baya güldüm gece gece :)
evet aralarnda kısmen doğru denilecek şeyler var kii bunuda yazmak zorundalar yoksa yazdıklarının inandırıcılıktan uzak şeyler olucağının farkındalar
ama elbette biz yazdıkları insanlar değiliz,bunları onlarda biliyorlar,ama okadar çok tıklanan bir portalki burası bazlarımızın eşleri bile kıskanıyor burda geçirdiğimiz zamanları kaldıki onlarında kıskanmaları çok normal,arama motoruna ne yazarsanız mutlaka ucundan kıyısından burda buluyoruz kendimizi,biz burda bir dünya kadınız aramızda dolaşan karşı cinsten köstebekler olsada:) tespit edildikleri anda imha ediliyorlar:))
bence bize yararları dokunan olaylar bunlar hrkesin dediğnin dışında bende GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ DİCEM:)
iyiki burdayım ben kendimi biliyorum,sanal alemde yanlış yerlere takılmadan birşeyler öğrenebileceğim,uygulayabileceğim,çoğu zaman motive olduğum ve bana çok iyi bir dost kazandıran bu yerde sadece iyiki varsın KADINLAR KULÜBÜ iyiki varsınız KADINLAR KULÜBÜ ÜYELERİ demek istiyorum
ve bunu bir kez daha anlamama sebep olduğu için bu eleştirileri yazanlarada teşekkür ediyorum.....