• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

Canım ben çizelgemi hazırlarken bir yanlışlık yapmışım, seninle konuştıktan sonra küçük bir araştırma yaptım ve ideal kilomuda buldum :17::17::17::17::17:

Ay gerçekler gerçekten çok acıymış :1::1::1::1::1:

Asla vazgeçmek yok, yol uzasada yok :19::19::19::19::19:

.

ama güzel olanı;obez değil fazla kilolu olduğunuz.yani hedefinize gerçekten az kalmış.spor adına neler yapıyorsunuz?sıkılaşma-şekillendirme falan var mı?

ayyy ben şu leslie ye takıldım 8-9 gündür.yatarken bile kalkıp bir 15 dk(1mil:1600metre) yürüyesim geliyor.kadının sesi kulağımda.walk walk walk ..diyee. youtube den bakın bir.

blackseea arkadaşım selam, seni takip ediyordum iş yerindeki bilgisayarda ama yazmadım, orada kullanıcı adı vs. girmek istemiyorum, evdede genelde cepten giriyorum ve sadece sayfama yazıyorum, yeni fırsatım oldu bilg. başına geldim ve hemen yazayım dedim, öncelikle tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin, ayda 3 kg gayet güzel, tabi bu 2 yada 4 olabilir, senin diyete başlaman 1 ay olmuş ama unutmaki kaçamaklarında çok oldu :)))) bende öyle ilk başlarda hatırlarsan 83 ten 84.5 kg a kadar çıkmıuştım ha bire yemekten :) her neyse şimdi ikimizde iyi gidiyoruz sayılır, bu akşamı saymıyorum tabi çünkü çokça sarma yedimmmm :))) ama ne yapayım çok seviyorum, bende sabah tartıldım 80.5 kg dım gayet iyi yani, inş sabahta aynı kilomu korurum tekrar kolay gelsin, seni takibe devam edeceğim, ama sık yazamayabilirim... byy byy

teşekkür ederim.bende seni takipteyim.güzel haberlerini okuyorum.işe başlamak yaradı sana.daha bir düzene girdi sanki kilo vermelerin.vede yeme kırizlerin azaldı. bu şekilde devam inş.
evt bende fazlaca ataklar yaşıyorum yeme konusunda.o yüzden düzenli menüler yazamıyorum.buna ramen az da olsa kilo kaybı motive ediyor.
işe gidip gelirken biraz yürüyüşler ekle.kendine mesafeler oluştur.ahh bende çalışabilseydim iyi olacaktı.ama olmadı nasip değilmiş.kpss denedim yıllardır 75 i yukarı geçemedim.
byy

adımsayar almayı düşünüyorum.kullanan,fikri ,önerisi olan varsa yardım ltfn.çok ucuzu da aynı işi yapmıyor mu?dezavantajları nedir falan yani.10tl yede var.150 tl ye de var.

evtt bu sarımsaklı çayı yaptım az önce.tadı fena değil.içebilirm.ama bal katmasak olmaz mı ki?tatlı halini pek sevmedim.önce balsız içtim.sonrada bal kattım beğenmedim.bir de taze zencefili öncedende severdim.şimdi bu kaynamışınıda atmadım yedim.çok daha güzel oluyor kaynayınca.yani suyunu (sarımsak hariç)çöpünü yedimm..:))
aldığım zencefil bitene kadar denerim faydasını görürsem devam.yoksa o da tarihin tozlu geçmişine giderr

evtt bu sarımsaklı çayı yaptım az önce.tadı fena değil.içebilirm.ama bal katmasak olmaz mı ki?tatlı halini pek sevmedim.önce balsız içtim.sonrada bal kattım beğenmedim.bir de taze zencefili öncedende severdim.şimdi bu kaynamışınıda atmadım yedim.çok daha güzel oluyor kaynayınca.yani suyunu (sarımsak hariç)çöpünü yedimm..:))
aldığım zencefil bitene kadar denerim faydasını görürsem devam.yoksa o da tarihin tozlu geçmişine giderr

bu çayı içtiğimden beri kendime engel olamıyorum.resmen öğütme mekinasına döndüm.
2 havuç 4 yeşil biber,6 armut,3 elma,1 greyfurt,2 kivi,1 muz, 2 domates.2 baş kuru soğan.1 kase yoğurt.2 yabak kapuska.2 kase mercimek 6-7 dilim buğday ekmeği.1 büyük bardak gazoz.evt bunların hepsini sadece 15:30 20:30 saatleri arasında yedim.haa birde tereyağda 1 yumurta.(eşim istedi yaptım.ama ben yedim)
bu atak neydi anlamadım.
yarın okullar tatil.eşimde izin aldı.1 hafta evde kamp hayatı var.düzen yok.ben yürüyüş yapamayacağım.yemek -aburcubur-açık büfe.off off.hiç iyi olmadı bu.

