• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

bugün de çook iyidii.allahım şükürler olsunn.nihayet emeklerimle baskül paralel gitmeye başladı:34::34::34:

sabah:
2 ince dilim tam buğday ekmeği az peynir

arada yeşil çayy
öğlen:
1 kase yeşillik salata 8 istavrit(bu sefer ızgara denedim.siz denemeyin):17:

ikindi:
1 çaybardağı sıcak kahvelisüttt(sütün içine direkt 1 çaykaşığı kahve döktüm)

akşam:
2 çiçek brokoli-2 çiçek karnabahar yoğurtlu

1 kase salata(yeşilliklerden oluşan bol limonluu)

az sonrada karabiberli 1 fincan siyah çay.

Masallah guzel bir gun gecirmissin insallah tartida emeklerinin karsiligini kat kat gorursun canim...

hadi bakalım tam gaz devam blackseea, bende yarından sonra tartılcam, salı günü, bakalım nasıl olacak, diyete tam anlamıyla bu hafta sadık kaldım ve sporda dahil tabi :)

:nazar:az önce değil 2 saat önce basküldeki değer 77 nin altına inmişti çok şükür.ama bugün regl başladı.vücudum su tutar mı bilmem ama salı günü kilo bildirimim varr.zaten 2 mart taki kilo bildirimimde 74 ü göremezsem ,en azından denedim diyeceğim.ama şimdilik iyiy gidiyorr.

bugün yediklerim
sabah:1 dilim tam buğd.ekmek
1 zeytin
çay kaşığı ucunda sade tahin
1 çay kaşığı fındık ezmesi
1 küçük lokma eynir

ara:
9lu bitki çayı

öğlen:
salata
brokoli-bahar haşlaması yoğurtlu
4 istavrit(bitti nihayet)

akşam:
fırında sebzeli mantar
hiç sevmem aramam eşim almıştı 1 tane sade galeta uzun
3-4 kaşık yoğurt

20+20 dk yürüyüş

hadi bakalım tam gaz devam blackseea, bende yarından sonra tartılcam, salı günü, bakalım nasıl olacak, diyete tam anlamıyla bu hafta sadık kaldım ve sporda dahil tabi :)

teşekkürler sarayca arkadaşım.inş.sizde mutlu oluyorsunuzdur ziraa,okudum sayfanızdaki yazınızı.78 li bişeydi sanırımm.gerçekten çokk sevinmiştimmm.hatta kırılmazsanız -nihayet oldu işte süperrr_demiştim kendi kendimee.ee emeklerimizin sonucu bu. ayrıca resminizide beğendimm. şimdi online olunca dolaşacağım tüm sayfaları(sizi osibulebi mavimiibocumu

yok arkadaşım tabiki kırılmam, 1 aydan fazla oldu başlık açtım ama daha tam anlamıyla 5-6 gündür dikkat ediyorum. neticede artık tamamen başladım spor da yapıyorum. bu arada ben hiç ekmek tarzı şeyler tüketmemişim, senin mönü nü okuyunca farkettim :)) karatay diyetine benzemiş benim diyetim :)

yok arkadaşım tabiki kırılmam, 1 aydan fazla oldu başlık açtım ama daha tam anlamıyla 5-6 gündür dikkat ediyorum. neticede artık tamamen başladım spor da yapıyorum. bu arada ben hiç ekmek tarzı şeyler tüketmemişim, senin mönü nü okuyunca farkettim :)) karatay diyetine benzemiş benim diyetim :)

aynen bende tam anlamıyla başlayalı perşembe gününden itibaren.vede faydasını görüyorum elbett.ekmeği de diyetisyenimin verdiği listede günlük toplam 8 etimek dilimi şeklinde.ama ben en fazla 3 dlm falan max. yada 1-2. böyle yanii.

bugünde sadece 100 gr gitmiş.kızımın okulu başladı.yani yeniden hareket varr.

