Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

diyorya gogldan herhangi bir şey ararken karşıma çıktı bu site.
bence bu vatandaş bu siteye üyeydi.yıllarcada paylaşımda bulundu.
ama yolunda gitmeyen bişiler oluncada böyle karalama yapmış aklınca densiz.
hah şimdi bunlarıda okuyormusun ekle bunlarıda oraya.

Herkesın hersey ıcın dıyecek lafı var malesef..

Ve bazılarıda bana kk dan dıslanmısların yazıları gıbı geldı...

Her ne haltsa uzulmem cunku uzulmeye degmez kar'cım...

Kımse kımsenın fıkırlerını degıstıremez malesef, ne dıyorlarsa desınler...

Bu sıtede aktıf kullanıcı dolu, oraya yazanlar ıse bır kac kısı..... yazsınlar... ıyı yazanda var kotu yazanda...

tabi ki farklı görüş ve düşüncelerden iyi veya kötü tepkiler olacaktır...çok normal bunlar ama anormal olan
erkeklerin bi kaça kez bakmalarından veya müptelası olanlar var buranın tahminen burada dolaşıp oraya abartılı şekilde yorum yapmaları...

tabi burası çok farklı cosmopolit bi yer her yerden her kültürden her meslekden kişi var...burayı zaten farklı ve ilginç kılan bu mozaik zaten herkes birbirinin aynı olsaydı aynı şeyleri düşünseydi hiç özelliği
olmazdı...herkes farklı düşünebilir ama bunu kabullenmek önemli olan....

arkadaşlarımında dediği gibi bazıları abartılı olmakla birlikte çoğunluğu doğru tespitler burada sinirlenecek kızacak bir durum yok ben 2006 yılından beri bu siteye üyeyim ve hemen hemen hergünde girerim genel de izlerim okurum çok az yorum yaparım konu açarım sitede çok güzel paylaşımlar faydalı bilgiler vs olmakla birlikte çok saçma sapan sebeplerle açılmış topikler ve bunlara konu yazan onlarca üye var yanlış anlaşılmasın bu bana yaşam tarzıma fikirlerime ters gelebilir e bu kadarda olmaz yuhh artık diyebilirim bir başkasına da gayet doğal gelir ekşi sözlükte de bunlardan bahsedilmiş sonuç olarak herkesin elinde olan bişey isteyen bu siteye girer ,istemeyen girmez

Bunlaryı yazanlar galiba kendileri çok şey biliyorlar sanki. Meyve veren ağacı taşlarlar boşverelim gitsin.

her türlü eleştiriye açık olmalıyız...
iyi yorumlar olacağı gibi kotu yorumlar olması da gayet normal
biz büyük bi siteyiz
böyle ufak şeylerle uğraşmak bize yakışmaz:kahve:
it ürür kervan yürür buyrunnnnnnnnn

:içelim:

kuyruk acısı besbelli. daha önceden okumuştum yorumları. kadınlar kulübündeki üyeler için diyolar gereksiz şeyler okuyolar yazıyolar diye ama kendilerinin yaptığıda farklı bişey değil maşallah kendileride burdan geri kalmamış.

akannehir akannehir akannehir

şoklardayım resmen bune yaaa
bizi dinazor devrinden kopup gelmiş fosil muamelesi yapmışlar ...
akannehir

ekşi sozluk denilen yer neresidirki ya dedikodu matinesi !
birbirlerine kufur etmekten haz duyan bi grup dengesizin buluştugu,
aslında birşeyleri bilip yorum yapıyorum adına saçma sapan saldırılardan oluşan çelişen cumleciklerlerle bişeyleri yorumlamaya çalışan aciz insan toplulugu ...

dinime kufreden musluman olsa ...
bizde derlerki ;
pohlu çamurluya gulermiş kokusuna bakmadan derler ...

