yok o kendi kararını veriyor, o da bu duruma çok kızdı zatenErkek arkadaşın kendi kararlarını veremiyor mu?
Cevap evetse boşverin konuşsun dursunlar..
Allah size de güzel, hayırlı bir ev nasip eder inşallah. ben de ev almanın hayrımıza olacağını düşünüyorum, buradaki çoğu bayan tepkimi yersiz bulmuş ancak eğer iyi niyetli olsalardı bir kerede kirada oturmak istemiyoruz lafını anlarlardı. aynı şeyi defalarca söyleyip, altınların nereye gideceğine kadar karar vermek büyük saygısızlık ve hadsizlik bana göre.Ben emlak işinde calismis biri olarak şunu soylemek istiyorum; neden kışın ev alınmazmış. Miss gibi de aliyorlar. Ne sacma bi düşünce.
Ayrıca borcsuz evlenmek hele hele ustune bi ev alip evlenmek sizin hayriniza olur. Evlenir evlenmez bir ton borcun altinda ezilmez mutlu mesut yasarsiniz. Takilarla ev alinsaydi ben alirdim. Yarim kilo altinim vardi. Seneye alicam kismetse 8 senedir kiradayim. Zor ki zor
Ben kira ne demek evlenince ogrendim. 4 ev degistirdim 8 senedir. Ev sahipleri ev vermiyo yalı veriyor sanirsiniz. O uyduruk evleri icin bir ton sart koyuyolar. Misal wc ye tuvalet kagidi bile atmam yasakti. Boyle cok ornek var. Neyse bi evim olsun cok istedim, hep balkonlu ara kat bi daire. Neyse seneye ev alicaz kismetse. Kredili tabii. Bekarken ev almak daha kolay. Tek maas iki cocuk ev gecindir kredi öde. Zorluklara girecez belli. Sen kafani kullanda girme arkadasAllah size de güzel, hayırlı bir ev nasip eder inşallah. ben de ev almanın hayrımıza olacağını düşünüyorum, buradaki çoğu bayan tepkimi yersiz bulmuş ancak eğer iyi niyetli olsalardı bir kerede kirada oturmak istemiyoruz lafını anlarlardı. aynı şeyi defalarca söyleyip, altınların nereye gideceğine kadar karar vermek büyük saygısızlık ve hadsizlik bana göre.