blast embriyo transferi olan arkadaşlar

sabah gıttım yanı 10 gun sabahı dunde katlanmıştır umut edıyorum inşallah
inşaallah canım
yanı sıtede okuduklarıma gore bıraz düşük gözüküyo

verecek olan allah canım
negatif olursada sakın üzülme demekki vakti saati gelmemiş olur
ama gönlüm hep pozitif canım
olmazsada sakın isyan etme Allahın bir bildiği vardır

zeynep sıtedekı betahcg degerlerıne bakıyorum ya okadar farklıkı herkesınkı 12. gun degerı 133 olan mınıkkelebekcık dıye bırı ıkızlerıne hamıleymış mesela daha yüksek olanlar var tek gebelık demekkı ınsanına göre bebege göre çok değişken normal yolla hamıle kalan bırısınınde degerı adetını 3 gun geçmiş 160 mış benım görümcemınde adetı 3 gun geçmişti 800 dü ikizmiya demıstık tektı yanı tup bebektede olsun normal yollada olsun herkesın betahcg kan değerleri çok farklı aynı gunde yaptırmalarına rağmen

gülencım adlı bır arkadasımızında 10 uncu gün degeri 35.6 ,12 ıncı gün 95, 14 uncu gün 230 ve 33 haftalık bır erkek bebge hamıleymış Allah saglıkla kucagına vermeyı nasıp etsın yanı sonuçlara bakılırsa benım sonuçlarda hiç fena sayılmaz 8 ıncı gun 12,10 uncu gün 40.48

margaritacim hamilesin tatlim degerin de katliyor hic bosuna uzulme cok erken yaptridigin icin az cikti degerin normal gabelikte de boyle sekizinci gun degerleri ya da on daha fazla cikmaz zaten ya da ciksa da bazi kadinlarin betahcgsi cabuk kana geciyor ondan cikar. seni baglayan iki gercek var sadece biri kan degerin ve katlamis olmasi ikincisi de doktorunun ne dedigi. gerisiyle sakin kendini uzme bosuna ben sana kimyasali anlatimki kimyasal olmadigini anla diye, senin ondorduncu onikinci degerlerin oyle ciksaydi o zaman acaba denirdi. su an kendini bosuna uzuyorsun bak bebisi de. sen keyfini cikar ve sadece her seyin guzel gidecegine inan. biz kadinlar dusuncelerimizle hamileligimizi etkiliyor olabiliriz bazi doktorlar buna cok inanir. catlatma ignenenle ilgisi bile yok olsa katlamazdi sekizinci gunden sonra onuncu gun degerin daha da duserdi. hic takma kafana. ayrica onuncu gun degerin bu olsa da 12.gun dort bes kati gb de cikabilir cunku sen testini betahcgnin daha kana yeni gectigi gun yaptirdin.

onuncu gun 10 betahcg
12 gun 17 betahc
14 gun 44 betahcg
16 gun 120 betahcg
18 gun 340 betahcg (aksamina lekelenme,)
19.140 betahcgye dustu ve 5 gun sonra tamamen regle oldum.
gordugun uzere 12. ve 14.gunku degerlerim cok dusuk cikmisti ve doktorum o zamandan anladi kimyasal oldugunu senin orneginle tamamen farkli belki bu degerlerle senin hamileigin Masallah iyi degerlerle basladigini anlarsin. 12.gun degeri 25_50 betachg cikan her kadina hamilelik normal deniyor.doktorum demisti.

canım sanırım öyle inşallaah dedıgın gıbı olur 4 e 5 e katlar 14 unde test gunum çok heycanlıyım yınedeya ALLAHIM HERKESE VERSINNNNN sagol canım

margarita sonra onu da takarsin diye yziyorum onemli olan iki katlamasi dort bese de katlayabilir cunku erken yaptirdin ya yeni karisiyordu kana diye ondan diyorum yoksa bu isin normali biliyorsun sadece 2 ye katlamasi yeterli. gercekten tum bunlari bosuna takip uzuluyorsun, sen sadece guzel dusuncelere ve Allah'a guven, bu cok saglikli bir hamileligin bence ilk kurali.

evet canım degerlerıne bakılırsa dedıgın gıbı benımkı normal gözüküyo şimdilik çok sagol ya ayrıca sanada geçmiş olsun çok üzüldüm canım

sagol canim. senin degerlerin normal bence bu konuyu dusunme bile. Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin, darisi da basimiza olsun:)

aa bak dedigim gb cikti cok sevindim uzme artik kendini, sadece keyfini cikar Allah saglicakla dogumdan geldiginiz gunleri de yazmayi nasip etsin.

aaa kıssssss yeni gördüm Allahhhhhhhhhhhhhhhhh kıss sen hamişmisin şimdi inanamıyorum Allah verdi bak gördünmü
darısı bize inşaallahmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…