Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaww hadiseyi bizz bitarafımıza koyduk resmen acaip çirkin o kız yaa boyuda küçücükkk gögüsüde hiç yokk dikkat edinn yüzde ikiyüz destekli sütyenlerle çıkıo konserlere euorovisiondada öleydi dikkat ettiyseniz ama ben bengüye çok şaştım yaaa iki melek klibinde ne kadar güzeldiii
ben burda gösterilen sanatcılardan zaten hiçbirini begenmem ,ama gercekten bazıları sasırttı bu kadarmı saklar o yüzü makyaj dedim hele ebru gündes ve gülben ergen pess
bu beren saatin makyajsız en kötü fotoğrafı burda yüzü felan şiş farklı açıdan çekilmiş ve uykudan yeni kalkmış gibi duruyo ben beren saatin makyajsız diğer fotolarını beğeniyorum kendince güzel bi bayan oldukça da tatlı
Çağlay a şaşırdım ben yaa oysa ne beğenirdim ben onumafoldumben herkeze de çemkirirdim çok güzel hatun diye kendime çakasım geldi:mymeka: Bülent ablaya da koptum yaa o ne güzellik öleedelikafadulden:roflol::roflol: