Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

Öyle deme cinnim,topuklarım artık sert diil..
Vazelin ve aspirin+sirkeli su=işlem tamam:hulya:

dolunayda çiş sürmen lazım
beraya kardeş için maydonozu şeyetmen lazım şeyine:jeyyar:

ama var ya gerçekten siteyle ilgili bu kadar vahim yorumlar yaptırmalarına kızıyorum ben. az derlenip toplansak daha nefis olacak kanımca.. şu sitede ne güzel şeyler öğreniyoruz. bu kadar zengin içerikli site mi var? yok!
ama kendimizi geliştireceğimize abuk subuk doğrularımızı hurafe şeklindeki inançlarımızı milletin kafasına sokmaya çalışıyoruz..
:delphin:

bu siteye bekar üye alınmazsa bu garılar belki biraz susar :mymeka:

yorgan gider, kavga biter

evlilere herşey mübah ya hep bekarlardan dolayı çıkıyoya hurafeler yargılamalar

bu sitede bekarlara sen ne anlarsın evlen de konuş muamelesi yapan çok insan var
evlenmeden cinsellikle ilgili cümle kurana aaaa sen evli deilsin diyen,herkesn işine burnunu sokmayı çok seven de çok var
ama çok şeker insan da çok vara.s

çoğunu siteden şutlanan kişilerin yazdığı okadar belliki..

kimi yazılanlarada hak vermemek elde değil ama kaydirigubbakcemile4

kimileri pek bi alıngan:bbo:

herşeyi her yazılanı kendilerine çekenlerrr, KK onların etrafında dönüo sanki:1closedeyes:

hele şu evli bekar durumu çok çok güldürüo benisırnaşık şey

bekarım haddim olmadan yazdım ama kaydirigubbakcemile3

Erkeklerin özellikle kadınların ''cinsel hayat'' hakkındaki tecrübelerine takılmaları ve bunu büyük merakla okuyup izlemeleri de ayrı komik...

canı yanmışlık,itilmişlik psikolojisi ile yazılmış cümlelerdi çoğu...kuyruk acısıydı ama üzerime alınmadım muhtemelen bambaşka bir pencereden bakıyorlar hayata ya da salt marjinal görünmek uğruna sivri,batan cümleler kuruyor bu arkadaşlar çok karşılaştım böyle az gelişmiş mercimek beyniyle çok ahkam kesecek olursa adam sanılacağını düşünen akıl fakirleriyle.. eminim sizlerde şahit olmuşsunuzdur...benim kişi ve yorumlarla ilgili tespitim bu...dikkate alınacak bir kaç eleştiri de yok değil..onlara da teşekkürler..eleştiri beraberinde gelişimi getirir öyle değilmi??

yazilanlari gülümseyerek okudum... hehehe ne güzel yazmislar cok eylendim..
herkez düsüncesini acik bir sekilde beyan edebilir.. bizde kendi fikrimizi yazalim ozaman KK hakkinda olmaz mi.. KK ya takilidgima göre kocis kelimesini kulandigima göre ve bir evlilik takvimim olduguna göre ve ilerde bebek istiyorum diye ve gelecekte insallah allah bana gebelik topiginde gezmeyi nasip eder ben koca manyagi piskopat zavalli aptal cahil oluyorsam, raziyim

bu yaziyi da ayrica begendim:
oldukça kalabalık bir site. binlerce üyesi var. haliyle, bin farklı türden de insan var içinde.. bu haliyle sözlüğümüze benziyor değil mi?

peki pek çoğunca bu sitenin beğenilmemesinin, avam bulunmasının, üyelerinin aşağılanmasının sebebi ne?

şahane bir insan olduğum gibi bir iddiam yok ama fena bir kadın olduğumu da düşünmüyorum hani.
bu site de sık sık işime yarıyor, hal böyle olunca savunasım geliyor.

bugüne denk birçok yemek tarifi buldum bünyesinden, en iyi saç düzleştirici hangisidir diye kullanıcı yorumlarına baka baka seçimimi yaptım, gözüme düzgün kalem çekmenin tekniğini bu siteden öğrendim, burnumu yaptıracağım zaman estetik sayfalarında, doktor tavsiyelerinin arasında kayboldum, hastaların yorumlarını, burun resimlerini inceledim, bebeğim olmadığında fellik fellik çözüm yolları aradım, hastaneler, klinikler araştırdım, şimdi hamileyim, benim gibi onlarca kadının kaynaştığı hamilelik sayfalarında hangimizin midesi daha çok yanıyor, kim beşinci ayında hala kusuyor, bebek mobilyaları en ucuza nerden alınıyor diye çatlayana kadar da muhabbet ediyorum..

ee, bu durum ne yapıyor beni peki ?
"kaybeden" mi ?
site işime çok yarıyor diye, "hayatı, eşinden ve çocuklarından ibaret olan gariban ev hanımı kezban" mı oluyorum ben?

binlerce üyesi olan bir sitenin bazı üyeleri eşine "kociş" diyormuş, kalanlar dolunayda bilmemneresine işeyince cildinin bebek poposu gibi olacağına inanıyormuş, bazıları da kafayı bekaretle bozmuş diye kaybedenler kulübü mü oluyor bu site?

