bizimde bursaya gitme ihtimalimiz var

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
..............................................................

Son düzenleme:
çok fazla bilmiyorum, bi kaç kere gittim ama gözlemlerimi söyliyim,
merkezi,çarşısı güzel tarihi bi şehir bi ruhu var kendine has.
semt olarak nilüferi ve çevresini gördüm, tam memur kenti havası var..
ne taşra ne de istanbul gibi karmaşık,
çevre kentlerini bilemem ama tv de kötü isim yapmış yerleri de var....:18:
nezih bi muhitine giderseniz bence rahat edersiniz....

Bursa gidip görmeyi çok ama çok istediğim bir yer...Tarihi,yeşili....İstanbul kadar karmaşık değil belki ama yine de her türlü yaşam alanının bulunabileceği bir yer olarak düşünüyorum..

Ben bursalıyım burda doğup büyüdüm çok güzel bi şehir oldugunu söyleyebilirim hiçbiyere benzemez bursanın yaşam güzelliğini çünkü burda yaşamak çok rahat insanları sıcakkanlı arkadaşın dediği gibi ne istanbul gibi karmaşık nede çok sade çok merkezi bi şehir kültür güzellikleri çok sürekli gelişen bi şehir ben şahsen bursa kadar güzel ve rahat yaşanan bi şehir görmedim içiniz rahat olsun buraya bi alıştıgnız zaman vazgeçemiceksiniz :))

bursa çok güzel hiç korkma çok seviceksin, ben ankarada doğdum büyüdüm ığdıra gidicez evlenince, ben napıyım

merhaba bursa güzel bir şehir 10 yıldır bursadayım tabi herşehir gibi semt semt değişen özellikleri var ama yaşanılası bir yer
her keseye göre market,her keseye göre tekstil bulman çok çok kolay bir yanı dağ bir yanı deniz istediğin havayı alabilirsin gezilecek yer çok yeşilliği çok hem şehir hayatı hemde doğası mükemmel kiralarda semtlere göre değişiyo ulaşım kolay bir ucundan diğer ucuna bir vasıtayla gidebilirsin bir yabancı olarak bursaya uyum sağlamam çok kolay oldu açıkçası
istanbul 45 dk vapurla sahil kesimindeki ilçe ve kasabalar süper göl kenarlarıda öyle bolca balık yiyebilirsin sebze her pazarda tazeciktir vs vs

Ben de Bursalıyım. Bursa'da doğup büyüdüm. Başka yerlerden Bursaya gelen çok arkadaşım, tanıdığım var ve hepsinden duyduğum tek şey 'Bursa'nın yeri başka'. Her tarz insanın rahatlıkla yaşayabileceği bir yer.İçiniz rahat olsun.

bende bursada 2 sene yaşadım muhteşem bir şehir hala özlüyorum orayı eğer bursanın güzelliğini öğrenmek istiyorsanız Canan TAN'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Bursa ancak bu kadar güzel anlatılır.

eşimde söyler yeşilliğiyle ünlü olan bir şehir herhalde.. birde her ilede yakınmış doğrumu

kesinlikle..o kitapla aşık oldum zaten

arkadaşım bursada yaşıyor güzel bir yer olduğunu söylüyor ist. dan bin kat daha iyi ve güvenli diyor

komşuluk ilişkileri nasıl insanları mesela..

ben 9 yıldır Bursa'da yaşıyorum.eşim Bursalı.Bursa'da bir çok imkana sahipsindir.Büyük şehirdir,çok göç almış ve almaya devam eden bir şehirdir.Tarihi,doğası gezilecek çok yeri vardır.Ama her ilde olduğu gibi her semt için aynı şeyler söylenemez.Biz ilk Altıparmak'ta sonra Bademlide oturduk.Şimdi Ertuğrulkentte otuyoruz.Belirli semtleri nezihtir,oralarda yaşam daha kolay daha keyiflidir.Ama bu bahsettiğim semtlerde komşuluk pek olmaz...diğer semtleri bilmiyorum.Çünkü genelde çalışan insanlar vardır.İstanbula 75 dk feribotla ulaşabilirsiniz.İstanbuldan sonra Türkiye geneline baktığınızda Bursada her imkana sahip olabilirsiniz.haaa birde unutmadan en önemlisi Bursalılar acayip memleketlerine bağlıdırlar :)) asla Bursaya laf ettirmezler :)) ben deniz kıyısında doğdum büyüdüm başlarda çok zorlandım eşim bana hep bir tarafın dağ,bir tarafın deniz ne istersen var demiştir :)) güzel yerdir,çabuk alışırsınız..

Yasam kalitesinin yuksek oldugu nadir sehirlerden birisidir bursa,sehrin guzelliklerinden tutun da ucuzluguna kadar yasamaktan zevk alabiliceginiz bir yerdir,her turlu sebze meyve bulabileceginiz.istediginizde deniz ya da dag keyfi yapabileceginiz tarihin baskentidir.osmanli nin yillarca bu sehirden yonetilmis olmasi her hafta sonu ne yapacagiz derdinden uzaklastiracaktir sizi.aklima gelenler bunlar sormak istediginiz olursa memnuniyetle yardimci olurum

öncelikle çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için..sorum şu hangi semtlerini önerirsiniz denize yakın semtler

öncelikle çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için..sorum şu hangi semtlerini önerirsiniz denize yakın semtler

Bursa çok güzel ve yaşanması kolay olan bir şehirdir anacak her ilin olduğu gibi Bursa nın da varoşları,köyleri,yeni yapılaşan yerleri var.eşiniz kaç yıllık öğretmen bilmiyorum ama bursa merkez semtlerinde(osmangazi,nilüfer,çekirge)ve talebin çok olduğu mudanya ilçesi taraflarında öğretmen açığı çok azdır.bu nedenle genelde öğretmen tayinlerinde genelde eş durumu tayini söz konusu değilse açık olan yerler;orhaneli,büyükorhan küçükorhan,yıldırım,gürsu...vb.Buralar da iyidir ancak bursa merkezin imkan ve şartlarını taşımaz.

canım benim eşimde öğretmen.ikimizde bursalıyız takdir edersin ki insanın memleketi gibisi yoktur o yüzden sana objektif gelmeyebilir bursanın muhteşem bir şehir olduğunu söylemem:)
semt sormuşsun ben mudanya yolu üzerinde geçit semtinde oturuyorum( korupark).burada emek ,akpınar,1050 konutlar vs semtlerde öğretmen açığı olacağını düşünüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…