- 12 Şubat 2010
- 1.751
- 5
-
- Konu Sahibi margaritha
yok canım ben fazla heyecanlı değilim çünkü benim ikinci denemem
hiç heycanlanma ben yaşadım sadece yumurta toplanırken uyutuluyorsunya uyandıktan sonra kasıklarında ağrı oluyor o kadar
ee kolaymı taaa yumurtalıklarından alınıyor ince tüple
e biraz acıyacak ama işlem sırasında zaten uyuduğun için hissetmiyorsun bile
sen ilk defamı anestezi alıcan
ve sorunun ne:uhm:
geçmiş olsun canım çok üzüldüm peki neden aldırdın anneye sağlık sorunu olmazsa günah diyorlarbu arada annemler geldi . geç yazıyorum bitanem. evet ilk defa anestez, alıcam. canım ben 2 yıllık evliyim. kendiliğinden bir hamilelik yaşadım 20. haftada bebekte problem görüp aldılar sonrada hamile kalamadım . sende problem ne bitanem
geçmiş olsun canım çok üzüldüm peki neden aldırdın anneye sağlık sorunu olmazsa günah diyorlar
eşim geçen sene varikoselden ameliyat oldu
morfolojisi yani spermde bozukluk var
bende doğuştan pko ve rahim tersliği var
prolaktin değerim üst sınırda
canım 18.kromozomda sorun varmış edward sendromuymuş. doktor alınması gerekiyor dedi . sorun kalbinde, beyninde ve bi kaç yerde vardı bebek doğsada en fazla 1 sene yaşarmış ve bir sürü ameliyat olması gerekiyormuş.
canım eşinle akrabalığın varmı genetik tanı felan yapıldımı
Allah düşmanıma yaşatmasın çok zor günlerdi. yok canım down sendromu gibi şansızlıkmış öyle dediler. şimdi yediklerimiz içtiklerimizden . burda bi kaç kişide daha oldu
amin canım
nasıl yani yediğimiz hormonlu sebze meyvedenmi oluyormuş
canım burda bi arkadaşım var 30 yaşında bayan ilk çocuğu normal ikinci çocuğunda down sendromu çıktı. doktor ona öyle demiş gdo lu yiyeceklerden arttı demiş. kısmet çok zor günlerd. ben 36 eşim 45 yaşında
Zeynipcim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bu denemede ahmile kalırsın :Saruboceq:
valla artık yemeklere dikkat edicem Allah korusun
canım ne kadar şans veriyor doktorlar şimdiye kadar neden yaptırmadınız
ayy kusura bakma çok soru sordum:kedi:
canım bi aşılama deneyimim var biz geç evlendik 2 senelik evliyiz. aslında şansımızı hiç sormadım doktorumuz orta durumda hastasınız dedi yumurta rezervimde azalma var yaşımdan dolayı
canım sende lekelenme oldumu sıyaha yakın koyu kahve gıbı bende vardacanım biz 10 gün önce keseyi gördük kalp atışınıda duyduk haftaya salıya 2. kontrolümüz var ben şuan 8. haftadayım rabbib sizlerede nasip etsin inşallah