullansam başa çıkamazdım herhalde çünkü bazen gözlerim aşırı derecede kaşınıyor gözlerime dokunmamak için şekilden şekile giriyorum

kelebekcik kullandığın lens gözlerini kurutup hassaslaştırmıştır,,ben gözlük kullanıyorum lens kullansam başa çıkamazdım herhalde çünkü bazen gözlerim aşırı derecede kaşınıyor gözlerime dokunmamak için şekilden şekile giriyorum

tşk ederim canım:)rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah

arkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı.yada başka bir önerisi olan.şu blefarit bi türlü gçmiyot :KK43:

arkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı.yada başka bir önerisi olan.şu blefarit bi türlü gçmiyot :KK43:
blefaroshampoo denen bir ilaçla sil kirpiklerini birde sabaha akşam sıcak suyla kompres yap çok sıcak da soğuk da Olmasın su drmun önerisi

Arkadaslar ,
Kirpik dibi iltihabindan kurtulan var mi? Ne kadar sure surdu neler yaptiniz rica etsem yazar misiniz tesekkur ederim

X