Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü
- Konu Sahibi Aydebal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
bu kalorisepetine üyemi olmamız gerekiyor.az önce baktım.üye olayımmı ? ne dersiniz.siz nasıl kullanıyorsunuz?
evet canım üye olman gerekiyor
buraya günlük açtığımdan beri oraya da yediklerimi yazıp kalorilerini hesaplıyorıum
ben öneririm yani
evet canım üye olman gerekiyor
buraya günlük açtığımdan beri oraya da yediklerimi yazıp kalorilerini hesaplıyorıum
ben öneririm yani
teşekkürlerr. hemen kaydolayım o zaman
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
konuya cevap verirken zaten çıkıyor ama sizde de bir bakın gelişmiş düzen diye bir yer var mı varsa onu tıklatın oradan çıkar sanırım bir kere yapmanız da yeterli olur
belki de yine cevap verirken altta yer alan diğer seçeneklerde
gülümsemeler gösterilmesin işaretlidir
onu silersiniz
olmazsa da kk adminlerine bir sorun isterseniz
onu silersiniz
konuya cevap verirken zaten çıkıyor ama sizde de bir bakın gelişmiş düzen diye bir yer var mı varsa onu tıklatın oradan çıkar sanırım bir kere yapmanız da yeterli olur
onu silersiniz
ok.bunu da inceleyeyim.şuan çözemedim.bir sorun yok gibi duruyor ama sonra bakacağım şimdi akşam yemeği için masayı hazırlamalıyım.salata falan da yapılacak. onun için ayrılacağım az sonra.
yalnız kalori sepetinde günlük ihtiyaç kalorimi 2508 kalori gösterdi.30 günde 2.5 kg vermem için ise 1911 kalori almalıymışım günde.bu fazla geldi bana.sizleri takip etiğim kişileri düşünüyorumda 900 lü daha az kalorili beslenince bu benimki biraz fazla geldi.neyse bunu da sonraya bırakıyorum.ilerleyen saatlere kadar byy
- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
selam arkadaşım okuyorum seni, şu kalori sepetine bende üye olayım madem :)))):2: birde sormuşsun şekilleri nasıl yapıyosunuz diye altta o işaretler var, senin kinde yokmu? onları tıklıyosun oluyor şekiller bende pek kullanmam ama bakayım şimdi olmuş mu ? bende en çok iki nokta üst üste ve parentez kullanırım başkada bir şey kullanmam, :2::13:
düzeltme: evet olmuş şekiller :)
Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşım okuyorum seni, şu kalori sepetine bende üye olayım madem :)))):2: birde sormuşsun şekilleri nasıl yapıyosunuz diye altta o işaretler var, senin kinde yokmu? onları tıklıyosun oluyor şekiller bende pek kullanmam ama bakayım şimdi olmuş mu ? bende en çok iki nokta üst üste ve parentez kullanırım başkada bir şey kullanmam, :2::13:
yoklar be arkadaşım.sadece şu kalp,ve birkaçtane daha var.onlardanda sadece 1 tanesini seçebiliyorsun.o da başlığı süslüyorr.
kalorisepetini de kullamayı başardım.ama osibuleb emeğiniz için teşekkürler..
pazartesi günümün tamamını ev temizliğine ayırdım.ama sabah bir ara zorunluluktan dışarı çıktım.25 dakikayı tempolu yürüyerek spor olarak değerlendirdim.evde ise 7 saat süren bir temizlik yaptım.çook yoruldumm.amaaa bundada kalori harcadığım için tüm yorgunluğum gitti bile.(offf aslında heryerim sızlıyor.kollarım.ayaklarım ellerimm offf)
halı çırp-halı sil-cam sil-tül yıka as.kapı sil.toz al.yer sil.koltuk sil.wc-banyo ov. bitti ama sonunda.
pazartesi günümün tamamını ev temizliğine ayırdım.ama sabah bir ara zorunluluktan dışarı çıktım.25 dakikayı tempolu yürüyerek spor olarak değerlendirdim.evde ise 7 saat süren bir temizlik yaptım.çook yoruldumm.amaaa bundada kalori harcadığım için tüm yorgunluğum gitti bile.(offf aslında heryerim sızlıyor.kollarım.ayaklarım ellerimm offf)
halı çırp-halı sil-cam sil-tül yıka as.kapı sil.toz al.yer sil.koltuk sil.wc-banyo ov. bitti ama sonunda.
