blast embriyo transferi olan arkadaşlar

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
43
merhaba arkadaslar şu an beklemedeyım 2 olumsuz denemem var bu üçüncü olacak bu arada 6 ıncı güne kadar bekleticeklermış embrıyoları 13 embrıyomuz var şu an konuyla ılgılı bılgılerınızı paylasalım

margaritha benimde 3. denememde embriyoları 5.güne blast olana kadar beklettiler iki tane transfer edip geri kalan embriyoları 6. günde dondurdular. şuan 17 haftalık ikizlerime hamileyim. bizim sorunumuz sebepsiz inf. inşallah sende bebeklerine kavuşursun:))

canım cevabın için tesekkur ederım Allah kucagınada almayı nasip etsın bızdede bende prolaktın eşimdede morfolojı sorunu var inşallah tutar bu sefer

canım cevabın için tesekkur ederım Allah kucagınada almayı nasip etsın bızdede bende prolaktın eşimdede morfolojı sorunu var inşallah tutar bu sefer

merhaba tatlım bende hayırlısıyla blastosist yaptırıcam 1 tane konacak bendede prolaktin üst sınırda eşimdede morfoloji bozuklığu var
inşallah olumlu sonuç alırsın
ne zaman test tarihin sonucunu buraya yazarmısın öğrenmek istiyorum

cnm banada blast transferi yapılmıştı 3.denememdi ama malesefe sonuç negatiff bundan önce 2 düşüğüm varonlarda blast transferdi hayırlısı allahtan insan çok üzülüyor ama istesede bu uğurda uğraşmaktan pes edemiyor bir hafta oldu negatif sonucu alalı ama hemen bitkisel kürlere başlamak istiyorum umut işte belki bigün bir mucize bizimde kapımızı çalar allah yardımcın olsun biran önce kavuş inşallah bebeğine

merhaba tatlım bende hayırlısıyla blastosist yaptırıcam 1 tane konacak bendede prolaktin üst sınırda eşimdede morfoloji bozuklığu var
inşallah olumlu sonuç alırsın
ne zaman test tarihin sonucunu buraya yazarmısın öğrenmek istiyorum

canım bana çarşamba konulcak blast embrıyoda daha once bellı olur dıyolar bu sıtelerde yanı 1 ıkı gun önce falan galba carsamba 6 ıncı gunu koycaklar ben bu arada bahçecı klınıgınde tedavı goruyorum galıba test gunu 14 hazıran olur 2 sinde koycaklarmış

canım bana çarşamba konulcak blast embrıyoda daha once bellı olur dıyolar bu sıtelerde yanı 1 ıkı gun önce falan galba carsamba 6 ıncı gunu koycaklar ben bu arada bahçecı klınıgınde tedavı goruyorum galıba test gunu 14 hazıran olur 2 sinde koycaklarmış
inşallah herşey gönlünce olur bu arada kaç yaşındasın

cnm banada blast transferi yapılmıştı 3.denememdi ama malesefe sonuç negatiff bundan önce 2 düşüğüm varonlarda blast transferdi hayırlısı allahtan insan çok üzülüyor ama istesede bu uğurda uğraşmaktan pes edemiyor bir hafta oldu negatif sonucu alalı ama hemen bitkisel kürlere başlamak istiyorum umut işte belki bigün bir mucize bizimde kapımızı çalar allah yardımcın olsun biran önce kavuş inşallah bebeğine
sinem8484 sanırım senı hatırlıyorum topiklerden evet senın tutmustu takıp ettıgım bı kac topıkte vardın sende eskılerdensın canım cok uzuldumyaa off ben uzun süredır gırmıyodum sıteye sımdı yenı bır maratona daha basladım bu üçüncü denemem benım hıc tutmadı negatıf sonuctu.baska yerde denemıstım şimdi mustafa bahcecıyle yola çıktım Allahım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın emeklerımız boşa gıtmesın tatlım sızın sorun ne

tatlım prolaktınden dolayı cok dert etme ılacla dusuyo hemen benımde 3 kere test yaptırmıstım 31 75 ensonda 44 cıktı sonucta degerlerı dahada yuksek olanlar var hamıle kalıyolar dusurulerek moralını bozma moral cok onemlo stres yaptıkca cıkar prl

tatlım prolaktınden dolayı cok dert etme ılacla dusuyo hemen benımde 3 kere test yaptırmıstım 31 75 ensonda 44 cıktı sonucta degerlerı dahada yuksek olanlar var hamıle kalıyolar dusurulerek moralını bozma moral cok onemlo stres yaptıkca cıkar prl

evet öle diyolar stresle çıkarmış ama stressiz hayat oluyomu hiç hele bizim durumda oooffff napıcaz bilmiyorum siz 2. denememiydi ilki blostasistmiydi

benım üçüncü denemem bı normal bıde dondurulmuş var blast degıldı bu seefer 6 ıncı gune kadar beklıceklermış 13 tane yumoşumuz var hayırlısı bakalım artık olsun ıstıyorum cok yoruldum 4 senelık evlıyız 3 senedır ugrasıyoruz

inşallah bu sefer olur canım bizde 3 senedir uğraşıyoruz

nerde yaptırıyorsun ben kayseri acıbademde

X