aman arkadaşım dikkat et kendine bu cayida içme bence. Bende kaciriyorum bu ara

aman arkadaşım dikkat et kendine bu cayida içme bence. Bende kaciriyorum bu ara

bir normale dönsem.çıldıracağım resmen.elimde koca bir kase mısırı patlattım yiyorum bir taraftan da.kızım az önce yanıma geldi.elindeki krakere bir saldırdım korktu çocuktaa.(

bu çayı içtiğimden beri kendime engel olamıyorum.resmen öğütme mekinasına döndüm.
2 havuç 4 yeşil biber,6 armut,3 elma,1 greyfurt,2 kivi,1 muz, 2 domates.2 baş kuru soğan.1 kase yoğurt.2 yabak kapuska.2 kase mercimek 6-7 dilim buğday ekmeği.1 büyük bardak gazoz.evt bunların hepsini sadece 15:30 20:30 saatleri arasında yedim.haa birde tereyağda 1 yumurta.(eşim istedi yaptım.ama ben yedim)
bu atak neydi anlamadım.
yarın okullar tatil.eşimde izin aldı.1 hafta evde kamp hayatı var.düzen yok.ben yürüyüş yapamayacağım.yemek -aburcubur-açık büfe.off off.hiç iyi olmadı bu.

canım ne yaptınn sen içme bence çayııııı
eyvah eyvah ben yarar gördüm ama sen sakın bir daha içme mademmm
dikkat et lütfennn

canım biraz araştırdım

sen zencefilin kendini de yediğin için bu etkiyi yapmış.. çünkü iştah açıcı özelliği var

sen hem zencefili yeyip ardından da balsızını yapıp içtiğin için iştahın tamamen açılmışşşş

bal koymanın amacı tok tutması

sen hatalı uyguladığın için bu sonuç olmuş

üstelik ben kuru bir parça zencefil kullanıyorum 1 yk bal 3 4 diş sarımsak ve 2 çay kaşığı limon suyu

canım ne yaptınn sen içme bence çayııııı
eyvah eyvah ben yarar gördüm ama sen sakın bir daha içme mademmm
dikkat et lütfennn

canım biraz araştırdım

sen zencefilin kendini de yediğin için bu etkiyi yapmış.. çünkü iştah açıcı özelliği var

sen hem zencefili yeyip ardından da balsızını yapıp içtiğin için iştahın tamamen açılmışşşş

bal koymanın amacı tok tutması

sen hatalı uyguladığın için bu sonuç olmuş

üstelik ben kuru bir parça zencefil kullanıyorum 1 yk bal 3 4 diş sarımsak ve 2 çay kaşığı limon suyu

evtt canım yaa böyle bir durum gelişti.ama neyse ki şuan normale döndüm.artık yemiyorum .
bu tarifi aynen uyguladım.ama ballı içemedim.yaklaşık 30*40 gündür tatlı kullanmadığım için heralde tadı kötü geldi.limonu soğuyunca sıktım.(c vitamini kaybı en az olsun diye) neyse başka şeyler denerim.olmazsa birkaçgün sonra yeniden denerim. ilgine teşekkürler

merblar günlük;sanırım bir eksiğimi daha anladım.hep masumdur sandığım,azdan bişey olmaz dediğim şeyler aslında sinsi birer düşmanmış bana.
biran önce kalori hesabına dönmem lazım benimm.ama nasıl?her sitede farklı gösteriyor.birde bişeyi yemeden önce gelip netten bakana kadar çoktan yemiş olurum onu.
onca bilgiyide aklımda tutamam heralde.
bir çözümm bir çözümmm...hımmm güvenilir bir siteden çıktı almak.ok.ama şimdi yazıcıyı takmak offf.kalsın bir süre dahaa.sonra bakayımm.
hava kapalı.ruhum yine bedenimde kayboldu.küçüldü.yok gibi oldu.yatsam uyusamm.aslında gündüz hiç uyuyamam.birtürlü edinemedim bu alışkanlığı.hiç uyanmasam 12-1 e kadar uyurum.ama eğer sabah 5 bile olsa bir uyandımmı birdaha uykum olsa bile uyuyamam.offf yaww çok sıkıldımm.

