Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü
- Konu Sahibi Aydebal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
aaa okudum okudum çok üzüldüm umutsuzluğa yer yok biz de asla yok, asla!
kendim demişsin 40 yaşındayım ve yine demişsin 10 yıllık kilolar yani metabolizmanın yavaş olduğunu ve kilolarının da kalıcı kilolar olduğunu dolaylı olarak söylemişsin zaten. direniyor şimdi kilocuklar direniyorlar ama bir anda pes edecekler ve löp löp dökülecek kilocuklar pes edecekler birden gidigidiverecekler
sağlıklı bir yaşam seçmişsin bu en güzeli, üzülmeyin tam gaz devam edin şansınız varsa uzman bi diyetisyene başvurun ama asla ve asla pes etmek yok!
kendim demişsin 40 yaşındayım ve yine demişsin 10 yıllık kilolar yani metabolizmanın yavaş olduğunu ve kilolarının da kalıcı kilolar olduğunu dolaylı olarak söylemişsin zaten. direniyor şimdi kilocuklar direniyorlar ama bir anda pes edecekler ve löp löp dökülecek kilocuklar pes edecekler birden gidigidiverecekler
sağlıklı bir yaşam seçmişsin bu en güzeli, üzülmeyin tam gaz devam edin şansınız varsa uzman bi diyetisyene başvurun ama asla ve asla pes etmek yok!
canım oncelıkle pes etmek yok...az olsun öz olsun...2 ayda degıl de 5 ay da ver ama yeter kı ver...ama sen bırakırsan pes edersen...5 ay sonrasında hedefledıgın kıloda olmak varken daha fazlasında bıle bulabılırsın kendını...mutsuzluk stres ıkıntı bunalım olayı zaten ayrı...
senden rıcam sakın bırakma...vucudun su an dırenıyor bence...hatta bazı durumlarda da kılonda oynama olmasa bıle vucudunda ıncelme oluyordur belkı bunu da dusunmelısın...cok sık tartılma bır de...tartılar gunluk degısımlerden etkılenebılıyor cunku...ben bır gun 57.7 gelıyorum sonrakı bakıyorum 58.2 sonrakı gun gene tartılıyom 57.7...degısıyor yanı...o nedenle bence sen 2 hafta da bır tartıl kı farkı daha net gorebılesın...
benım babam sıgarayı bırakınca sıgaranın boslugunu hep yıyerek doldurdu bırden kılo aldı 90 a cıktı...sıgarayı da bırakmıssın eger rejımı de bırakırsan kotu olur dıyebılırım...yaptıklarını okudum gayet ıyı gıdıyorsun...
bu arada rejım yaparken 1- 2 gun bozunca tartı acayıp bır sekılde artısa gecıyor bızzat yasadım gördum bunu...ama 1-2 gunde alınan kılolar da kalıcı olmadıgı ıcın maksımum 5 gun bıraz dısını sıkarsan ucup gıdıyor...umarım anlatabılmısımdır...
bu arada benden alt karın ve kalca hareketlerını ıstemıssın...gunlugume yazdım oradan bakabılırsın...
basaracagız hep bırlıkte...buna ınan ve sadece cok ıste...
senden rıcam sakın bırakma...vucudun su an dırenıyor bence...hatta bazı durumlarda da kılonda oynama olmasa bıle vucudunda ıncelme oluyordur belkı bunu da dusunmelısın...cok sık tartılma bır de...tartılar gunluk degısımlerden etkılenebılıyor cunku...ben bır gun 57.7 gelıyorum sonrakı bakıyorum 58.2 sonrakı gun gene tartılıyom 57.7...degısıyor yanı...o nedenle bence sen 2 hafta da bır tartıl kı farkı daha net gorebılesın...
benım babam sıgarayı bırakınca sıgaranın boslugunu hep yıyerek doldurdu bırden kılo aldı 90 a cıktı...sıgarayı da bırakmıssın eger rejımı de bırakırsan kotu olur dıyebılırım...yaptıklarını okudum gayet ıyı gıdıyorsun...
bu arada rejım yaparken 1- 2 gun bozunca tartı acayıp bır sekılde artısa gecıyor bızzat yasadım gördum bunu...ama 1-2 gunde alınan kılolar da kalıcı olmadıgı ıcın maksımum 5 gun bıraz dısını sıkarsan ucup gıdıyor...umarım anlatabılmısımdır...
bu arada benden alt karın ve kalca hareketlerını ıstemıssın...gunlugume yazdım oradan bakabılırsın...
- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
tatlım çok hoş bi link var elimde umutsuz olmaman gerektiğini kanıtlayan umut dolu bir link
Milliyet - Böyle değiştiler
evren içimizde pozitif olalım pozitif
demek ki diyeti ve yediklerinizi değiştirmelisiniz
çoğu kişi ayça kayanın ayda 8 kilo verdiren diyetine başladı
sizde onu deneyebilirsiniz mesela
mrblarr.evtt.bu konuda bazı değişimler lazımm.araştıracağım bunu ayça kaya yı yani.tülin şahin diyetine bakmıştım az önce.bir yılda 30kg ye yakın vermiş.
nerelerdesinizzzz
haydi biz buradayız
umutsuzluk yok
yapan nasıl yapıyor maviminin alıntı yaptığı sayfayı bir açın o resimlere bakın
biz niye yapamayalımmmm???????
haydiiiiii
:13::13::13:
evvvt.geldim bende.şimdi inceleyeceğim sayfayı.
bu arada az sonra günlük yediklerimide yazacağım
canım oncelıkle pes etmek yok...az olsun öz olsun...2 ayda degıl de 5 ay da ver ama yeter kı ver...ama sen bırakırsan pes edersen...5 ay sonrasında hedefledıgın kıloda olmak varken daha fazlasında bıle bulabılırsın kendını...mutsuzluk stres ıkıntı bunalım olayı zaten ayrı...
evtt.bu tecrübeleri paylaştığınız için teşekkürler.elbette dikkate aldım.çokk sık tartılıyorum.yani saatte 30 kere nerdeyse...hatta kolaylık olsun diye baskülü salona yerleştirmiştim.hemen kaldıracağım.
aaa okudum okudum çok üzüldüm umutsuzluğa yer yok biz de asla yok, asla!
teşekkür ederim.bu güzel duygular.. valla iyi motive ettiniz hepinize çok teşekkür ediyorum.
tatlım çok hoş bi link var elimde umutsuz olmaman gerektiğini kanıtlayan umut dolu bir link
evtt.verdiğiniz alıntıyı inceledim.çok güzel sonuçlar varr.evtt hepimiz bu değişimi yaşayacağız inş.ben arkadan gelsemde bu sonucu görmeyi evvvt istiyorum. bende başaracağım.çünkü daha 2001 de 50kg biriydim.nasıl bir duygu olduğunu biliyorum.şimdi 50 değil ama 60 da bana yeterli.o sonucu baskülde göreceğim elbet inş.
bugün yediklerim:
sabah:
4 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara:150 ml baharatlı yoğurt
bu süreye kadar 1.5 lt su
0.5 lt beşi biryerde bitki çayı
öğlen:
az nohut yemeği(5 kaşık?
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt(ekmek yok)
arkadaşa gitim(davet etti mecburdum)
2 şekersiz çay
kısıra hayır diyemedim.en masumları buydu.
5 yemek kaşığı
akşam masaya oturmadım.
ama kızım 1 lokma alman yaşpastasından ağzıma tıktı.ama ekmeğinden gelmişti şansıma.
yarım portakal yedim.
suyu 2 litreyi aştım.
ilerleyen saatte bitki çayı içerek günü kapatacağım.yatmadan 60 dk spor yapılacak.
notedometre elime geçmedi.satıcıda sorun yaşadım.sabah ykm den bakacağım birde.
sabah:
4 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara:150 ml baharatlı yoğurt
bu süreye kadar 1.5 lt su
0.5 lt beşi biryerde bitki çayı
öğlen:
az nohut yemeği(5 kaşık?
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt(ekmek yok)
arkadaşa gitim(davet etti mecburdum)
2 şekersiz çay
kısıra hayır diyemedim.en masumları buydu.
5 yemek kaşığı
akşam masaya oturmadım.
ama kızım 1 lokma alman yaşpastasından ağzıma tıktı.ama ekmeğinden gelmişti şansıma.
yarım portakal yedim.
suyu 2 litreyi aştım.
ilerleyen saatte bitki çayı içerek günü kapatacağım.yatmadan 60 dk spor yapılacak.
notedometre elime geçmedi.satıcıda sorun yaşadım.sabah ykm den bakacağım birde.
Canim kahvaltiyi niye oyle gecistirdin...kahvalti en onemli ogun...ben 5 olmadan yiyorum genelde aksam yemegimi o nedenle taaaaa sabah 11 e kadar acim dusunsene...kahvaltinin hayaliyle yasiyorum diyebilirim :)))
ben tuzsuz yagsiz oldugu icin lor peyniri tercih ediyom...zeytin iyi...salatalik ye domates ye maydanoz roka yeee...bazen yumurta ye...haalanmis yee veya az zeytinyagi ile cesitli omletler yap...renklendir kahvaltini anlatabildim mi...eziyet etme kendine...yoksa cabuk bikarsin diyetten...ben mesela bugun benimo cubuk yedim napim gozumun onunde indiriyorlar mideye...attim agzima ama oglen aksam degil...yemeliyiz arada ama az miktarda ve gunduzleri...yoksa birikir birikir fena patlariz bir gun unutma...
ben tuzsuz yagsiz oldugu icin lor peyniri tercih ediyom...zeytin iyi...salatalik ye domates ye maydanoz roka yeee...bazen yumurta ye...haalanmis yee veya az zeytinyagi ile cesitli omletler yap...renklendir kahvaltini anlatabildim mi...eziyet etme kendine...yoksa cabuk bikarsin diyetten...ben mesela bugun benimo cubuk yedim napim gozumun onunde indiriyorlar mideye...attim agzima ama oglen aksam degil...yemeliyiz arada ama az miktarda ve gunduzleri...yoksa birikir birikir fena patlariz bir gun unutma...