:delphin:

baya güldüm gece gece :)
evet aralarnda kısmen doğru denilecek şeyler var kii bunuda yazmak zorundalar yoksa yazdıklarının inandırıcılıktan uzak şeyler olucağının farkındalar
ama elbette biz yazdıkları insanlar değiliz,bunları onlarda biliyorlar,ama okadar çok tıklanan bir portalki burası bazlarımızın eşleri bile kıskanıyor burda geçirdiğimiz zamanları kaldıki onlarında kıskanmaları çok normal,arama motoruna ne yazarsanız mutlaka ucundan kıyısından burda buluyoruz kendimizi,biz burda bir dünya kadınız aramızda dolaşan karşı cinsten köstebekler olsada:) tespit edildikleri anda imha ediliyorlar:))
bence bize yararları dokunan olaylar bunlar hrkesin dediğnin dışında bende GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ DİCEM:)
iyiki burdayım ben kendimi biliyorum,sanal alemde yanlış yerlere takılmadan birşeyler öğrenebileceğim,uygulayabileceğim,çoğu zaman motive olduğum ve bana çok iyi bir dost kazandıran bu yerde sadece iyiki varsın KADINLAR KULÜBÜ iyiki varsınız KADINLAR KULÜBÜ ÜYELERİ demek istiyorum
ve bunu bir kez daha anlamama sebep olduğu için bu eleştirileri yazanlarada teşekkür ediyorum.....

Söz edilen sitedeki yorumları daha önce okumuştum.Buradakileri de izliyorum.Bir sürü değişik yorum var,her ikisinde de.Niye bu kadar eleştiriye kapalıyız ki?Güncel yaşamımızda da KK forumdaki konularda da hep tartışmalar,gerginlikler bu yüzden çıkmıyor mu?Bence öyle.Kendimizi değerlendirme,yenileme fırsatı bu.Haksız değiller,kabul edelim.Kötü olarak nitelediğimiz yazılan onca yorumda haklılık payı var.Hep demiyor muyuz biz "KK kocaman bir aile".Her düşünceden,her karakterden üyemiz var.Yazılanların doğru olması kaçınılmaz.Günlük yaşamımızda içinde yaşadığımız ailemizde de yok mu farklı karakterde,düşüncede yakınımız?Bence hem umursamalı,hem umursamamalıyız.

Ben sinirlenmedim sadece güldüm cok komik duruma düsmüsler hem bu ortami sacma buluyosun
hemde sitenin profil seceneklerinden tutup x konusunun hangi tarihde acildigini bile biliyosun..
Ne kadar meshurmusuz onlara dert olmusta hic isleri yokmus gibi burayi ve icindeki bizleri
elestirmisler..
Oradakilerin yorumlari %90 kinamaya ve elestirmeye yöneliktir o yüzden fazla sallamamak gerek ..

baya kotuluyolar ama okumadıkları konuda kalmamış ilginç:1ninca:
dinime kufreden musluman olsa
madem sacmalıkmış yaptıklarımız o değerli vakitlerini niye bosa harcayıp bizi tartışmıslar ki akılsızlık bu olsa gerek

açıkçası hakaret kabul edilebilecek olan entry haricindeki entrylerde yazılanlarda bir yanlışlık göremiyorum. bu sitedeki insanların çoğu bahsettiğim entrylerde tanımlanan profillerdeki kişiler. ve fakat anlayamadığım bir nokta var ki o da "bizim sitemiz böyle değil" diye isyanlarda bulunup, bu platformu dış mihraklardan savunduğunu zanneden kişiler. iyi de kimse bu platformu kötülemedi ki.. yani kadınlarkulübü zaten başarılı bir oluşum ki bu başarıyı gösterecek verileri burada sırasıyla girmek bile son derece abesle iştigal etmek demektir.
sözün özü, entrylerde eleştirilen bu sitedeki çoğunluğun zihniyetidir ki bu da entrylere gösterilen çoğu komik tepki yapılan tespitlerin ne kadar doğru olduğunu gösterir.

çokta fifi ....burdaki dostlukları paylaşımları bilmeyen yüzeysel düşünen insanların saçmalıkları bence kimbilir kendiler hangi iğrenç pis sitelere giriyorlar hahhahakaydirigubbakcemile3

Back