- 24 Ekim 2008
- 429
- 1
- 43
- Konu Sahibi margaritha
yanı sıtede okuduklarıma gore bıraz düşük gözüküyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaallah canımsabah gıttım yanı 10 gun sabahı dunde katlanmıştır umut edıyorum inşallah
yanı sıtede okuduklarıma gore bıraz düşük gözüküyo
canım sanırım öyle inşallaah dedıgın gıbı olur 4 e 5 e katlar 14 unde test gunum çok heycanlıyım yınedeya ALLAHIM HERKESE VERSINNNNN sagol canımmargaritacim hamilesin tatlim degerin de katliyor hic bosuna uzulme cok erken yaptridigin icin az cikti degerin normal gabelikte de boyle sekizinci gun degerleri ya da on daha fazla cikmaz zaten ya da ciksa da bazi kadinlarin betahcgsi cabuk kana geciyor ondan cikar. seni baglayan iki gercek var sadece biri kan degerin ve katlamis olmasi ikincisi de doktorunun ne dedigi. gerisiyle sakin kendini uzme bosuna ben sana kimyasali anlatimki kimyasal olmadigini anla diye, senin ondorduncu onikinci degerlerin oyle ciksaydi o zaman acaba denirdi. su an kendini bosuna uzuyorsun bak bebisi de. sen keyfini cikar ve sadece her seyin guzel gidecegine inan. biz kadinlar dusuncelerimizle hamileligimizi etkiliyor olabiliriz bazi doktorlar buna cok inanir. catlatma ignenenle ilgisi bile yok olsa katlamazdi sekizinci gunden sonra onuncu gun degerin daha da duserdi. hic takma kafana. ayrica onuncu gun degerin bu olsa da 12.gun dort bes kati gb de cikabilir cunku sen testini betahcgnin daha kana yeni gectigi gun yaptirdin.
evet canım degerlerıne bakılırsa dedıgın gıbı benımkı normal gözüküyo şimdilik çok sagol ya ayrıca sanada geçmiş olsun çok üzüldüm canımonuncu gun 10 betahcg
12 gun 17 betahc
14 gun 44 betahcg
16 gun 120 betahcg
18 gun 340 betahcg (aksamina lekelenme,)
19.140 betahcgye dustu ve 5 gun sonra tamamen regle oldum.
gordugun uzere 12. ve 14.gunku degerlerim cok dusuk cikmisti ve doktorum o zamandan anladi kimyasal oldugunu senin orneginle tamamen farkli belki bu degerlerle senin hamileigin Masallah iyi degerlerle basladigini anlarsin. 12.gun degeri 25_50 betachg cikan her kadina hamilelik normal deniyor.doktorum demisti.
evet canım yarın gıdıcem bakalım