blast embriyo transferi olan arkadaşlar

yok canım ben fazla heyecanlı değilim çünkü benim ikinci denemem
hiç heycanlanma ben yaşadım sadece yumurta toplanırken uyutuluyorsunya uyandıktan sonra kasıklarında ağrı oluyor o kadar
ee kolaymı taaa yumurtalıklarından alınıyor ince tüple
e biraz acıyacak ama işlem sırasında zaten uyuduğun için hissetmiyorsun bile
sen ilk defamı anestezi alıcan
ve sorunun ne:uhm:

bu arada annemler geldi . geç yazıyorum bitanem. evet ilk defa anestez, alıcam. canım ben 2 yıllık evliyim. kendiliğinden bir hamilelik yaşadım 20. haftada bebekte problem görüp aldılar sonrada hamile kalamadım . sende problem ne bitanem

bu arada annemler geldi . geç yazıyorum bitanem. evet ilk defa anestez, alıcam. canım ben 2 yıllık evliyim. kendiliğinden bir hamilelik yaşadım 20. haftada bebekte problem görüp aldılar sonrada hamile kalamadım . sende problem ne bitanem
geçmiş olsun canım çok üzüldüm peki neden aldırdın anneye sağlık sorunu olmazsa günah diyorlar
eşim geçen sene varikoselden ameliyat oldu
morfolojisi yani spermde bozukluk var
bende doğuştan pko ve rahim tersliği var
prolaktin değerim üst sınırda

geçmiş olsun canım çok üzüldüm peki neden aldırdın anneye sağlık sorunu olmazsa günah diyorlar
eşim geçen sene varikoselden ameliyat oldu
morfolojisi yani spermde bozukluk var
bende doğuştan pko ve rahim tersliği var
prolaktin değerim üst sınırda

canım 18.kromozomda sorun varmış edward sendromuymuş. doktor alınması gerekiyor dedi . sorun kalbinde, beyninde ve bi kaç yerde vardı bebek doğsada en fazla 1 sene yaşarmış ve bir sürü ameliyat olması gerekiyormuş.

canım 18.kromozomda sorun varmış edward sendromuymuş. doktor alınması gerekiyor dedi . sorun kalbinde, beyninde ve bi kaç yerde vardı bebek doğsada en fazla 1 sene yaşarmış ve bir sürü ameliyat olması gerekiyormuş.

canım benim ya çok üzüldüm Allah tekrar sağlıklı bir şekilde hayırlısını versin inşaallah

amin canım
nasıl yani yediğimiz hormonlu sebze meyvedenmi oluyormuş

canım burda bi arkadaşım var 30 yaşında bayan ilk çocuğu normal ikinci çocuğunda down sendromu çıktı. doktor ona öyle demiş gdo lu yiyeceklerden arttı demiş. kısmet çok zor günlerd. ben 36 eşim 45 yaşında

canım burda bi arkadaşım var 30 yaşında bayan ilk çocuğu normal ikinci çocuğunda down sendromu çıktı. doktor ona öyle demiş gdo lu yiyeceklerden arttı demiş. kısmet çok zor günlerd. ben 36 eşim 45 yaşında

valla artık yemeklere dikkat edicem Allah korusun
canım ne kadar şans veriyor doktorlar şimdiye kadar neden yaptırmadınız

ayy kusura bakma çok soru sordum:kedi:

Zeynipcim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bu denemede ahmile kalırsın :Saruboceq:

aminnnn hepimiz inşaallah valla bende 22 yaşındayım ama içim geçti bu bebek beni çok yıprattı 2 aşılama 1 tüp ve sonuç negatif Allah hayırlısını versin inşaallah

valla artık yemeklere dikkat edicem Allah korusun
canım ne kadar şans veriyor doktorlar şimdiye kadar neden yaptırmadınız

ayy kusura bakma çok soru sordum:kedi:

canım bi aşılama deneyimim var biz geç evlendik 2 senelik evliyiz. aslında şansımızı hiç sormadım doktorumuz orta durumda hastasınız dedi yumurta rezervimde azalma var yaşımdan dolayı

kızlar geldımya moralım bozuk 2 gundur gıremedım dun degıl oncekı gun kahve lekelenmeme oldu dun gelmedı bu sabah yıne geldı doktorum olucak oyle panık yapma dedı ama neden bı daha oldu şimdi canım sıkkın

of ya bitmedı bu lekelenme yatıyorum 3 gundur hıc kalkmıyorum aradım bu sabah doktoru kırmızı olmadıgı surece panık yok dıyo ee napcaz yanı boyle beklıcezmı belrsız belırsız tedırgınım ama

margaritha yazını görmedim canım kusura bakma daha önce başka topiğe yazmıştım ama evet bendede oldu 3gün sürdü tam 4. günün sabahı kalktığımda kesilmişti bence sendede bir tehlike yok kahverengi lekelenmeler normal bende 3gün sürdü bir başkasında 4veya 5 günde sürebilir sen istirahat et kalkma canınıda sıkma kırmızıya dönücek olsaydı çoktan gelirdi lütfen kendini üzme bak bebeğin seninle ve onun o küçücük bünyesi bu stresi kaldıramaz

sağol canım cevabın için çok tedırgın oluyorum keseyı görmeye gıdıcez 24 ünde heralde rahatlayamıcam o zamana kadar

kızlar kanamam devam edıyo bu arada yarın gıdıyorum 12 de doktora bakalaım kese görülcekmı dua edin nolur kanamanın sebebıde bellı olur ultrasonda dua edıyorum bende hamılelıgımın tadını cıkarım çıkıp gezim giyinip hamiş hamiş:ecrin_bebek:

X