merhaba arkadaşlar
yatak odam cama neredeyse sıfır.. içeriyi göstermeyecek perde arıyorum.iki tane güneşlik yaptırmayı düşünüyordum ama birde bunu gördüm netten. "Ortasında yer alan siyah iplikler ışığı geçirmesine imkan sağlamamaktadır." şeklinde bilgi verilmiş.
sizce yatak odama bundan bir tane yaptırsam dışardan içeriyi yani gölgemizi falan görebilirler mi?
merhaba arkadaşlar
yatak odam cama neredeyse sıfır.. içeriyi göstermeyecek perde arıyorum.iki tane güneşlik yaptırmayı düşünüyordum ama birde bunu gördüm netten. "Ortasında yer alan siyah iplikler ışığı geçirmesine imkan sağlamamaktadır." şeklinde bilgi verilmiş.
sizce yatak odama bundan bir tane yaptırsam dışardan içeriyi yani gölgemizi falan görebilirler mi?
Merhabalar öncelikle, benimde nişanlım kendine evde bir odayı oyun odası yapıyor.Ancak kalktı dedi ki, bu odanın storu siyah olsun içeri ışık girmesin falan. Şaşırdım ama, yine de tamam dedim.Annemin perdecisine diktirecektik perdelerimizi, direk ona gittik.Siyah stor deyince bize sizin dediğiniz storları çıkardı.Bakınca normal diğer storlarım gibi beyaz ama içinde siyah film gibi birşey varmış.Dün storlarımızı taktılar. Gerçekten muhteşem bir buluş Hiç düşünmeden alabilirsiniz.Markası falan var mıdır bilmiyorum ama, perdecimizin taktığı stor bir harika.Biz ayrıca yatak odamızı da bundan yaptık.Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
ben de kullanıyorum yatak odamda ve çocuk odamda. ikiside full güneş alıyor. bu storu çekince sabah bile odanın içi kapkaranlık oluyor.böyle bir durumunuz varsa kullanabilrsiniz. ben ilk öğrendiğimde çok işe yarar mi diye tereddüt etmiştim. ama zifiri karanlık yapıyor.
bu karartma perdelerde sakın ucuz ürünü tercik etmeyin. ucuz üründe ya delik olur ya da oluşur ve zamanla karartma özelliği yitirerek düz stor perdeye dönüşür..:18: