bizim yerimize karar veren insanlar..!

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
bir dert mi bilmiyorum ama sinirimi çok bozan bir konu var. erkek arkadaşımla 4 seneye yakın ilişkimiz var ve evlenmeyi düşünüyoruz. erkek Arkadaşımın çok yakın bi erkek Arkadaşı sene evlenecek. erkek arkadaşım ev almak istiyor. ama erkek Arkadaşımın evlenecek olan bu Arkadaşı, yok işte kışın ev alınmaz siz de evlenince altınlardan şu kadar para gelir bu kadar para gelir biz öyle yapıcaz diye kşmuş erkek arkadaşımla. ve bu çocuğun evleneceği kızda ay işte tam oturmalık ev altınlarınızı da borçlarınızı kapatır bi paspas sermek eksik eve Demiş. ben bu insanlarla o kadar yakın Değilim arkadaşım değiller ve erkek arkadaşımda kızı çok tanımıyor, Arkadaşının hatrına birşey dememiş ama çok sinirlenmiş. bu ikisi evlenince kirada oturacaklar, baya borç altına girecekler ikiside çalışan insanlar. biz de çalışan insanlar olucaz ama o kadar yakın olmadığımız, ailemizden biri bile olmayan birilerinin konuşması çok sinirimizi bozuyor. erkek arkadaşım onun ev almasını çekemediklerini düşünüyor. üstüne bastıra bastıra ben kiradan bıktım kendi evim olsun onun Parasını ödeyeyim bari ödediğim para birşeye yarasın dediği halde sen gene de bi bak bu mevsim ev alma mevsimi değil diye konuşup Durmuşlar. ki daha bizim evlenmemize rahat 2 sene varken şimdiden altından tutun, nerede nasıl oturacağımıza kadar karar veriyorlar biz tabiiki dinlemiyoruz ama saygıdan da birşey demiyoruz. daha doğrusu erkek arkadasım dememiş ama bana denk gelirse lafımı esirgemeden söyleyeceğim. siz ne düşünüyorsunuz sizce de anormal değil mi bu durum? ve o ikisiyle karşılaştığımda nasıl konuşsam bizim Hakkımızda konuşmaktan vazgeçip çenelerini kaparlar?

Erkek arkadaşın kendi kararlarını veremiyor mu?

Cevap evetse boşverin konuşsun dursunlar.
.

Sakin olun kimsenin sizin adiniza karar verdigi yok. Bende emri vaki durumlar sandim. Duymayin olsun bitsin dert mi bu Allah aşkına?

herkese anlatilmayaacak konular bunlar..erkek arkadasin da anlatmayiversin arkadaslarina.

kendileri için araştırma yapmışlardır biraz fikir edinmişlerdir sizle paylaşmak istemiştir kotu bişey yok bunda dert etme bunu lutfen

Ben emlak işinde calismis biri olarak şunu soylemek istiyorum; neden kışın ev alınmazmış. Miss gibi de aliyorlar. Ne sacma bi düşünce.

Ayrıca borcsuz evlenmek hele hele ustune bi ev alip evlenmek sizin hayriniza olur. Evlenir evlenmez bir ton borcun altinda ezilmez mutlu mesut yasarsiniz. Takilarla ev alinsaydi ben alirdim. Yarim kilo altinim vardi. Seneye alicam kismetse 8 senedir kiradayim. Zor ki zor

Allah size de güzel, hayırlı bir ev nasip eder inşallah. ben de ev almanın hayrımıza olacağını düşünüyorum, buradaki çoğu bayan tepkimi yersiz bulmuş ancak eğer iyi niyetli olsalardı bir kerede kirada oturmak istemiyoruz lafını anlarlardı. aynı şeyi defalarca söyleyip, altınların nereye gideceğine kadar karar vermek büyük saygısızlık ve hadsizlik bana göre.

Ben kira ne demek evlenince ogrendim. 4 ev degistirdim 8 senedir. Ev sahipleri ev vermiyo yalı veriyor sanirsiniz. O uyduruk evleri icin bir ton sart koyuyolar. Misal wc ye tuvalet kagidi bile atmam yasakti. Boyle cok ornek var. Neyse bi evim olsun cok istedim, hep balkonlu ara kat bi daire. Neyse seneye ev alicaz kismetse. Kredili tabii. Bekarken ev almak daha kolay. Tek maas iki cocuk ev gecindir kredi öde. Zorluklara girecez belli. Sen kafani kullanda girme arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…