bugün yediklerim

sabah:
1dlm tam buğday ekm.
1 çay kaşığı sade tahin
1tatlı kaşığı fındık ezmesi
1 tatlı kaşığı bal
1 domates

ara:
yarım elma
3 sade galeta

öğlen:
1 yumurta
200ml baharatlı yoğurt
1 havuç

akşam:
1kase yoğurtlu buğday çorbası
az pırasa az beyaz lahana az yeşilliklerden bir tabak kendime salata

günü 860kalori alıp harcadıklarımı düşünce 459 kalori ile kapatıyorum.

eskiden insan bu kadar az yiyerek nasıl dayanır ben dayanamam derdim.ama şimdilik iyi gidiyor.enerji düşüşüm falanda yokk.aman maşallahh.aslında 1000 kalorinin altında sağlıklı olmadığı söyleniyor ama şimdilik böylee.sorun çıkarsa yükseltirim azcıkk.

çok güzel bir gün.içim kıpır kıpır.sanırım yine arada içtiğim kahveli sütten olacak. şuan dışardan kuş sesleri şakıyor,jetler geçiyor,bir arabanın motoru çalışıyor.gözüm beyaz bulutlu mavi gökyüzüne takıldı bir an.
sabah rutin işler halloldu.kızımı okula bıraktım.kendime bir yeşil çay demleyip oturdum burayaa.kilo bildirim günü bugün.

on gün önce çok kötü moral bozukluğu yaşamıştım şimdi daha iyiym

on gün önce:78.4kg

bugün:76.5kg

en yakın hedefim 2 mart ta 74 ü görmek.:34::34::34::34: hade devamm...

veriyorsun demi artık ohh bee bi umutsuz kelebek kalmayacak etrafımda herkes uçucak pırpır hafif hafif musmutluuu :10::10::10::10:

bugünkü yenilmişler

sabah:
herzamanki gibi karbonatlı su. su+su
1 kase yoğurtlu buğday çorbası

ara:
1 fincan kahveli süt
1tatlı kaşığı fındık ezmesi ***
öğlen:

1 yumurta haşlanmış
150 gr beyaz lahana limonlu

akşam:
1 tabak brokoli-bahar yoğurtlu sarmısaklı
1 kase kayısı komposto
1 ince dilim kepek ekmeği **

yeşil çayımı öğlenden sonra içmiştim.şimdi acılı siyah çay içeceğim.

güzel başlayan bir günde yine aynı tuzağa düştüm.

sabah:
karbonatlı su ile başlandı.sular içildi
1dlm tam buğday ekm.
1yeşil biber

ara:
1 fincan kahveli sıcak süt (tüm yazdığım kahveler türk kahvesidir.granülleri sütle içemem.)

3 dolu tatlı kaşığı fındıkezmesi(ımmmmmhhhhh süperdi amaa...)*** :17:

öğlen:
brokoli-bahar haşlaması yoğurtlu 1 tabak

ara:

1 lt yeşil çay

akşam:
yok(ceza)

karabiberli siyah çay 4 fincan :53::53::53::53::53:

güzel başlayan bir günde yine aynı tuzağa düştüm.

sabah:
karbonatlı su ile başlandı.sular içildi
1dlm tam buğday ekm.
1yeşil biber

ara:
1 fincan kahveli sıcak süt (tüm yazdığım kahveler türk kahvesidir.granülleri sütle içemem.)

3 dolu tatlı kaşığı fındıkezmesi(ımmmmmhhhhh süperdi amaa...)*** :17:

öğlen:
brokoli-bahar haşlaması yoğurtlu 1 tabak

ara:

1 lt yeşil çay

akşam:
yok(ceza)

karabiberli siyah çay 4 fincan :53::53::53::53::53:

olur o kadar arkadaşım, tartı günümüzden sonra cozuttuk ben çörekten sonra dün akşamda 3 adet şeker (sütlü bayram şekeri sert emilebilir olanlardan) 2 portakal 1 mandalina 2 avuç elma kurusu yedim akşamın 10'ununda :))) neyse tabi durmak yok devam gene :)

sana bir sorum var karabiberli çayda nedir acaba, ayrıca acılı çay... ne işe yarar?

olur o kadar arkadaşım, tartı günümüzden sonra cozuttuk ben çörekten sonra dün akşamda 3 adet şeker (sütlü bayram şekeri sert emilebilir olanlardan) 2 portakal 1 mandalina 2 avuç elma kurusu yedim akşamın 10'ununda :))) neyse tabi durmak yok devam gene :)

sana bir sorum var karabiberli çayda nedir acaba, ayrıca acılı çay... ne işe yarar?

:17::17::17:evt cozuttuk haklısınız.:1::1:ben akşam yemeğini yemedim.ceza olarak.ama bugünde 4 dilim tam buğd.ekm.tost yedim.neyseki yağ falan yoktu sadece az beyaz peynir 4ebölünmüş 1 ince suçuk dilimi.2 tane yedim.ama dilimler etimek dilimi büyüklüğündeler.
ben çok küçükken rahmetli dedem hasta olduğunda (üşütme falan)normal çayına karabiber katrdı yada karabiberi 1 cezve suyla kaynatır limonla balla içerdi.terler iyileşirdi. bende kaynatmıyorum ama çaya katıyorum tarçında ekliyorum.bana iyi geliyor.hem midemi tok tutuyor,hemde asıl görevi metabolizmayı hızlandırıyor.yani bende işe yarıyor açıkcası.bildiğimiz yeşil ama acı biberi çikolata fındıkezmesinde deniyordum hoş oluyordu.birgün siyah çayın içinede bandırdım.ucunu kırarak.amacım çaya acılığını vermekti.hoşuma gitti.ben çayı kaynar kaynar içemem.öğrencilik yıllarımdan kalma alışkanlık sanırım.ılık sıcak birazda acı.hoşuma gidiyor.eskiden zencefillede yapardım ama benim çok iştahımı açtığı için kullanamıyorum zencefili artık.
hani baharatlar,acılar metabolizmayı hızlandırır deniyor ya ondan yapıyorum bunları.hem bağışıklık sisteminide güçlendiriyorr.

:17::17::17:evt cozuttuk haklısınız.:1::1:ben akşam yemeğini yemedim.ceza olarak.ama bugünde 4 dilim tam buğd.ekm.tost yedim.neyseki yağ falan yoktu sadece az beyaz peynir 4ebölünmüş 1 ince suçuk dilimi.2 tane yedim.ama dilimler etimek dilimi büyüklüğündeler.
ben çok küçükken rahmetli dedem hasta olduğunda (üşütme falan)normal çayına karabiber katrdı yada karabiberi 1 cezve suyla kaynatır limonla balla içerdi.terler iyileşirdi. bende kaynatmıyorum ama çaya katıyorum tarçında ekliyorum.bana iyi geliyor.hem midemi tok tutuyor,hemde asıl görevi metabolizmayı hızlandırıyor.yani bende işe yarıyor açıkcası.bildiğimiz yeşil ama acı biberi çikolata fındıkezmesinde deniyordum hoş oluyordu.birgün siyah çayın içinede bandırdım.ucunu kırarak.amacım çaya acılığını vermekti.hoşuma gitti.ben çayı kaynar kaynar içemem.öğrencilik yıllarımdan kalma alışkanlık sanırım.ılık sıcak birazda acı.hoşuma gidiyor.eskiden zencefilledeeyapardım ama benim çok iştahımı açtığı için kullanamıyorum zencefili artık.
hani baharatlar,acılar metabolizmayı hızlandırır deniyor ya ondan yapıyorum bunları.hem bağışıklık sisteminide güçlendiriyorr.
Cok güzel bilgiler bunlar. ama aci cay bana gore degil sanirim... Bu arada Ben ekmegi kestim ve sanki daha az acikiyorum.

Back