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
kalorisepetini de kullamayı başardım.ama osibuleb emeğiniz için teşekkürler..
maşallahh maşallaahhh
onca çaba hareket özen ...olmadı yine.veremiyorum.bazen harcadığım kalori yediğimden daha fazla oluyor.1 haftalık günlük ort.kalori:1200 buna ramen veremedim(günlük ihtiyacım:2506 cal)normalde 1 haftada enen az 1 kg vermem lazımdı ama tam tersine aldım bile.kan tahlillerim normal.troidlerim normal.ama kilo veremiyorum.birdeki 2 aydır şeker kullanmıyorum.ekmeği 3 de 1 e indirdim.daha daha az yiyorum.buna ramen olmuyor işte.bazen sigaraya başlasam mıki diyorum kendikendime.haa bu aralar 2-3 gün biraz dikkat edemedim yediklerime ama öyle aşırıda yemedim ki? ne güzel 77 yi görüyorum.bu sabah 79 u gördüm.çok üzüldümmmm.
onca çaba hareket özen ...olmadı yine.veremiyorum.bazen harcadığım kalori yediğimden daha fazla oluyor.1 haftalık günlük ort.kalori:1200 buna ramen veremedim(günlük ihtiyacım:2506 cal)normalde 1 haftada enen az 1 kg vermem lazımdı ama tam tersine aldım bile.kan tahlillerim normal.troidlerim normal.ama kilo veremiyorum.birdeki 2 aydır şeker kullanmıyorum.ekmeği 3 de 1 e indirdim.daha daha az yiyorum.buna ramen olmuyor işte.bazen sigaraya başlasam mıki diyorum kendikendime.haa bu aralar 2-3 gün biraz dikkat edemedim yediklerime ama öyle aşırıda yemedim ki? ne güzel 77 yi görüyorum.bu sabah 79 u gördüm.çok üzüldümmmm.
merhaba.
günlüğünün ilk mesajını birde bu son mesajını okudum sadece.
sigarayı ne güzel bırakmışsın,kilo veremiyorum diye sakın tekrar başlama arkadaşım.sağlığını düşün.
düşünsene 10 senedir hem sigara içiyordun hemde kiloluydun .
bende sigarayı bıraktım şimdi çok rahatım.sigara içerkende kiloluydum yine kiloluyum.değişen birşey yok.sadece sigarayı bahane yapıyoruz.ama deyil.
iradene sahip olduktan sonra ki oluyorsun zaten, zayıflamayıda başarırsın, başarırız.
yaş geçtikçe metabolizma yavaşlıyor canım.bende 35 yaşındayım kilo vermek zor oluyor.
yavaş verirsin ama verirsin canım üzülme yeterki iste.
başarılar diliyorum sana.
Son düzenleme:
merhaba.
günlüğünün ilk mesajını birde bu son mesajını okudum sadece.
sigarayı ne güzel bırakmışsın,kilo veremiyorum diye sakın tekrar başlama arkadaşım.sağlığını düşün.
düşünsene 10 senedir hem sigara içiyordun hemde kiloluydun .
bende sigarayı bıraktım şimdi çok rahatım.sigara içerkende kiloluydum yine kiloluyum.değişen birşey yok.sadece sigarayı bahane yapıyoruz.ama deyil.
iradene sahip olduktan sonra ki oluyorsun zaten, zayıflamayıda başarırsın, başarırız.
yaş geçtikçe metabolizma yavaşlıyor canım.bende 35 yaşındayım kilo vermek zor oluyor.
yavaş verirsin ama verirsin canım üzülme yeterki iste.
başarılar diliyorum sana.
teşekkür ederim ilginize.doğru diyorsunuz da yapamıyorum işte olmuyor.20 yıllık sigaradan kurtuldum.şu kilodan 10 yıldır kurtulamıyorumm.
bu ikinci vücut ölçü günü.aynı zaman da kilo bildirimi.moralim çok bozuk.artık kendimi de kandirmayacağım.