merblar günlük;sanırım bir eksiğimi daha anladım.hep masumdur sandığım,azdan bişey olmaz dediğim şeyler aslında sinsi birer düşmanmış bana.
biran önce kalori hesabına dönmem lazım benimm.ama nasıl?her sitede farklı gösteriyor.birde bişeyi yemeden önce gelip netten bakana kadar çoktan yemiş olurum onu.
onca bilgiyide aklımda tutamam heralde.
bir çözümm bir çözümmm...hımmm güvenilir bir siteden çıktı almak.ok.ama şimdi yazıcıyı takmak offf.kalsın bir süre dahaa.sonra bakayımm.
hava kapalı.ruhum yine bedenimde kayboldu.küçüldü.yok gibi oldu.yatsam uyusamm.aslında gündüz hiç uyuyamam.birtürlü edinemedim bu alışkanlığı.hiç uyanmasam 12-1 e kadar uyurum.ama eğer sabah 5 bile olsa bir uyandımmı birdaha uykum olsa bile uyuyamam.offf yaww çok sıkıldımm.

canım ben kalorisepetini kullanıyorum ve yiyeceklerimi birgün önceden planlıyorum
zaten kayıt altına alınıyor ama pcye ölçü birimlerini falan not ettim onları da kullanıyorum
bu planlananlar dışında sadece leblebi ve meyve yiyorum tabi onun kalorisini de yazıyorum 1 hafta falan kullansan alışırsın
umarım işine yarar

canım ben kalorisepetini kullanıyorum ve yiyeceklerimi birgün önceden planlıyorum
zaten kayıt altına alınıyor ama pcye ölçü birimlerini falan not ettim onları da kullanıyorum
bu planlananlar dışında sadece leblebi ve meyve yiyorum tabi onun kalorisini de yazıyorum 1 hafta falan kullansan alışırsın
umarım işine yarar

ayy çok teşekkür ederim arkadaşım.valla büyük bir sorunuma yardımcı oldunuz.iyi fikir.önceden belirleyip listemi oluşturursam hem ne yiyeceğimi bilecem.hemde ne kadar yemem gerektiğini.
diyetisyemim günlük 1600 kalorilik liste vermişti bana.başlangıcı az tutarsam vücut hızı da yavaşlar kilo vermeyi zorlaştırır demişti.bunun altına fazla inme demişti.uygulayamamıştım tabi.kaybettim listeyi.

sabah: 1bardak alkalin su devamında 1 litreye tamamladım.
1dilim tam buğ.ekmeği
az biraz çörekotlu lor peyniri
1 dilim domates
2 yeşil biber
1 bardak süt
500ml yeşil çay
1 greyfurt
1 dilim elma
yarım portakal
2 çay kaşığı zencefil-tarçınlı bal(biri sabah ikincisi 2 saat kadar önce)ama bal mideme hiç iyi gelmedi.sanırım sigaradan sonra şekerede elveda diyorumm.sadece meyve şekeri şimdilik sorun etmiyorr.

pazartesi hastaneye gideceğim.rutin tahlil zamanımı birhayli aştım.aslında sebebi de eşim oldu.bende yaptıracağım dedi.birlikte gitmek istedi ama o biraz bu konularda korkaktır(iğne falan).neysede bir şekilde bu güne kadar aksattık.pazartesi kararlıyım mutlaka gidiyorum.
aslında diyetisyenimede bir uğrasam halini hatrını sorsam(zayıflamış mı baksam :))) )fena olmaz.en son ekimin 17 sinde uğramıştım yanına.

ayy çok teşekkür ederim arkadaşım.valla büyük bir sorunuma yardımcı oldunuz.iyi fikir.önceden belirleyip listemi oluşturursam hem ne yiyeceğimi bilecem.hemde ne kadar yemem gerektiğini.
diyetisyemim günlük 1600 kalorilik liste vermişti bana.başlangıcı az tutarsam vücut hızı da yavaşlar kilo vermeyi zorlaştırır demişti.bunun altına fazla inme demişti.uygulayamamıştım tabi.kaybettim listeyi.

isterseniz bende ki gramları falan da yazarım yardımcı olabileceğim kadar olmak isterim

sabah: 1bardak alkalin su devamında 1 litreye tamamladım.
1dilim tam buğ.ekmeği
az biraz çörekotlu lor peyniri
1 dilim domates
2 yeşil biber
1 bardak süt
500ml yeşil çay
1 greyfurt
1 dilim elma
yarım portakal
2 çay kaşığı zencefil-tarçınlı bal(biri sabah ikincisi 2 saat kadar önce)ama bal mideme hiç iyi gelmedi.sanırım sigaradan sonra şekerede elveda diyorumm.sadece meyve şekeri şimdilik sorun etmiyorr.

1 ltre karbonatlı su mu içtiniz ben mi yanlış anladım:53::53:

umarım işine yarar

bu kalorisepetine üyemi olmamız gerekiyor.az önce baktım.üye olayımmı ? ne dersiniz.siz nasıl kullanıyorsunuz?

Back
X