bakınız ekşi sözlük öyleyse. binlerce yazar. onbinlerce farklı düşünce.
hepimiz çok mu şahaneyiz burada ?
tüm hanımlar üniversite mezunu, hepsi kariyer meraklısı, 35'lerine kadar çocuk düşünmeyen, üç dil bilen, şahane bir dünya görüşü olan, entellektüel, zeki, bakımlı, cillop gibi hanımlar mıyız hepimiz?

binlerce kişinin olduğu bir site diyorum arkadaşım, aloo.
eğrisi, büğrüsü, senden farklı düşüneni de olacak.
"bu siteye takılanların topunu kapatsak gaz odasına, türkiye daha refah günlere yelken açar" dersen, seni kim ne yapsın onu söyle bakayım.

(hickiran karasinek ve uyuyan karinca, 26.10.2009 11:29)

yazilanlari gülümseyerek okudum... hehehe ne güzel yazmislar cok eylendim..
herkez düsüncesini acik bir sekilde beyan edebilir.. bizde kendi fikrimizi yazalim ozaman KK hakkinda olmaz mi.. KK ya takilidgima göre kocis kelimesini kulandigima göre ve bir evlilik takvimim olduguna göre ve ilerde bebek istiyorum diye ve gelecekte insallah allah bana gebelik topiginde gezmeyi nasip eder ben koca manyagi piskopat zavalli aptal cahil oluyorsam, raziyim

bu yaziyi da ayrica begendim:
oldukça kalabalık bir site. binlerce üyesi var. haliyle, bin farklı türden de insan var içinde.. bu haliyle sözlüğümüze benziyor değil mi?

peki pek çoğunca bu sitenin beğenilmemesinin, avam bulunmasının, üyelerinin aşağılanmasının sebebi ne?

şahane bir insan olduğum gibi bir iddiam yok ama fena bir kadın olduğumu da düşünmüyorum hani.
bu site de sık sık işime yarıyor, hal böyle olunca savunasım geliyor.

bugüne denk birçok yemek tarifi buldum bünyesinden, en iyi saç düzleştirici hangisidir diye kullanıcı yorumlarına baka baka seçimimi yaptım, gözüme düzgün kalem çekmenin tekniğini bu siteden öğrendim, burnumu yaptıracağım zaman estetik sayfalarında, doktor tavsiyelerinin arasında kayboldum, hastaların yorumlarını, burun resimlerini inceledim, bebeğim olmadığında fellik fellik çözüm yolları aradım, hastaneler, klinikler araştırdım, şimdi hamileyim, benim gibi onlarca kadının kaynaştığı hamilelik sayfalarında hangimizin midesi daha çok yanıyor, kim beşinci ayında hala kusuyor, bebek mobilyaları en ucuza nerden alınıyor diye çatlayana kadar da muhabbet ediyorum..

ee, bu durum ne yapıyor beni peki ?
"kaybeden" mi ?
site işime çok yarıyor diye, "hayatı, eşinden ve çocuklarından ibaret olan gariban ev hanımı kezban" mı oluyorum ben?

binlerce üyesi olan bir sitenin bazı üyeleri eşine "kociş" diyormuş, kalanlar dolunayda bilmemneresine işeyince cildinin bebek poposu gibi olacağına inanıyormuş, bazıları da kafayı bekaretle bozmuş diye kaybedenler kulübü mü oluyor bu site?

bakınız ekşi sözlük öyleyse. binlerce yazar. onbinlerce farklı düşünce.
hepimiz çok mu şahaneyiz burada ?
tüm hanımlar üniversite mezunu, hepsi kariyer meraklısı, 35'lerine kadar çocuk düşünmeyen, üç dil bilen, şahane bir dünya görüşü olan, entellektüel, zeki, bakımlı, cillop gibi hanımlar mıyız hepimiz?

binlerce kişinin olduğu bir site diyorum arkadaşım, aloo.
eğrisi, büğrüsü, senden farklı düşüneni de olacak.
"bu siteye takılanların topunu kapatsak gaz odasına, türkiye daha refah günlere yelken açar" dersen, seni kim ne yapsın onu söyle bakayım.

(hickiran karasinek ve uyuyan karinca, 26.10.2009 11:29)

supersın arkadasım cok guzel bı cvp olmuş kk yı sevıyorum ya sızlerı sevıyorum burası ayrı bı dunya kım nederse desın benkı buranın sayesınde moralle kanserı atlatmışım yerı gelınce esımle bırbırımızı yedıgımızde burda sorunlarımı atlatmışım ben burayla gulup aglıyorsam hayatımın bır parcası olmussa bırakın kım ne konusursa konussun cokta fıfı :teytey:

Bır kac densızın yazısıyla sınırlenmeyelım.kk ıyı oldugu kadar kotu yorumlarda alabılır.evet bende cok sınırlendım bunu yazanlara. hatta bır kasık suda bogmak ıstedım bu densızlerı ama sonra düsündüm ve dedımkı cıkkk degmez.bız kk kadınları olarak daha onemlı konulara kafa yormalıyız..
kısacası sallayın gıttsınnnn....