bel:99 eksilen:2cm
basen:108 eks.:3cm
toto:109 eks.:2cm
göğüs:102 değişmemiş (aslında bana daha dikleşmiş gibi geliyo.büyüdüler sanıyordum ama sonuca şaşırdım.ölçü aynı.)güzelll
but:66 eksilen:2cm
baldır(diz altı):41 eks.:0,5cm
kol bilek:15,5 eks.:1,5 cm.
kol pazu:31 değişmemiş.
kilo:78,4kg 14:)
bu başlığı 80,4kg ile açtım.yaklaşık 40 günün sonunda sadece 2kg. onca çaba emek...sonuç bu.evt arada 77 yi gördüm elbet ama şu anki sonuç gerçek olan.yani önemli olan şuan.
bu 40 günde neler yaptım: şeker bitti,çay ççoook çok azaldı(günde 20-30 fincan içerdim.şimdi1-2 belki.)ekmekkçok çok azaldıı.1 ekmek 1-2 gün gidiyor.meyveyi azalttım.aşırı tüketiyordum.evde ev işi dışında hareket eder oldum.dışarda bilerek daha fazla yürür oldum.brokoli çıkacak içimden resmen.lahana 1 ton yemişimdir bu 40 günde.soğan havuç yine öyle.akşam 19:30 sonrası sadece su vede yeşil çayy.
şimdi bunlara karşın sadece 2kg çok azzz.yani kilo vermek için ne hata yapıyorum?sorun ne?bir sebebi vardır elbett.
kan tahlilerim normal,troidler normal. eee sorun neeee? yoksa bu kilolar sadece kas mı ki.heheheee.löp löpp bir göbek nasıl kas olabilirki?
bel:99 eksilen:2cm
basen:108 eks.:3cm
toto:109 eks.:2cm
göğüs:102 değişmemiş (aslında bana daha dikleşmiş gibi geliyo.büyüdüler sanıyordum ama sonuca şaşırdım.ölçü aynı.)güzelll
but:66 eksilen:2cm
baldır(diz altı):41 eks.:0,5cm
kol bilek:15,5 eks.:1,5 cm.
kol pazu:31 değişmemiş.
kilo:78,4kg 14:)
bu başlığı 80,4kg ile açtım.yaklaşık 40 günün sonunda sadece 2kg. onca çaba emek...sonuç bu.evt arada 77 yi gördüm elbet ama şu anki sonuç gerçek olan.yani önemli olan şuan.
bu 40 günde neler yaptım: şeker bitti,çay ççoook çok azaldı(günde 20-30 fincan içerdim.şimdi1-2 belki.)ekmekkçok çok azaldıı.1 ekmek 1-2 gün gidiyor.meyveyi azalttım.aşırı tüketiyordum.evde ev işi dışında hareket eder oldum.dışarda bilerek daha fazla yürür oldum.brokoli çıkacak içimden resmen.lahana 1 ton yemişimdir bu 40 günde.soğan havuç yine öyle.akşam 19:30 sonrası sadece su vede yeşil çayy.
şimdi bunlara karşın sadece 2kg çok azzz.yani kilo vermek için ne hata yapıyorum?sorun ne?bir sebebi vardır elbett.
kan tahlilerim normal,troidler normal. eee sorun neeee? yoksa bu kilolar sadece kas mı ki.heheheee.löp löpp bir göbek nasıl kas olabilirki?
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
canım benim
ne oluyor size
nazar mı değdi nedir?
metabolizmanız yavaştır belki
yapmayın ne olur
hallederiz
haydi bakalım
böyle moral bozmayla olur mu
silkinip eski halinize dönün
burayı da bırakmayın
:13::13::13::13::13:
evt...harikasınız siz.iyi geldi bu bana.pes etmek yokk.devamm.elbet olacak sonunda.eşimin izni bitiyor sabah.böylece yine daha düzenli yiyeceğim.gram gram gitsede önemli olan vermek.napalım çok olmuyorsada az olsun.
asıl moralimi bozan kalorisepetine göre çoğunlukla bin kalorinin altında kapatıyorken neden olmuyor anlamadım.
haa burda yemediğim için kalori az değil.1600-1800 kaloriye çıkıyor yediklerim.ama hareketlerimi düşünce 800-900kaloriye indiği oluyorr.