Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Bu illet helikobakteri pirlo nefes darlığı yapıyor mu acaba? Çünkü nefes darlığım hala devam ediyor. Bu ilaçlar da şişkinlik yaptı bende. Allah bizi tez zamanda eski sağlığımıza kavuştursun inşallah.Helikobakteri icin kullanıyorsunuz sanirim siz de..
Bizmopen ile birlikte kullanılan bazı antiyobitikler bende baş dönmesi ve ağız kuruluğu yaptı. Mesela Nidazol. İştah sıfır. 2 ayda 8 kilo verdim . Nefes darlığı daha da arttı..Kutunun tamamını kullanınca bende bir haftaya yakın siyah dışkılama devam etti. Şayet siyah rengin yanında, bulantı, baş dönmesi, mide ağrısı, kusma özelikle kanlı vb. durumlardan birini ya da birkaçını yaşıyorsanız muhakkak doktorunuza danışın.
Umarım ilaçların etkisindendir. Bittikten sonra normal seyrine gelir.Bizmopen ile birlikte kullanılan bazı antiyobitikler bende baş dönmesi ve ağız kuruluğu yaptı. Mesela Nidazol. İştah sıfır. 2 ayda 8 kilo verdim . Nefes darlığı daha da arttı..
Nasıl dikkat edeceğiz? Yemeklere dikkat etsem bile başka yollarla bulaşıyor? İllaki bizimle yaşayacak, hayatımızda varolacak.Gaitadan yanda nefes testinden baktirabilirsiniz ama hemen degil biraz zaman gecmesi gerekiyor. 2 3 ay sonra diyorlar. Sonrasinda dikkat edin tekrarliyor.
Benim 14 günlük tedavi, gerçeği ben 13 güne kadar ancak dayanabildim Perşembe günü bitirdim. Daha önce ara ara olan sağ kulak çınlaması şimdi gece gündüz demeden ara vermeden devam ediyor. Sizde de böyle oluyor muydu? Bu normal mi yani geçici mi?Ph yuksek su icince benim tekrarladi mesela.. Asidik ortam az olunca artiyor. Fermente ürünler yiyin tursu sirke yoğurt kefir..
Yine ilaç mi kullandınız yoksa bahsettiğiniz doğal besinlere mi başladınız?Ph yuksek su icince benim tekrarladi mesela.. Asidik ortam az olunca artiyor. Fermente ürünler yiyin tursu sirke yoğurt kefir..