sinirlenmeye,alınmaya ne gerek var ki?
olmayan şeyleri yazmamışlar..
dolunayda çiş ile iştigal etmeyen v"ar mı aramızda -tatlicadiarzu-
ya da kociş,hamiş,oğliş laflarından en az birini kullanmayan :))

yaaa herkese her siteye neler yazıyorlar bunlarla muhatap olmaya bile değmez.Onların bakış açısı öyle. Valla internete girip facebookta boş yere geyik yapmaktan, hastalık derecesinde boş oyunlara sarmaktan, msnde muhabbet etmekten yada okey felan gibi şeyler oynamaktan yani zamanı boşa harcamaktansa burada yeni şeyler öğrenmek çok daha iyi. Evet evliyiz, evet çocuğumuz olacak zamanı bekliyoruz yada hamileyiz ve önerileri okuyoruz, evet dert yanıyoruz rahatlıyoruz, alışveriş için göz gezdiriyoruz. Ne yanii hanımlar burada alışveriş çılgınlığı mı yapıyor öle bişi varsa bu buraya girmeden de yapılır. Biz hepimizi olduğu gibi kabul ediyoruz.Burada birinin hamileyim dediğinde ki duygularını paylaşıyoruz, bebeğini kaybettiğinde destek oluyoruz, doğum hikayelerini okuduğumuzda ağlıyoruz bu mu kötü olan. Eğer öyleyse siz insanlığınızı kaybetmişsiniz. Zaten boş boş şeyler yazmakla asıl kendinizin nasıl boş olduğunuzu belli ediyorsunuz...

selamlar bayanlar taze fırından yeni çıktım sımsıcacıkımm:=)) şaka bir yana yeniyim ben benide aranıza alırsanız mutlu olurum hoş geldin diyen yokmu zemuszemus

aslında buraya girişimin sebebini kısaca yaziyim. ben aylardır çocuk bakımı arıyorum diye her yere haber bıraktım aile danışma burosunun bi kaçına, arkadaşlarımın tanıdıkları ,netten sitelere ancak bulamadım artık bakıyorumda silere şikayet çok bakıcılardan ınannın çok düzgün yetiştirilmiş ailenin bir bireyiyim ancak kötü olanlar iş buluyor ama iyilere pekte şans verılmıyor yada nasip olmuyormu desek bilşemıorum çocuklarla aram ço iyidir güler yüzlüyümde kımsenın özel eşyasıymış felan asla karıştırma dürtüm yoktur asla yapıma ters her neyse nete takılırken burayı farkettim bi kaçını okudum mesajların hoşuma gtıtıı bakalım yazdım işte bişiler okursanız sevgili okurlar:))

bence bunlara prim vermeye bile degmez...bizler bu siteyi biliyoruz seviyorum...onlar ne derse desinler:dilcikar:

bu uygunsuz yazıları yazanların hepsi ALLAH'ın tokatını ağır şekilde yemiş,çağreyi SANAL ALEM denilen tamamı yalan dan ,aldatmaca ve günahlardan oluşan sitelerde yer aldıkları için,bizim elit,saygınve değerli üyelerden oluşan ayrı bir dünya olan tamamen İÇTEN,SAMİMİ,DOĞRU,TARAFSIZ ve AHLAK yapısı sağlam olan Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU müz içimizdeki taşları ayıkladığı için yani onların gerçek amaçlarını gördüğünden dolayı dışlanan,siteden uzaklaştırılmış,olan ahlaksız kişilerdir...
onların bundan sonraki amaçları kesinlikle elllerindeki çamurları bize sıçratmak istemeleridir ve bizleri lekeleyip huzurumuzu bozmaktır!!!kimsenin amacını bilemeyiz.bu kişiler kendi yazılarında zaten kendilerini ifade etmişlerdir.hem siteden faydalandıklarını hemde sitemizi karaladıklarını görüyoruz...KISACASI__
benim bu yazılardan tek çıkardığım sonuç;insan yediği tabağı pisletmemeli!!!.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
SAYGILAR...

Neden bu kadar tepkı almıs yazılanlar anlamadım .
fark ettıysenız birçok yorumcu k.k atmosferıne kendılerınınde ıster ıstemez kapıldıgını dıle getırmıs
hem kendılerıyle hemde burdakı uyelerle hafıften dalga gecmısler ..
ama Allah aşkına geçilmiycek gibimi ?

şu dolunayda tüy olayı olsun
spermlerle yüz gerdirme konuları olsun ..
komik değilmiydi ..

bunların haricinde : zaten nette olupta k.k ya bakmayan yoktur .. herkez bırsekılde yararlanıyor
tabıkı hoslanmadıgı seylerıde eleştırıyor .. gayet normal
hatta o kadar güzel anlatmışlar kı daha öncede okumuş cok gulmustum yıne guldum ..
( bazı aşağılayıcı yorumlar hariç )

Back