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
ben sizin yerinizde olsam o pilavı yemezdim
haftada bir gün seçip o gün yeseniz pilavı daha iyi olur bence ben 45 gündür patates ve pilav yemiyorum
ödül olarak yemiştim sadece
ikisi de çok şekerli onun yerine bulgur daha iyi bir seçenek(bence)
benim 30 yaDA 29. sayfamda genel olarak ne yaptığım yazılı orayı da bir okuyun isterseniz belki yardımım dokunur
haftada bir gün seçip o gün yeseniz pilavı daha iyi olur bence ben 45 gündür patates ve pilav yemiyorum
ödül olarak yemiştim sadece
ikisi de çok şekerli onun yerine bulgur daha iyi bir seçenek(bence)
benim 30 yaDA 29. sayfamda genel olarak ne yaptığım yazılı orayı da bir okuyun isterseniz belki yardımım dokunur
merabalar;
bugün diyetisyenimi değiştirdim.evtt.iyiki gitmişim tekrardan.öncekinin verdiği kalori bana fazlaymış.onu değiştirdi.
bu sefer çok yol katetmiş biri olarak başlayacağım.
1.yeme alışkanlığım çokk değişti.artık yerken düşünebiliyorum.
2.meyve sağlıklıdır fikrine herşeyin fazlası zararlıdır yerleşti.
3.akşam yemelerim yoktu ama meyveyide kestim artık.
4.ekmek en önemlisi.artık çokk çokk azaldı.çoğu kere yemiyorum bile.
şimdi bu değişimler,yeni bilgiler(sabah sporları,yürüyüşleri kilo verdirirmiş.diğerleri sadece sağlıklı yaşamak için faydalıymış),önceki kazanımlar ışığında kendimi 2 mart tarihine kadar kampa sokuyorum.bu sürede 2-3 kg vermiş olursam(bu süre içine regl girdiği için az endişelerim var) bu işi başardım diyeceğim.devam edeceğim.
yoksada en azından çabaladım diyeceğim.
bugün diyetisyenimi değiştirdim.evtt.iyiki gitmişim tekrardan.öncekinin verdiği kalori bana fazlaymış.onu değiştirdi.
şimdi bu değişimler,yeni bilgiler(sabah sporları,yürüyüşleri kilo verdirirmiş.diğerleri sadece sağlıklı yaşamak için faydalıymış),önceki kazanımlar ışığında kendimi 2 mart tarihine kadar kampa sokuyorum.bu sürede 2-3 kg vermiş olursam(bu süre içine regl girdiği için az endişelerim var) bu işi başardım diyeceğim.devam edeceğim.
Canim iyi ettin o zaman diyetisyenini degistirmekle...yeniden baslamis oldun bak...bu sefer daha kararlisin...
verdigin bilgiyi ben de uygulayacagim...gece yatmadan once yaptiklarimin demek ki benim kilo vermeme katkisi yokmus...
gunduz yogunlasirim ben de...
meyveyi de fazla yememek gerekiyor ewt...ben yersem tabiii 1 meyve veya yarim meyve yiyorum ama sutle veya yogurtla...cunku direkt kana gecmesin diye...insulin salgilatmasin hemen diye...tarcin de serptin mi dengeliyor...
insallah bu program sana faydali olur ve hedefine rahatlikla sikilmadan bikmadan usanmadan pes etmeden kolaylikla ulasirsin...
bizler yanindayiz...
verdigin bilgiyi ben de uygulayacagim...gece yatmadan once yaptiklarimin demek ki benim kilo vermeme katkisi yokmus...
meyveyi de fazla yememek gerekiyor ewt...ben yersem tabiii 1 meyve veya yarim meyve yiyorum ama sutle veya yogurtla...cunku direkt kana gecmesin diye...insulin salgilatmasin hemen diye...tarcin de serptin mi dengeliyor...
insallah bu program sana faydali olur ve hedefine rahatlikla sikilmadan bikmadan usanmadan pes etmeden kolaylikla ulasirsin...
bizler yanindayiz...
- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Arkadasim sayfani takip ediyom . Sayfan senlenmis masallah. Bende bu gun cok gaza geldim ve sabah yürüyüş e basladim. Ha birde saçlarım ı kestirdim kisacik oldu ama kendimi cok iyi hissetmeme neden oldu resmen kendime guvenim geldi. Artık bende salı gunleri tartilcam. Hadi bakalım bu gazla ben bir ay bisicik yemem artık.
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
merabalar;
hoş geldinizzzz
öyle merak ediyordum ki sizi
kutlarım haydi tekrar başlayalım
kaç kalorilik diyet verdi diyetisyen?
- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
merabalar;
ay nasıl sevindim nasıl sevindim kendim diyetisyene gitmiş kadar sevindim ohh mis ya şu saydığın maddeleri aynen uyguluyorum ben de demekki ne kadar doğru bir şey yapıyormuşum
bomba gibi olcaksın fıstık gibi taş gibi
Canim iyi ettin o zaman diyetisyenini degistirmekle...yeniden baslamis oldun bak...bu sefer daha kararlisin...
bizler yanindayiz...[/Q
merabalarevt.yeniden başladım.çok mutluyum gerçekten.tüm iyi dileklerin için minnettarım.iyiki varsınızz
meyvelere tarçın eklemiyordum.bunu deneyeceğim.yalnız meyveyi hep sade sevmişimdir sütle falan nasıl olur denemek lazımm.
Arkadasim sayfani takip ediyom . Sayfan senlenmis masallah. Bende bu gun cok gaza geldim ve sabah yürüyüş e basladim. Ha birde saçlarım ı kestirdim kisacik oldu ama kendimi cok iyi hissetmeme neden oldu resmen kendime guvenim geldi. Artık bende salı gunleri tartilcam. Hadi bakalım bu gazla ben bir ay bisicik yemem artık.
sağol arkadaşım.evtt burda birsürü iyi insan var.hepiniz benim için birer meleksinizz.ihtiyacım olann.sevindim bu olumlu adımlar için.devamını dilerimm.istediğimiz kiloya ulaşmak ümidiyle
hoş geldinizzzz
öyle merak ediyordum ki sizi
kutlarım haydi tekrar başlayalım
kaç kalorilik diyet verdi diyetisyen?
hoşbuldukk canım sağolunn.çok teşekkür ediyorum.1400kalori verdi ama ben 1200-1000 arasında uygulamak istiyorum.max.1400 kaçamaklarda belkii.bununla ayda 4 kg verirmişim.(1400 kalori ile) ilk gün diye bugün güzel geçti bakalım.
ay nasıl sevindim nasıl sevindim kendim diyetisyene gitmiş kadar sevindim ohh mis ya şu saydığın maddeleri aynen uyguluyorum ben de demekki ne kadar doğru bir şey yapıyormuşum
bomba gibi olcaksın fıstık gibi taş gibi
ayy çokk teşekkür ediyorum valla bu moralle de kilo veremezsem artık ne diyem kendime benn.harikasınızz.evtt çok yanlışlarım varmış üstelikte yıllardır.kendimle barışık olmam,kendime fazla güvenmem beni bu hale getirmiş meğerr.birde spor,yürüyüş sabah olmalıymış kilo vermek içinn.
sabah:
karbonatlısu-toplam 1 lt su. 1ısırık kepekliekmek ve peynir.-yürüyüş
ara:bir kase baharatlı yoğurt.-su.-yeşil çay
öğlen1 haşlanmış yumurta
suu -suu
ara:yarım muz -suu
akşam:
1 ızgara köfte -2 kaşık yoğurt-1 dolu kase yağsız tuzsuz limonlu tüm yeşilliklerden oluşan salataa.(keşke salata sınırsız olsaymış.ama o da aşırı tüketilmezmiş.eskiden istediğiniz kadar yiyin dendiğinde ben 3 derin servis kasesiyle yerdimde meğerse öyle değilmiş.heni şu salata falan yapılan çukur kase varya onlarlan iştee.
şuan da bitki çayımı içip taşdevrini seyredeceğim.bayy
karbonatlısu-toplam 1 lt su. 1ısırık kepekliekmek ve peynir.-yürüyüş
ara:bir kase baharatlı yoğurt.-su.-yeşil çay
öğlen1 haşlanmış yumurta
suu -suu
ara:yarım muz -suu
akşam:
1 ızgara köfte -2 kaşık yoğurt-1 dolu kase yağsız tuzsuz limonlu tüm yeşilliklerden oluşan salataa.(keşke salata sınırsız olsaymış.ama o da aşırı tüketilmezmiş.eskiden istediğiniz kadar yiyin dendiğinde ben 3 derin servis kasesiyle yerdimde meğerse öyle değilmiş.heni şu salata falan yapılan çukur kase varya onlarlan iştee.
şuan da bitki çayımı içip taşdevrini seyredeceğim.bayy